Cevap: Kabus Devam Ediyor
Ya arkadaslar benim icimi kemirip duran bir cok soru var.
1- Korcan Nissan marka araba almasi bukadarmi anormal bisey, bu adam 3 kurusa top oynamiyordur herhalde? Keske MURAT 124 alsaymis...
2-Mac günü Otele gelen cantada para oldugu iddaa ediliyor, polis miktari belirlemeye calisiyormus. Para oldugunu bilmesini ragmen, neden miktarini bilmiyor yada suc üstü yapmiyor?
3-Bu cantanin otelin icin ne olduguna dair hic resim cikmadi? Bu Otelin lobbysinde güvenlik kamarasi yokmu?
4-Emniyetin aciklmasinda delillerin cok oldugu süyleniyor. Eger büyleyse neden Operasyon yapmak icin 6 hafta beklendi?
5-19 macta kesin sike var denilmesine ragmen, neden sadece SS, FB ve ES-ES alakali isimler üzerinde duruluyor?
6-Baskanimiz adliyeye cok rahat ve emin konustu. Isin ucunda 18 yila varabilecek cezayi bilen adam bukadar rahat olabilirmi?
Vallahi ben bunlara mantikli cevap bulamiyorum... Kiscasi cok soru isareti var?????
Simdi yapilmasi gereken eskisinden fazla takimiza destek olmaktir, yigido nasil olunur göstermek gerekir. Her zamanki gibi omurgali durusumuzu korumamiz gerekmektedir. Sivasspor memketimiz Sivas icin cok önemli bir deger, bir markadir. Bunun yipratilmasina izin vermemeliyiz.
YIGIDO: yigittir, merttir, delikanlidir, kimseyi yari yolda birakmayandir......
"ADAM GiBi ADAM, MECNUN BASKAN"
|