Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.11.2012, 18:24   #1
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

rıza hoca ve basit gol yedik tamlamasını aynı anda arattığınız da 78 bin sonuç çıkıyor google'da.
Alt 18.11.2012, 20:05   #2
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

bank asyada bile oynanmayan çağdışı, kişiliksiz, haysiyetsiz ve ezik futbolla galip gelsen ne olur puan alsan ne olur !!! kimse eldeki futbolcular falan demesin...transfer dönemini bjk ile fingirdeşerek geçiren rıza beyde hiiiiççç şikayet etmesin adam yokluğundan...aldığı futbolcular ortada...lanet olsun !!! futboldan soğudum sayenizdee
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 20:35   #3
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bank asyada bile oynanmayan çağdışı, kişiliksiz, haysiyetsiz ve ezik futbolla galip gelsen ne olur puan alsan ne olur !!! kimse eldeki futbolcular falan demesin...transfer dönemini bjk ile fingirdeşerek geçiren rıza beyde hiiiiççç şikayet etmesin adam yokluğundan...aldığı futbolcular ortada...lanet olsun !!! futboldan soğudum sayenizdee
Harfi harfine katılıyorum hocam. Gerekirse yenilelim ama böyle ezik korkak bir futbol izletmeyelim kimseye.
Alt 18.11.2012, 23:22   #4
anatolya58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anatolya58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayin: Riza Calimbay sizin futbol anlayasinizi bir taraftar olarak anlamakta güclük cekiyoruz. Futbol,da galibiyet oldugu gibi ´maglubiytte var buda futbolun güzeligidir. Ancak biz sivasspor olarak maglup,da olsak galipte gelsek ne zevk nede keyf aliyoruz, Karabük tt Areneda Gs,yi 3,forveti ve 3,golüyle maglüb etti. Fatih terim 3 gün oynasak yenemezdik demeci veriyor, Mesut Bakkal oyuncularini tebrik ediyor. Mac ise keyf veriyor,., Antalyaspor Besiktasa maglup oldu ama ortada keyf verici bir mac vardi Antalya adina, yani bizde Antalya gibi oynayalim maglup olsakta takimimizi ayakta alkislayalim bak kacinci haftaya geldik vallahi keyfle bir mac seyredemedik. Uzun lafin kisasi Riza hocaya cok kizginim ve onun sivassporda kalmayi istemedigini tahmin ediyorum,Bjk,ye yada baska bir takima gitmekte isteyebilir buda gayet insani bir durum anlayisla karsiliyoruz. Ancak vermis oldugu demecler son derece düsündürücü,Sivasin en yakin komsu sehiri 200 ,km uzakliktaymis!!! Futbolcular Sivasa sehrine gelip gelmeme konusunda cok düsünüyormus!!! Istedigi oyuncular gelmemis!!!-1- Ey Riza hoca dünya kücüldü artik seyahatler ucakla yapiliyor-2- Sivas sehrimiz modern bir sehir olmaya bilir ama mert ve cana yakin sehirdir her futbolcusunu bagrina basar-3-Dogayi kim getirdi ,Adem Kocagi kim onayladi, Atifi kim izledi ve Abdülkadiri transfer ettigimizde cok iyi bir transfer yaptik diyordun, ne oldu adama birkez olsun forvet mevkinde dogru dürüst sans vermedin, ve kalkip bahane üretiyorsun. Ya hocam Allah rizasi icin konusurken ikikez düsün ondan sonra konus daha iyiolur senin adina, cünkü artik yemiyor be hocam. Son sözüm takimicinde Adelet duygusu malesef bitmis durumda bunun sebebide maglasef hocamizin futbol anlayisi... neyse cok doluyum yeter artik.
anatolya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı anatolya58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 23:53   #5
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gidip sahada izlediğimiz maçla ilgili tek güzel şey, önde geçirdiğimiz dakikalar ve forumdan çok kıymetli büyüklerimle tanışmış olmaktı. Maçla ilgili yorum yapmıyorum, zaten arkadaşlar yapmışlar ve aşağı yukarı hepsi de haklılar. Sadece şunu söylüyorum: Rıza Hoca'nın dördüncü değişiklik hakkı olsaydı Borjan'ı çıkarıp kaleye Faty'i falan koyacaktı galiba.

Bir de beni en çok üzen, Erman'ın ve Eneramo'nun hiçbir olumlu hareketinin olmaması. Ve bu dünkü maç için değil sezon başından beri böyle. Mesela Grosicki'nin, Pedriel'in, Kadir'in hatta Uğur'un iyi oynadığı maçlar oldu. Ama Erman ve Eneramo'nun olmadı. Hep kötüler, sürekli kötüler.

Takımda adam gibi istikrarlı bir şekilde oynayan bir tek Ziya var. Bu çocuğu da elimizden alacaklar diye korkuyorum.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.11.2012, 21:13   #6
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aynen yorumunuza tamamen katiliyor,bu adaletsizlik.bu korkak ürkek futbolun,bir an önce bitmesi gerek,sivaslillarin hic bir maci simdiye kadar zevk vermedigini bil hoca,ya birak sivasi..cek gitt.yada birak sivassspor cekinmeden oynasinlar,sahada olumsuzca oyniyan erman ve aneramodan vaz gecmesini bil,,,kimse alteranatifsiz degil...
Alıntı:
anatolya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayin: Riza Calimbay sizin futbol anlayasinizi bir taraftar olarak anlamakta güclük cekiyoruz. Futbol,da galibiyet oldugu gibi ´maglubiytte var buda futbolun güzeligidir. Ancak biz sivasspor olarak maglup,da olsak galipte gelsek ne zevk nede keyf aliyoruz, Karabük tt Areneda Gs,yi 3,forveti ve 3,golüyle maglüb etti. Fatih terim 3 gün oynasak yenemezdik demeci veriyor, Mesut Bakkal oyuncularini tebrik ediyor. Mac ise keyf veriyor,., Antalyaspor Besiktasa maglup oldu ama ortada keyf verici bir mac vardi Antalya adina, yani bizde Antalya gibi oynayalim maglup olsakta takimimizi ayakta alkislayalim bak kacinci haftaya geldik vallahi keyfle bir mac seyredemedik. Uzun lafin kisasi Riza hocaya cok kizginim ve onun sivassporda kalmayi istemedigini tahmin ediyorum,Bjk,ye yada baska bir takima gitmekte isteyebilir buda gayet insani bir durum anlayisla karsiliyoruz. Ancak vermis oldugu demecler son derece düsündürücü,Sivasin en yakin komsu sehiri 200 ,km uzakliktaymis!!! Futbolcular Sivasa sehrine gelip gelmeme konusunda cok düsünüyormus!!! Istedigi oyuncular gelmemis!!!-1- Ey Riza hoca dünya kücüldü artik seyahatler ucakla yapiliyor-2- Sivas sehrimiz modern bir sehir olmaya bilir ama mert ve cana yakin sehirdir her futbolcusunu bagrina basar-3-Dogayi kim getirdi ,Adem Kocagi kim onayladi, Atifi kim izledi ve Abdülkadiri transfer ettigimizde cok iyi bir transfer yaptik diyordun, ne oldu adama birkez olsun forvet mevkinde dogru dürüst sans vermedin, ve kalkip bahane üretiyorsun. Ya hocam Allah rizasi icin konusurken ikikez düsün ondan sonra konus daha iyiolur senin adina, cünkü artik yemiyor be hocam. Son sözüm takimicinde Adelet duygusu malesef bitmis durumda bunun sebebide maglasef hocamizin futbol anlayisi... neyse cok doluyum yeter artik.
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üsüyorum042'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2012, 00:15   #7
Casanova Rasit
Tecrübeli Yiğido

Casanova Rasit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

149 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 Casanova Rasit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

off off...

1-0 kazanacamiz mac bir bir bitti...

ne oldu bize? tamam hakem iyi degildi, ama hic mi iki gol birden atamiyacaziz?

FORVET SART oldu!
Alt 19.11.2012, 07:12   #8
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Takımda genel bir orta saha sorunu var.Orta saha savunmada hata yaptığı için defans çok zor durumda kalmaktadır.Bu sebeple en azından ilkyarı sonuna kadar 3 lü ortasaha denenmeli.Hoca oyuncu değişikliklerinde aceleci davrandı.Özellikle Mehmet Nas değişikliği çok hatalı oldu.Erman çıksa bundan daha doğru olurdu.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2012, 08:12   #9
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1653 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Maça güzel başladık golüde bulduk ama devamını getiremedik özellikle ilk yarı farkı iki yapabilsek zor gözüken bir maçı rahatlıkla alabilirdik ama olmadı.

Eneramo'da büyük bi düşüş var birçok pozisyonu cömertçe harcaması bizlere saç baş yoldurdu. Yapılan değişikliklerin ikisi zorunlu sakatlık nedeniyle olsada Aatıf'ın oyundan alınmasını anlayamadım.Özellikle ikinci yarı Gençlerbirliği beraberlik için yüklenirken geride çok boşluklar bıraktı bu boşlukları en iyi değerlendirecek Grosicki neden oyuna alınmadı onuda anlayamadım.

Deplasmanda alınan bir puanda iyi ama hocamızın oyunu okuyamaması yapılan değişiklikleri yanlış yapması bizi üç puandan etti..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.11.2012, 10:39   #10
alemciyusuf
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 alemciyusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm arkadaşlar benim anlamadığım erman haftalardır oynamıyor oynamdığı halde rıza hoca onu deilde hep aynı kişileri oyundan alıyor ermana çok tolerans var top nerde erman karşı tarafta oyunla alkası yok biraz uyarılsın

alemciyusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı