Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde son durum
Alt 23.12.2012, 20:24   #1261
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transferde son durum

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapılması gereken 5-6 transfer icinde Cernat tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız yok..
Bir sağbek, bir stoper, bir ön libero, iki forvet (biri pivot ve digeri hızlı forvet) olmalıdır diye düşünüyorum..
bence en önce orta sahaya iyi bir adam alınması gerekiyor...çünkü orta sahada pas dağıtacak hızlı bir adamımız yok...Cernat buna uyar uymaz ayrı mesele ama ilk olarak hızlı bir orta saha alınmalı diye düşünüyorum
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 20:25   #1262
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

eğer bu transfer gerçekten bitmişse yazıklar olsun diyorum başkada birşey demiyorum cernat karabükte zaman zaman iyi maçlar çıkartmıştır lafım yok fakat yaşı 30 un üzerinde kronik ağır bi sakatlık geçirdi sakatlığı nüksetse sezonu kapatır rıza hocanın kerim zengin sandro doğa faty mahmutboz ve adını sayamadığım kazıklarından biri olacaktır kimin yerine oynayacak? 33 yasında nasıl mücadele edecek ?uğur 33 yasında mehmet nas 33 yasında adem 30 yaşında diğerleri 30 a merdiven dayadı bu yaslı kadro bu ligde ancak nal toplar dünyada okadar adam var 500 bin € gözden çıkardımmı enkralını getirirsin koca dünyada bi lua lua pinto batalla holmen endiaye diarra bulamayacakmıyız?inşallah ben yanılırım illede türkiye ligini tanıyan ucuz oyuncu aranıyorsa eski konyasporlu peter grsyas alınsaydı inşallah haber doğrudeğildir oldu olacak forvet aramayada gerek yok mehmet yıldızda gelsin iyice sakat ve emekliler takımı oluruz
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2012, 20:25   #1263
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Cernat işe yarar. Erman her zaman iyi oynamıyor malum. Cernat transferi bizim için şuan çok önemli değil. Orta saha, sağ bek ve forvet önceliklerimiz olmalı. Bulunabilirse iyi bir de kaleci alınmalı. Senecky ve Atilla ile yollar ayrılmalı. Bu 4 mevki için kesinlikle iyi futbolcular alınmalı. Transfer yapalım diye transfer yapmazlar umarım yine.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2012, 20:34   #1264
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sağ bek için ; Orhan Şam
Ön libero için ; Ceyhun Gülselam
Stoper için ; Serdar Kesimal
Diğer bölgeler için : Yabancı isimler olabilir diye düşünüyorum
Alt 23.12.2012, 20:35   #1265
corner58
Acemi Yiğido

42 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 corner58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ortasahaya ayagı saglam teknık bır oyuncu sart.Iyıbır forvet.Enemamoyu yedek bırakacak kalıtede olsa daha ıyı olur.
corner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2012, 20:37   #1266
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Sağ bek için ; Orhan Şam
Ön libero için ; Ceyhun Gülselam
Stoper için ; Serdar Kesimal
Diğer bölgeler için : Yabancı isimler olabilir diye düşünüyorum
Üstad eskiden beri senin futbol yorumlarını beğenirim ama bu üç oyuncuyu da açıkçası takımda görmek istemem. Çok stabil oyuncular. İçlerinde birazcık Orhan Şam geliştirdi kendisini.

Bana kalırsa iyi bir Abdurrahman eski halinde olsa düşünülürdü. Ama şu aşamada transfer çok zor gerçekten. Her oyuncunun fiyatı katlanıyor elimiz mecbur olunca.

Sene sonuna kadar Manisaspor orta sahasındaki Eray ve Bekir takip edilebilirse iyi olur diyorum. Ayrıca Cerny sözleşmesi feshedilip gitmiş. Yine Cerny tarzı bir adam bulmalıyız bence orta sahaya. Hareketli ve hızlı hücuma çıkan oyuncular bulmalıyız.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2012, 20:40   #1267
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Senijad Ibricic Gaziantep ile yolları ayırmış. Cernat işe yarar fakat Ibricic bence daha yararlı olur.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 20:41   #1268
FORZA SİVAS 58
Acemi Yiğido

FORZA SİVAS 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 FORZA SİVAS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben böyle futboldan anlamayan cahil bi taraftar görmedim cernata gerek yok diyenler cahildir yazık size cernat bize gelirse siz şükredin hayatınızda cernat gibi adammı gördünüz kadir-uğur-adem ile oynamaya devam edin siz cahiller
FORZA SİVAS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda FORZA SİVAS 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 20:43   #1269
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstad eskiden beri senin futbol yorumlarını beğenirim ama bu üç oyuncuyu da açıkçası takımda görmek istemem. Çok stabil oyuncular. İçlerinde birazcık Orhan Şam geliştirdi kendisini.

Bana kalırsa iyi bir Abdurrahman eski halinde olsa düşünülürdü. Ama şu aşamada transfer çok zor gerçekten. Her oyuncunun fiyatı katlanıyor elimiz mecbur olunca.

Sene sonuna kadar Manisaspor orta sahasındaki Eray ve Bekir takip edilebilirse iyi olur diyorum. Ayrıca Cerny sözleşmesi feshedilip gitmiş. Yine Cerny tarzı bir adam bulmalıyız bence orta sahaya. Hareketli ve hızlı hücuma çıkan oyuncular bulmalıyız.
Teşekkür ederim öncelikle kardeşim düşüncelerin için.. Benim verdigim isimler zaten kiralık olarak alabileceğimiz durumdaki oyuncular.. Zira yeni sezonun
yapılandırılması çok değişik isimler gündeme gelecektir mutlaka..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 20:46   #1270
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Teşekkür ederim öncelikle kardeşim düşüncelerin için.. Benim verdigim isimler zaten kiralık olarak alabileceğimiz durumdaki oyuncular.. Zira yeni sezonun
yapılandırılması çok değişik isimler gündeme gelecektir mutlaka..
Orhan Şam zaten Gökhan Gönül'ün alternatifi. Onu bırakmazlar. Ceyhun Gülselam'ı verebilir Gs ama çok sorun yaşatır bize. Çok ağır bir oyuncu. Serdar Kesimal de bana kalırsa baya ağır ve satılık listesinde değil.

İnşallah Cerny tarzı Orta Avrupa'dan hızlı genç oyuncu bulabiliriz iki tane. Devre arasında transfer konusunda gerçekten iş çok zor. Şöyle düşünüp bulamıyorum illa şunu alalım diyebileceğimiz bir oyuncu. Aslında sağ bek için eski zamanları gibi olsa Uğur Uçar olabilirdi ama o da sakatlandıktan sonra olmadı.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
2012, alacak, atmadi, bittibitiyor, buldu, burhan, bİr, carew, Çikiyor, daha, durum, futbolcu, geliyor, golcüsünü, gözdesi, her, kafadan, ndouassel, neden, ses, transfer, transferde, transferler, yeni, yenİ, yiğidolar, yiğidonun, İmza