Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: kim kazanır
Sivasspor 250 78,13%
Berabere biter 46 14,38%
trabzonspor 24 7,50%
Katılımcı sayısı: 320. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: trabzonspor - Sivasspor
Alt 12.03.2012, 10:20   #111
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: trabzonspor - Sivasspor

bugün ise sivasspor atkımı daha bir iştahla takarak geldim iş yerindeki trabzonlulara göstererek itaat etmelerini söyledim inşallah sivaspspor yüzümü kara çıkartmayacak kim yener diye sorduğum trabzonlular sivas sert takım ama trabzon yener diyorlar inşallah biz yeneceğiz ve yarın maytap geçmeye devam edeceğiz
Alt 12.03.2012, 10:32   #112
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

iyi futbol beklıyorum ama fark yemeyek yeter komik aptalca goller yıyoruz ve olcan burak gıbı kosular yapan bıre bırde adam gecen futbolculara karsı şansımız yok umarım topla tufekle hucum etmeyız dk 10 15 arası ne oldugunu anlamadan aptalca gol yıyruz hep hatalar zıncırı hep bıreysel hatalar fenerbahce macından baslayarak suregelen aşırı gol yeme basıt gol yeme alıskanlıgımız surecegi için sıkıntılı bır mac aksam sac bas yolabılrıız zaten bos kalelere golde atamıyorz
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2012, 11:00   #113
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnsallah 3puan bizim olur hadi yigitler
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hasanim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.03.2012, 11:39   #114
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yenilmeyelim beraberliğe razıyım ben. hep ilk 4 ten bahsediyoruz inş gireriz playofa damgamızı vururuz.bi de son dört var unutmuyalım ilk 8 dendiğinde rahat gibi görünüyo ama 3-4 takım koparmış gibi ama alttakı 6 takım hala bu potada unutmuyalaım ilk 8 değil son 4 bence bunun adı başarılar SİVASSPORUM..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2012, 12:01   #115
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Açıkcası sağ kanatta uğur un olmayışı ve alternatiflerinin az oluşu ayrıca rakipte olcan gibi hızlı bir oyuncunun oluşu maçı bizim açımızdan zorlaştırcak. Aslında iki takımda benzer oyun karakterine sahip takımlar ikiside kendi sahasında oyunun oynanmasını istemeyen oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan bunu yapamadığında ise kolay gol yiyen takımlar. eğer sağ kanatta Faty oynarsa ağır bi oyuncu olduğu için artı pedrielde pek geriye gelmediği için çok problem yaşarız formlardan birinde bi arkadaş cerny nin de kadroda olduğunu yazmış eğer ki kadrodaysa uğur a en iyi alternatif bu hafta cerny dir diye düşünüyorum.(Aslında Muhammet Ali de var ama tecrübesiz diye oynatacağında ihtimal vermiyorum)Eğer ki kıvanç ile başlarsa kart görmesinden de korkmuyor değilim. Erken gol yemeyip bulduğumuz pozisyonları değerlendirirsek bu maçı kazanabiliriz. Kazandığımız taktirde ilk dört şansımız artacak kaybettiğimizde ise ilk 8 bile zora girebilir. Hayırlısı olsun.
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.03.2012, 12:12   #116
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Sağ bek beni düşündürüyor. Cerny den bir haber varmı bilemiyorum ama hızlı bir oyuncu lazım bize. İnşallah Cerny düzelmiştirde sağ beke onu oynatırız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Trabzonspor - Sivasspor
Alt 12.03.2012, 12:18   #117
sivas61
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspor - Sivasspor

Sivasspor son zamanlar iyi bir çıkış yakaladı.Trabzonsporda Bjk yı yenerek Playoffta bende varım diyor.ben maçın ortada olduğunu iki takımın etkili silahları olduğunu varsayarsak ilk golü atanın maçı alacağı düşünüldüğü gibi bol gollü maçın olacağını sanmıyorum ..Sivas ve Trabzonspor benım çok sevdiğim iki takım umarım dostluk kazanır.

Burda uzun zamandır üyeyyim fakat BMN deki gibi içtenlikle yorum yazamıyorum Trabzonsporda kı üyeliğim Ts58 orda eleştiri almıyorum ama Sivas lı taraftarlar bana ajan muamelesi yapıyor.Benım annem Sivas Bababm Tabzonlu bu yüzden iki takımada sempati duyuyorum.

Saygılar
sivas61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivas61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.03.2012, 12:39   #118
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Trabzonspor tırt.
Puan veya puanlarla döneriz değerli üyeler ve misafirler.
Alt 12.03.2012, 12:50   #119
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

BİZİM için saldır YİĞİDO.Bizi hayına,uğursuza,namerde rüsvay etme; saldır ONURUMUZ için.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.03.2012, 13:57   #120
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

kadro fena değil,faty benı korkutuyor inşallah kadronun hakkıni verır,başkanımız mecnun otyakmaz'ın stadyumda yerını alacak olması yîğitlığinı gosterıyo,mecnun otyakmaz'ın ağırliğına,karizmasına kımse leke suremez,ts li ezıklere ıçin kısacasi şunu soyleyebılırım ÇAKAL ÇAKALDIR
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, sivasspor, tahmin, trabzonspor, trabzonsporsivasspor, yorumlarınız