Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçtan sonra oraya buraya saldıracağına oynattığın futbola baksan doğru yolu bulacajsın. Birara topla oynama oranı %30 a %60 ankaraspor lehineydi. Nakara spor top göstermedi. Bülent hoca işte futbolun güzelliği ankarasporun oynadığı futboldur.Birgün balon patlayacaktı ve patladı. Hep derim kötü futbolla oynayıp galip gelmektense iyi,göze hoşgelen futbolla kaybetmeyi yeğlerim diye.3 yıllık antrenörsün sanki türkiye liglerindeki tüm antrönörlerin babasıymış gibi dünyayı ben yarattım diyorsun. Bir samet hocanın,bir nurullah hocanın,bir özbeöz evladımız rıca hocanın,aykut hocanın,mehmet dilek hocanın oynattığı futbola bak bide dön kendi takımının oynadığı fuybola bak.Taksimde 150 kişinin arasında izledim artık insanlarda sempati yerine antipati duymaya başladı ve yaptıkları genel yorum ne biliyoermusun.: eee bak demekki sivassporu bu hale getiren hakemlerdi. oynamaya oynamaya,her maçta mahkum oynayarak kazana kazana işte takke düştü.Lige hi. ama hiç yakışmayan bir takım diyorlar. diğer anadolu takımları yeniliyor ama güzelde futbol oyynuyorlar diyorlar ve çok haklılar. sen lidersin ve her maçını mahkum oynuyorsun. geriden hooooop uzun top , bal,ili ve mehmet alsın gol atsın. negüzel memleket yaaa. bedava kazananların ülkesi saten. ee karşında küçük gördüğün hocalardan senden daha akıllı olduğu daha bilgili olduğu kesin bir aykut hoca olunca kendi başarısızlığını sağa sola saldırarak örtmeye çalıştın. aynaya bak,bide sivasspora nasıl futbol oynatıyorsın kasetleri izle. ayrıcaa benim enteresan karşıladığım bi olay var. sen fenerbahçe ile oynanan lig maçında alexs in kırmızı kartlık hareketine neden ses çıkarmadın tepki vermedin ve kulübede öylece film izlşer gibi izledin.
|