Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.03.2009, 13:24   #121
ekremcekırdek
Yeni Yiğido

ekremcekırdek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 ekremcekırdek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

- Eğer bundan sonraki maçlarda bu futbolla sahaya çıkarsa şampiyonluk hayal olur... Geçen sene canımız yandı bir daha yanmalarını istemiyorlarsa sahada gereğini yapsınlar ... ama böyle giderse ...
ekremcekırdek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 14:27   #122
erdi 58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 erdi 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla arkadaslar takım ıyıde su ıpne fb ıkı hafta oldurdu bızı ama su hayrettınle faruk bı ıyılesse ıs bıtcek harettın cok ıyı bır defansı var
erdi 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 14:48   #123
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yav bülent hoca sağolasın. inan anadolu takımlarınında artık sempatisini kaybediyor sivasspor senin sayende.Sene başından beri sivassporun oynadığı oynu futbolun güzelliklerini yansıttığını söyleyerek sivaslıları uyuttun ( bu aslında senin suçun değil,sosyal anlamdada sivaslılar uyuyan bir şehirin insanları,sivas için hiçbişey yapmayanları sırf sivaslı diye sıırf ağzı laf yapıyor diye vatan millet sakarya edasıyla uyutanları yıllardır alkışladı ve hallada alkışlıyor.)
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 14:55   #124
AmiRaLL
Yiğido

104 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 AmiRaLL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Valla Sedat be Bilica bir tanedilir ruhla oynadilar ama digerleri sanki kafalarinda baska birsey vardi ..ama seyirciye gelincede iki tek soylemeden edemicem ben gurbetciyim burda her macini izlemek icin 60 km bi yere gidiorum ama siz orda staddta oturmaktan baska bisi yapmionuz ben burda gecen fener macinda az daha karakoluk oluodum pis heriflerin bi yerleri kalkti yendik die dicem suki nasil futbolculardan ruh istiyorsak bizde ruhla izlemeyiz RUH gibi degil..Saygilar sevgiler ..
AmiRaLL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 14:58   #125
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Maçtan sonra oraya buraya saldıracağına oynattığın futbola baksan doğru yolu bulacajsın. Birara topla oynama oranı %30 a %60 ankaraspor lehineydi. Nakara spor top göstermedi. Bülent hoca işte futbolun güzelliği ankarasporun oynadığı futboldur.Birgün balon patlayacaktı ve patladı. Hep derim kötü futbolla oynayıp galip gelmektense iyi,göze hoşgelen futbolla kaybetmeyi yeğlerim diye.3 yıllık antrenörsün sanki türkiye liglerindeki tüm antrönörlerin babasıymış gibi dünyayı ben yarattım diyorsun. Bir samet hocanın,bir nurullah hocanın,bir özbeöz evladımız rıca hocanın,aykut hocanın,mehmet dilek hocanın oynattığı futbola bak bide dön kendi takımının oynadığı fuybola bak.Taksimde 150 kişinin arasında izledim artık insanlarda sempati yerine antipati duymaya başladı ve yaptıkları genel yorum ne biliyoermusun.: eee bak demekki sivassporu bu hale getiren hakemlerdi. oynamaya oynamaya,her maçta mahkum oynayarak kazana kazana işte takke düştü.Lige hi. ama hiç yakışmayan bir takım diyorlar. diğer anadolu takımları yeniliyor ama güzelde futbol oyynuyorlar diyorlar ve çok haklılar. sen lidersin ve her maçını mahkum oynuyorsun. geriden hooooop uzun top , bal,ili ve mehmet alsın gol atsın. negüzel memleket yaaa. bedava kazananların ülkesi saten. ee karşında küçük gördüğün hocalardan senden daha akıllı olduğu daha bilgili olduğu kesin bir aykut hoca olunca kendi başarısızlığını sağa sola saldırarak örtmeye çalıştın. aynaya bak,bide sivasspora nasıl futbol oynatıyorsın kasetleri izle. ayrıcaa benim enteresan karşıladığım bi olay var. sen fenerbahçe ile oynanan lig maçında alexs in kırmızı kartlık hareketine neden ses çıkarmadın tepki vermedin ve kulübede öylece film izlşer gibi izledin.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı serhatcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.03.2009, 15:03   #126
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

hakemlere saldırmayın arkadaşlar. maçları dikkatli izlediyseniz hakemlerim bizi diğer takımlardan daha çok koruduğunu göreceksiniz,ankaraspor maçıda dahil,eskişehir maçı,gençlerbirliği maçı ve daha nica maçlar biz hakemlerin sayesinde maç aldık. objektif olursak başarılı oluruz yoksa bizi uyutanlarla değil.
Alt 09.03.2009, 15:13   #127
teyyare
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teyyare FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macın yıldızı -bılıca
macın en kotusu -mehmet yıldız sadece kendısı ıcın oynuyor
kımseye pas vermıyor kendını maradona zannedıyor bu performansıyla ilk 11 de oynayamaz arkadaslar hakeme gelınce abartıldıgı kadar hakem bır sey yapmadı
bızım gol pozısyonumuz yok kendı sahamızda mahkum oynuyoruz takım top oynamıyor bunu gorelım
teyyare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 16:38   #128
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan sonra oraya buraya saldıracağına oynattığın futbola baksan doğru yolu bulacajsın. Birara topla oynama oranı %30 a %60 ankaraspor lehineydi. Nakara spor top göstermedi. Bülent hoca işte futbolun güzelliği ankarasporun oynadığı futboldur.Birgün balon patlayacaktı ve patladı. Hep derim kötü futbolla oynayıp galip gelmektense iyi,göze hoşgelen futbolla kaybetmeyi yeğlerim diye.3 yıllık antrenörsün sanki türkiye liglerindeki tüm antrönörlerin babasıymış gibi dünyayı ben yarattım diyorsun. Bir samet hocanın,bir nurullah hocanın,bir özbeöz evladımız rıca hocanın,aykut hocanın,mehmet dilek hocanın oynattığı futbola bak bide dön kendi takımının oynadığı fuybola bak.Taksimde 150 kişinin arasında izledim artık insanlarda sempati yerine antipati duymaya başladı ve yaptıkları genel yorum ne biliyoermusun.: eee bak demekki sivassporu bu hale getiren hakemlerdi. oynamaya oynamaya,her maçta mahkum oynayarak kazana kazana işte takke düştü.Lige hi. ama hiç yakışmayan bir takım diyorlar. diğer anadolu takımları yeniliyor ama güzelde futbol oyynuyorlar diyorlar ve çok haklılar. sen lidersin ve her maçını mahkum oynuyorsun. geriden hooooop uzun top , bal,ili ve mehmet alsın gol atsın. negüzel memleket yaaa. bedava kazananların ülkesi saten. ee karşında küçük gördüğün hocalardan senden daha akıllı olduğu daha bilgili olduğu kesin bir aykut hoca olunca kendi başarısızlığını sağa sola saldırarak örtmeye çalıştın. aynaya bak,bide sivasspora nasıl futbol oynatıyorsın kasetleri izle. ayrıcaa benim enteresan karşıladığım bi olay var. sen fenerbahçe ile oynanan lig maçında alexs in kırmızı kartlık hareketine neden ses çıkarmadın tepki vermedin ve kulübede öylece film izlşer gibi izledin.
Düsünceme tercüman olmusun sag ol arkadas......

3 yıllık antrenörsün sanki türkiye liglerindeki tüm antrönörlerin babasıymış gibi dünyayı ben yarattım diyorsun(özelikle burasi)

Hic kimse kurumlar dan büyük degildir Sivasspor da bir kurum olduguna göre..

Baska bir örnek verecek olursak Galatasaray Ve F.Terim.
Kazanilan 3 sampiyonluk ve hayeli bile zor bir UEFA kupasi tüm bu basilara ragmen F.Terimin II.Gelisi ile baslayan basarisizlik ve bir sezon sonra gönderilmesi..
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda effenberg'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 16:51   #129
kahramanlar
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 615 kahramanlar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor için pressiz bi maçtı sölenecek başka bişe yok herhalde
kahramanlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 16:51   #130
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1188 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
KUZEYDEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonsporluyum. Bu güne kadar kendi arkadaşlarıma karşı dahi sizi savundum. 58 dakika şovu yaptınız bu gün. Eyvallah... Ama neydi o 61. dakika küfürü...Bu mu adamlık, bu mu Anadoluluk....Yazıklar olsun size...Silin üyeliğimi ve Allah'ın selameti üzerinize olsun....Şimdi gidip kendi taraftarlarımdan özür dilemeliyim. Sizi sahiden yanlış anlamışım...
Hayırdır ne küfürü..?

Siz iyice paranoyak olmuşsunuz!!

Etiketler
değerlendirelim, maçı