Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı
saygı duyulacak biri olursan saygı duyarım.kalkmış 45 yasındaymısın gıbı ahkam kesme..erman toroglunun kım oldugunu ıyı bılırım sen takma kafanı..sivasın oyununa gelınce zaten yazdık hakeme gelene kadar,once takımımıza bakalım,zerre kadar haketmedık dedık.. sızın gıbı at gozlugu takmıyoruz bız.. ama haftalardır sıvas lehıne hakem hataları yapılıyo dıye kuduranlar bunlarıda görsün kessınler seslerını ıye söyluyoruz. ama nedense sız bunu anlamak ıstemıyorsunuz.. sen kımsın de erman toroglunu veya herhangı bı yazarın gorusunu cıddıye almıyorsun. bıde kalkmıs bana saygı ogretmeye calısıyosun..
uza sen yavastann..burdakı okurlar kımın futboldan ne kadar anladıgını gayet ıyı bıliıyo..sen git kardesım fanatızmını o senın ıcın cok buyuk olan kuluplerın forumlarında at,kalkıp burda bıseylerden anlıyomus gıbı ahkam kesme..
go home 
|
bazı şeyleri görmek için 45 yaşında olmaya gerek yok artık herşey elinin altında belli ne kadar iyi bildiğin

seviyesizliğin beni benden aldı artık sana cevpa yazmıcam şaka gibisin saygı kavramını öğrenmen lazım ciddi diyorum

vay ya ne büyük adammış şu erman toroğlu ya devlet üstün hizmet madalyası verin haşa erman toroğlunun fikrine ters gidilir mi

ahmet çakar dün aynı pozisyon için penaltı dedi bende seni ona saygıya davet ediyorum ahahahah komik olma lütfen

evet cidden belli kimin futboldan anladığı

bu takımlar sadece benim büyük gördüğüm takımlar değil senin aşık olduğun erman toroğlununda büyük gördüğü takımlar neden acaba bencesende bi problem var

sana karşı terbiyesizlik yapmadığım halde uza filan tarzı terbiyesizce yaklaşımlarını bir sivas taraftarına da yakıştıramadım