Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolara Akıllı Stat
Alt 22.03.2012, 22:57   #111
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yiğidolara Akıllı Stat

Sivaspostası gazetesinde ilk sayfada Salı günü yeni yapılacak statla ilgili bir haber çıkmış;Haberin başlığı::STAT KÜÇÜLTÜLDÜ:Haberde kısaca şunlar yazıyor:G ve Spor Bakanlığı tarafından Malatya,Mersin Stat kapasiteleri 25000 olarak ihale edilmesi nedeniyle Sivas'a yapılacak 33000 kişilik stadında kapasitesi bizzat G.Spor Bakanlığı tarafından Malatya,Mersin illerinden gelen tepkiler nedeniyle 25000 e düşürüldüğü söyleniyor..Bu nedenle ihale tarihinin 10 gün sonraya ertelendiği;ve projenin yeni kapasiyete göre(25000 E GÖRE) yapılacağı iddia ediliyor...Ayrıca Başabakan'ın bizzat talimat vermesi nedeniyle ihalenin en kısa sürede yapılacağı da söyleniyor:Kaynak:SİVASPOSTASI GAZETESİ......Bu haberi yeni gördüm ve yorumsuz olarak sizlere aktarıyorum...Bu konun doğru olup olmadığını bilen,araştıran arkadaşlardan cevap bekliyoruz.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.03.2012, 23:25   #112
eyuphulagu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 932 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yukardaki haberi sizlere akatardım ama Toki kafa karıştırmaya devam ediyor...Aşağıda TOKİ nin sitesinden DEĞERLENDİRME HALİNDEKİ İHALELERDEN sizlere bir kesit ekleyeceğim:Çünkü daha önce sizlere 19.03.2012 de yapılacak ihaleri yüklemiştim..Aşağıda da İHALE DEĞERLENDİRME BÖLÜMÜNDE bu ihalelerin değerlendirme bölümünün ilk sırasında Aşağıda alıntı yapacağım iahaleler yer alıyor:Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi :Kaynak:TOKİ.GOV.TR........... ...............Ben bu işin içinden çıkamadım;bu işi bilen veya anlayanlar bunun ne demek olduğunu bize açıklasınlar.....Hem ihale ertelendi haberleri var;hem de yukarda yüklediğim içinde bizim stat işininde olduğu ihaleler değerlendirme kısmında yer alıyor...Bu nasıl oluyor arkadaşlar;Bu işi bilenler bize açıklama yapsınlar.........
Alt 10.04.2012, 12:32   #113
eyuphulagu
Usta Yiğido

ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

10.04.2012

SİVASIN SESİ ÖZEL HABER:AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Bölge Hastanesi ile ilgili çalışmaların başladığını belirtti. Stadyum konusunda ise son aşamaya gelindiğini ve kısa süre içerisinde ihalesinin yapılacağını belirten Bilgin, stadyumun seyirci kapasitesinin 25 bin kişi olarak kesinleştiğini de söyledi.... KAPASİTE 25 BİN KİŞİ…
Stadyum konusunda da son aşamaya gelindiğini belirten Bilgin, ihalenin kısa süre içerisinde yapılmasını beklediklerini söyledi.
Stadyum'un seyirci kapasitesi ile ilgili belirsizliğin de ortadan kalktığını belirten Bilgin, Malatya ve Mersin örneğinde olduğu gibi Sivas'a yapılacak yeni stadyumun seyirci kapasitesininin de 25 bin olacağını söyledi.
Bilgin; "Stadyumun çalışmaları devam ediyor. Stadyum da biran önce faaliyete geçecek. Bu iki konu Stadyum ve Bölge Hastanesi Sivas kamuoyunu uzun süre işgal etti" ifadelerini kullandı....o kadar uğraştık olmadı yiğidolar gerçekten çok üzgünüm;malesef olmadı...Yakında ihale yapılacak diyor Hilmi Bilgin..Sivasspor.com halbuki çok uğraştı ama tek başına bu işler olmuyor;artık yapılacak bir şey kalmadı herhalde...Bu konuda olumlu mesajlar yazanlara ,uğraşanlar çok teşekkür ediyorum...ADETA YIKILDIM...UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR...
Alt 24.04.2012, 00:16   #114
eyuphulagu
Usta Yiğido

Bugün TV58 de tribün programına katılan Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç ;kapasitenin 25000 olarak kesinleştiğini ve bu ayın sonunda ihale ilanının çıkacağını Toki tarafından kendisine Cuma günü söylendiğini açıkladı...S.KILIÇ,bu işten Tokinin karlı çıktığını da ilave etti..Kaynak:TV58.com-Tribün Programı...
Alt 24.04.2012, 00:34   #115
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başka ne dedi Eyüp bey anlatır mısınız?
Alt 24.04.2012, 00:42   #116
eyuphulagu
Usta Yiğido

Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başka ne dedi Eyüp bey anlatır mısınız?
Ben Salim Bey in konuşmasının özetini paylaştım..Salim Bey Fuar alanında yapılması düşünülen projeleri anlattı;yarım saat içinde...Konuışmasının en başında da Akıllı stat olarak kamuoyuna lanse edilen 33000 kişilik projenin 25000 e düşürüldüğünü ve yeni proje hazırlandığını önmüzdeki günlerde ;muhtemelen bu ayın sonunda Tokinin sitesinde çıkacağının kendisine Toki yetkilileri tarafından söylendiğini açıkladı...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2012, 08:40   #117
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

ben pes ettim artık, zamanında milletvekilleriyle konuştum ama fayda etmedi, yine bildiğini yaptı hükümet. özellikle 25 bin kapasitesine indirilmesini Başbakan Recep Tayyib Erdoğan istemiştir, bunun sonucunda da kapasite 25 bine düşürülmüştür Gençlik ve Spor il Müdürü öyle konuştu tv58de.
Alt 24.04.2012, 09:01   #118
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben yeni stad da istemiyorum, yorum yapmakta istemiyorum. Alsın başlarına çalsınlar. Hakkımız yiyenleri ALLAH'a havale etmek istiyorum.
Alt 24.04.2012, 10:29   #119
yiğidoyiğit
Acemi Yiğido

yiğidoyiğit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 yiğidoyiğit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın G.ve Spor İl Müdürü Salim beyin katıldığı programı izledim. Ancak, hem spiker bey hem de müdürüm kusura bakmasın konuşmalarından hiç bir şey anlamadım.
Spiker cümle kurmaktan aciz. Kurduğu cümlenin öznesi nerede, yüklemi nerede belli değil. Müdürün ağzından kelime çıkmıyor. Konuşmayacaksınız neden programa katılıyorsunuz (diğer programlara katılan konuklar da buna dahil edilebilir). Hatta müdür o kadar hazırlıksız ki, yanında getirmesi gereken belgeleri getirmemiş spikere sizde varmı diyerek soruyor.
Sabah 8'de işe gelip akşam 5'de eve gitmeyi çalışma sayan ve iş yaptım diyen zihniyet memleketi ne hale getirdi lütfen görelim. Yiğido olarak nerede kaytaran bir çalışan (resmi olsun özel olsun) gördüğümüzde lütfen uyaralım. Herkes işini iyi yapsa, herşey mükemmel olur.
yiğidoyiğit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2012, 11:16   #120
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şaşırmadım. adamlar haklı beyler. yapmasalarda sesimiz çıkmaz bizim. sivaslılar ne tepki kor ne cümle kurup mesaj atar. seçim olur yine oy verir yollar. başımızdan kıldan ince. yıllardır bu böyle olmuş böyle gider. bahaneye bak mersin malatya itiraz etmiş. vay beeeeee helel olsun onlara
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
akıllı, stat, yiğidolara