Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Da Costa gitti tamam... Onun mütevaziliği, yüreği ile oyuna girişleri oda tamam. Emekleri oyunu ateşlemesi oda tamam, ama arkadaşlar onun yerine oynayacak İbrahim kardeşimizi de arka plana atmayalım. Bir oyuncu hele hele yabancı profesyonel ise ''ben gideceğim beni isteyen var'' dediyse ve ısrarcıysa ne yapabilirsiniz ki... Yok burada kal deseniz zaten sözleşmesi seneye bitecek, sakatım oram buram ağrıyor lüzumsuz sarı kartlar kırmızı kartlarla sezonu tamamlayıp bedavaya gidecekti. O zaman daha mı iyi olacaktı. Sonra veryansın edecektiniz. Tamam çok iyi şutör ve tarihimize yazılacak kaliteli bir futboılcuydu kabul ediyorum ama bir bedel karşılığında gitti ve bize de para kazandıracak. Beleşe gitmeyecek yani. Hem golse İbrahiminde kafası var. Onunda yüreği var. Gördünüz Galata maçında bir iki kafa denemesi ve çok yürekli oyununu.. Merak etmeyin bu takımın defansı onunla da sağlam. Tek sıkıntımız alternatif olmaması. Biz gidene değil de gelecek oyuncuya (eğer gelecekse) ona bakalım...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|