Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?
Alt 28.07.2008, 19:00   #121
Trabzonsporum61
Yeni Yiğido

Trabzonsporum61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 Trabzonsporum61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu herzaman olan birşey. avrupa maçlarında herkes herkesin aleyhine olabiliyor. burdada oldu. gs bjk fb ts yenilsin diyenler.
hatta ts nin rum takımına elenmesiyle dalga geçenler az mı idi ?
şimdi niye böyle oluyor diye söylenmek yersiz gibi.
işte kardeş.. bir sezon boyunca Trabzonsporlu ne düşünüyorsa şimdide sivaslılar aynısını düşünüyor..
geçen yıldan bu yana sadece değişen needir biliyormusunuz. sadece bu tür yorumları yazar taraflar.
Trabzonsporum61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008, 20:50   #122
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

trabzonsporlu arkdas hertakım taraftarı derkı her takımda 3,5 kendını bılmez var bunu butun kulube ve taraftara mal etmek yanlıs der bu cok normal ama bu trabzonsporda tam tersı trabzonspordada senın gıbı dusunen ne yazıkkı 3 5 kısı var umarım ne demek ısetdıgımı anlamıssındır.
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008, 21:17   #123
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hiç bir takım hiç bir ortamda birbirine düşman değildir. Şayet öyle olsa idi -ki asla değil tekrar ediyorum- Bizde Tanklarla toplarla karşılaşırdık Stadyumda değil Malazgirt ovasında yada bilmem nerde. Yapmayın beyler. İki vilayetin nüfusu biri 300 bin biri 500 bin akıllı olalım bu kadar insanın içinde çürük ayıklamak zordur. Birisinin beyaz dediğine eğer diğeri siyah diyor bunuda bu ortamlarda ifade ediyorsa düşmanlık bunun başlığı olmamalı. Kim kime elendiyse elendi. O arenaya çıkarken eleneceğiz diye çıkılmadı. Ne Trabzon Rumlara nede biz Bragaya. Her zıt taraftar bunun altında bişiler aramasın. Spor hani kardeşlikti; Spor hani sevgiydi barıştı sağlıktı. Nedir bu. Yıllar önce Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş yanyana maç izlerken şimdi ne olduda düşmanlıktan bahsediyoruz. Global endüstrileşmedenmi kaynaklanıyor futbolizm yoksa fanatizm. Ama dediğim gibi biz kendi kendimizi kafesli ringde boğmaya çalışırken elalemde bize bizryerleri ile güler kusura bakmayın. Geçen yıl bir başarı yakalanmıştır. Kimileri çıkıcak Anadolu size yattı diyecek (afedersiniz) Golleri kıçınızla başınızla attınız diyecek. Büyük maçları kaybettiniz diyecek, Hocanız Fener ağzıyla konuşuyor diyecek, diyecek oğlu diyecek. O zaman bizde teveccüh edeceğiz. Globalleşmeyeceğiz. Erdemli olacağız ve taraftar olarakda futbol takımı olarakda kimseye ayak uydurmayacağız. Ben kaç yıldır spor arenasında Net üzerinden yazılar yazıyor yorumlara katılıyorum. eğer bir sevmeyenimiz mevcutsa emin olun bin sevenimiz bakidir. Ama ne ile bu saygıyı edindik. Tevazu ile küçük bütçe ile kafa tutmayı ve yürek ile. Varsın herkes konuşsun. Her zaman için sukunet bin musubetten iyidir. Şahsım adına tüm takımlara başarılar diliyorum. Sadece bu kadar. Bize ne elalemden bize ne onların mazisinden. Biz önümüze bakalım ve bizi bu sene küme düşecek diyenlere tavrımızla başarılarımızın devamı ile küçük düşürelim yeter. Gerisi vesselam...
Saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008, 23:59   #124
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
antik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzonsporlu arkdas hertakım taraftarı derkı her takımda 3,5 kendını bılmez var bunu butun kulube ve taraftara mal etmek yanlıs der bu cok normal ama bu trabzonsporda tam tersı trabzonspordada senın gıbı dusunen ne yazıkkı 3 5 kısı var umarım ne demek ısetdıgımı anlamıssındır.
ne o antik58 kardeş...
sitemiz üyelerini hemen "3-5" kendini bilmez yapıvermişsin bakıyorumda...çok seviyorsun trabzonu heralde...

bundan sonra yunanlada oynasa ingilizilede oynasa trabzonun rakibi attıkça golleri içime su serpilecektir... bundan dolayı kendini bilmez oluyorsam, evet ben kendini bilmezim...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2008, 11:04   #125
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

sensetik ortamı gerici mesajlar atma lütfen. önceden attığın mesajları biliyorum. hep sevgi kardeşlikten bahsederdin. ne oldu sana anlamıyorum. bu şekilde 2 takımın arasını dahada açacağına birleştirmek için bi çözüm aramak gerek.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008, 11:46   #126
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yazıktır yazık

Alıntı:
Bir sivaslı olarak sivasa gelecek yıl 2 ligde başarılar dilerim.
Biz bırakalım milletle uğraşmayı.Beni ilgilendirmez Trabzonu,Febesi,Gesesi,Bejekes i.

Şu üstteki yorumu bir Sivaslı yapıyorsa suçluyu uzakta aramanın alemi yok.Yuh olsun sana.Bide Sivaslı olarak yazmışsın.Kalıbına tüküreyim.
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda idhem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2008, 18:55   #127
Trabzonsporum61
Yeni Yiğido

Trabzonsporum61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 Trabzonsporum61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
antik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim mesajlarmda senin mesajların gibi zıt yorumum yok.. o 3-5 kişiden biri olsaydım ilk gunden banlanırdım. kendi renkdaşların bile sana tepki gösterdi.. sivas benim düşmanım değil sevdiğim kluplerdendir.. bir çok sivaslı arkadaşım vardır.. hepside şunu söyler: ''Büyüklerimiz Trabzon sonuncu şampiyonluğunu kazandığında sabahlara kadar eğlenmişler'' ama büyüklerinizin küçüklerine bakıyorumda aynı şey gecerli değil.. tamamen düşman kesilmiş BİR KISMI.

sentetik, eğer öyle düşüneceksen o imzandaki bayrağımızıda kaldırırsın artık!
Trabzonsporum61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008, 19:10   #128
SivasliBurak58
Acemi Yiğido

SivasliBurak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 SivasliBurak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazik bizde avrupa kupalarinda bütün Türk takimlarini destekliyoruz
neden böyle yapiyorlar
SivasliBurak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?
Alt 29.07.2008, 19:25   #129
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: DÜŞMAN TAKIMI MIYIZ?

Biz kimseye düsman degildik, olmayizda. Ama bize düsman Takimlar var diye, bizde onlara onlarin yüzünden düsman olacagiz.
Asslinda tüm Türkiyede birlik beraberlik olmasi lazim.