Cevap: Yiğidolara Akıllı Stat
Yukardaki haberi sizlere akatardım ama Toki kafa karıştırmaya devam ediyor...Aşağıda TOKİ nin sitesinden DEĞERLENDİRME HALİNDEKİ İHALELERDEN sizlere bir kesit ekleyeceğim:Çünkü daha önce sizlere 19.03.2012 de yapılacak ihaleri yüklemiştim..Aşağıda da İHALE DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜNDE bu ihalelerin değerlendirme bölümünün ilk sırasında Aşağıda alıntı yapacağım iahaleler yer alıyor:Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi :Kaynak:TOKİ.GOV.TR........... ...............Ben bu işin içinden çıkamadım;bu işi bilen veya anlayanlar bunun ne demek olduğunu bize açıklasınlar.....Hem ihale ertelendi haberleri var;hem de yukarda yüklediğim içinde bizim stat işininde olduğu ihaleler değerlendirme kısmında yer alıyor...Bu nasıl oluyor arkadaşlar;Bu işi bilenler bize açıklama yapsınlar.........
|