Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

TRABZONSPOR GERÇEĞİ
Alt 15.09.2005, 11:02   #111
doganbasar
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 doganbasar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart TRABZONSPOR GERÇEĞİ

TRABZONSPORUN NE BÜYÜK BİR CAMİA OLDUĞUNU 6 ŞAMPİYONLUĞU NASIL KAZANDIĞINI GENÇ SİVASLILARDA GÖRECEK. EĞER HERKES KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI DESTEKLERSE FUTBOL DAHA RENKLİ OLUR. BENCE TRABZONU RAKİP ALANA KADAR SİVASTAKİ İSTANBUL TAKIMLARINI TUTAN KOLPALARI RAKİP ALIN UNTMAYIN İSTANBUL SALTANATINI 6 KERE YIKTIK YİNE YIKACAĞIZ MAÇ SONUCUDA: HİÇ BİR MAÇ OYNAMADAN KAZANILMAZ İYİ OYNAYAN KAZANSIN TÜRKİYEDE GEÇMİYO ŞİKEYİ YAPAN KAZANSIN
doganbasar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
EN KÖTÜ İHTİMAL BERABERLİK
Alt 15.09.2005, 11:29   #112
eren1
Gast

Standart EN KÖTÜ İHTİMAL BERABERLİK

SİVASSPOR 1

FATİH TEKKE 1

Alt 15.09.2005, 11:30   #113
leventk58
Yeni Yiğido

leventk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 leventk58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivasspor : 2

trabzonspor : 0

goller : anderson

m.ali
leventk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 11:35   #114
harunciftci
Yeni Yiğido

harunciftci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 harunciftci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

sivas 2 : 1 trabzon
harunciftci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 11:52   #115
KEREM_58_34
Yiğido

KEREM_58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 KEREM_58_34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivas yine defans oynarsa
sivas - 0
trabzon -3
KEREM_58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SIVASSPORLU OLMAK
Alt 15.09.2005, 11:56   #116
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SIVASSPORLU OLMAK

Alıntı:
lazkopat Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bir insan, hayatı horon teper gibi coşkuyla yaşıyorsa, icabında Karadeniz'in dalgaları gibi sert, gerektiğinde sırtı gümüşlü hamsiler kadar kıvrak olabiliyorsa, bilin ki o sahici bir Trabzonspor'ludur.

Çünkü; Trabzonsporluluk, sadece bir şehrin, bir bölgenin üyesi olmaktan ibaret değildir. O yalnızca, Anadolu'nun bağrından fışkırmış bir "futbol okulu" veya inatçı bir isyan alevi olarak da tanımlanamaz!

Trabzonsporlu olmak demek; Türkiye'nin ya da dünyanın neresine gidersen git, kendini, kendi evinde hissedeceksin ve ömür boyu deplasmana çıkmayacaksın demektir.

Arkadaşlar sizde sivassporu bu değerler içerisinde sevin ozaman başarıyı yakalayacaksınız sivassporu yanlız bırakmayın anadolu güçlendikçe bizans çökecek içinizdeki bizanslıları temizleyin "BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN" Haydi olimpiyata 40.000 sivaslı 40.000 TRABZONLU kardeşce elele başarılar...BMN
EGER BIR INSAN HAYATI SEMAH DONER GIBI COSKUYLA YASIYORSA, ICABINDA
POYRAZIN TIPILERI GIBI SERT, GEREKTIGINDE GOGSU CESUR KANGALLAR GIBI DIK OLABILIYORSA BILINKI O SAHICI BIR SIVASSPORLUDUR.
CUNKU SIVASSPORLULUK,SADECE BIR SEHRIN BIR BOLGENIN UYESI OLMAKTAN IBARET DEGILDIR.O YALNIZCA ANADOLUNUN BAGRINDAN FISKIRMIS BIR " OZAN OKULU" VE INATCI BIR ISYANIN ATESI OLARAK TA TANIMLANAMAZ.
SIVASSPORLU OLMAK DEMEK; TURKIYENIN YADA DUNYANIN NERESINE GIDERSEN GIT KENDINI KENDI EVINDE HISSEDECEKSIN VE OMURBOYU DEPLASMANA CIKMAYACAKSIN DEMEKTIR.

Sevgili Lazkopat Kardesim,
Yazdigin bu ifadeler Anadolumuzun hangi kosesinde yasayan bir insan olursa olsun kendine uyarlayabilecegi somut olmayan kavramlardir.Butun goruslerine saygi duymakla beraber bircok kismina katilmiyorum.
Trabzonsporun buyuklugu konusunda hemfikiriz.Galatasaraydan sonra ulkemizi yurtdisi arenasinda basariyla temsil etmis ikinci kulubumuzdur.Bu anlamda en az senin kadar bende Trabzonsporluyum.Ama sozkonusu Lig olursa burada en buyukluk tartisma konusu olur.Birinci lige ilk ciktiginiz sene sizinde hicbir basariniz yoktu.Bu hic olmayacagi anlamina gelmezdi.Su an ayni seyler bizim icinde gecerli.Allahín izniyle bu sene Super Ligde kalici olursak seneye daha buyuk dusunmeye baslayacagiz.Bu potansiyele fazlasiyla sahibiz.Turkiyenin ve Avrupanin heryerinde yasayan milyonlarca Sivasli hemserimiz var.
Bizans(?) hegamonyasini deviren buyuk bir takim olacagiz.5. buyuk olacagiz.Bazi arkadaslar 4. buyuk olacagimizdan bahsediyor.Bu ifade nankorce ve cahilce yapilmis bir ifadedir.Cunku 4. buyugumuz zaten Trabzonspordur.
Sevgili Lazkopat ve diger Trabzonsporlu kardeslerim,
Yillardir sikayet ettiginiz ve dert yandiginiz, o zamanlar bize pek te yabanci gelen insiyatiflerini devamli Istanbul takimlarindan yana kullanan hakem yonetimlerini, Eyyamciligi ve buyuklere sirin gorunme cabasini sergileyen hakemlerin tutumunu ve basin ve medya organlarinin at gozlugu takip yorum yaptigi platformlari gectigimiz Galatasaray-Sivasspor maci sirasinda ve sonrasinda anladim.Cok hakliymissiniz.Nasil oluyorda spor adina yapilan bu spordan tiksinmeden 21 yildir sampiyonluk kovaliyorsunuz.Buyuk sabir.Bu yonde sizi takdir ediyorum.
Gaziantep basaramadi(hatirlayin 6 yil once ilk yari fener5ce karsisinda 3-0 dan 4-3), Samsun basaramadi,Kocaeli basaramadi,Genclerbirligi basaramadi,Bursa basaramadi.BIZ BASARACAGIZ.
Cift takim tutan taraftarlarimizi lutfen hor gormeyin.Trabzonspor yokken de 3 buyukler vardi ve Trabzon halkida o zaman diger bir istanbul takimini tutuyordu.Bu zamanla degisecek bir olgudur.Bir gun Sivasta Sivasspordan baska bir takim tutan taraftar kalmayacak.
Baris ve centilmenlik icinde gecen bir mac olsun.Kim kazanirsa kazansin.Kazanan mutlaka Turk futbolu olacak.
Selam ve sevgiler.Yavuz
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SİVASSPOR TRABZONSPOR
Alt 15.09.2005, 12:27   #117
alcapon74
Acemi Yiğido

alcapon74 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alcapon74 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SİVASSPOR TRABZONSPOR

BEN 1984 DEN BERİ TRABZONSPORU TUTUYORUM AMA BUGÜN TABİKİ SİVAS LIYIZ CANIM MEMLEKETİM SİVASIM

SİVAS : 1
TRABZONSPOR: 0
alcapon74 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 12:31   #118
SchumacheR_58
Acemi Yiğido

SchumacheR_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SchumacheR_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SİVASSPOR 2 - 1 TRABZONSPOR
SchumacheR_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
4. BÜYÜK POLEMİĞİ HAYIRLI OLSUN :)
Alt 15.09.2005, 15:40   #119
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln 4. BÜYÜK POLEMİĞİ HAYIRLI OLSUN :)

ALINTI THE YİĞİDO YAYUZDAN
''Bizans(?) hegamonyasini deviren buyuk bir takim olacagiz.5. buyuk olacagiz.Bazi arkadaslar 4. buyuk olacagimizdan bahsediyor.Bu ifade nankorce ve cahilce yapilmis bir ifadedir.Cunku 4. buyugumuz zaten Trabzonspordur.'''

ARKADAŞIM YAVUZ YAKLAŞIK 6 AYDIR ARASIRA BURADA 4. BÜYÜK VURGUSUNU BEN YAPIYORUM BUNUN İÇİN 4. BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE TOPİC AÇTIM, BUNU BİLİNÇLİ OLARAK YAPTIM, SPOR BASINI VE KAMUOYUNDA HAKETTİĞMİZ YERİ DAHA ÇABUK ALABİLMEK İÇİN TSLİLERLE TATLI BİR POLEMİĞE GİRMENİN BİZE KISA ZAMANDA YOLADIRACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR YOLA BAŞVURDUM, AĞIR İFADENDE HİCAP DUYDUM, SANA YAKIŞTIRAMADIM BİR YİĞİDO BİR YİĞİDOYA BÖYLE SÖYLEMEMELİ.
SİVASIM ELBETTE 4. BÜYÜK OLACAK HATTA VE HATTA BEŞİKTAŞTAN BİLE FAZLA POTANSİYELİMİZ VAR BUDA ZAMANLA OLUŞACAK ZAMNA BENİ HAKLI ÇIKARACAK YAŞAYIP HEP BERABER GÖRECEĞİZ.
SİVAS 7 MİLYONLUK POTANSİYELİYLE DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN MAÇINA TARAFTAR ÇEKEBİLECEK ENDER TAKIMLARDAN BİRİ OLACAK BUNU ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA GÖRECEĞİZ, BAŞKALARINA YALTAKLANMA ZAMANI DEĞİL BUNU SENİN İÇİN SÖYLEMİYORUM, SİVAS VE SİVASLILAR ARTIK O ÖZ GÜVENİ DUYMALI KAZANMALI VE HER ALANDA BİRİNCİ LİGE ÇIKMALIYIZ, ŞEHİR OLARAK EKONOMİK VE SOSYAL HAYATIMIZ VE BAŞARILARIMIZLA , ATIK GÜNEŞİ ZAPT EDECEĞİZ GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN DİYEBİLENLERİN ŞEHRİNİN VE TAKIMININ TARAFTARLARI OLACAĞIZ, PİR SULTAN TORUNU OLARAK DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN DİYORUM, ŞİMDİLİK 4. BÜYÜK BİZİZ DİYORUM
SAYGILARIMLA
A. BİRCAN
Alt 15.09.2005, 16:19   #120
heryerdeyiz61
YASAKLI ÜYE

heryerdeyiz61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 heryerdeyiz61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardeş sırf polemik olsun diye bunu yaparsan sivasspor zararlı çıkar. sempati kaybeder. bence yanlış yapıyosun. Trabzonspor büyüklüğünden hiç bişe kaybetmez buna emin ol. sadece sivasa sempati kaybettirir senin gibi düşünenler.
heryerdeyiz61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır