Kadir'e gitsin diyenler hala takımın isketiyle zaten çok fazla oynandığının farkında değil. Tamam Kadir bu sene gereksiz hatalar yaptı onun yüzünden puan da kaybetmiş olabiliriz ama Kadir bizim takımın en çok koşup mücadele eden oyuncusu yanında güven veren teknik bir orta saha ile oynadığında performansını daha da yukarıya çekecektir. Unutmayın Trabzon ile oynadığımız kupa maçında ilk yarı Kadir vardı orta saha da o kadar boş alan bırakmamıştık çok da üstün değildi trabzon biz den ama ikinci yarı Kadir çıkınca olanlar ortada. Bunu sadece Kadir'e bağlamak tabi ki yanlış olur ama unutmayın Eneramo ve Erman gibi iki tane bu takımda sürekli oynayan iki ismi kaybettik bari Kadir'i elimizde tutalım bu kadar değişiklik iyi değil...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
kadir top rakipdeyken güzel oynayan oyuncu top bizdeyken topu alıp kafasını yere gömüp etrafında dönüp atağa çıkarken topu kaptırıyor ve bunların hepsi kalemizde gol pozisyonu oluyor artık daha kaliteli bir isme ihtiyacımız var
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
Kadir'e gitsin diyenler hala takımın isketiyle zaten çok fazla oynandığının farkında değil. Tamam Kadir bu sene gereksiz hatalar yaptı onun yüzünden puan da kaybetmiş olabiliriz ama Kadir bizim takımın en çok koşup mücadele eden oyuncusu yanında güven veren teknik bir orta saha ile oynadığında performansını daha da yukarıya çekecektir. Unutmayın Trabzon ile oynadığımız kupa maçında ilk yarı Kadir vardı orta saha da o kadar boş alan bırakmamıştık çok da üstün değildi trabzon biz den ama ikinci yarı Kadir çıkınca olanlar ortada. Bunu sadece Kadir'e bağlamak tabi ki yanlış olur ama unutmayın Eneramo ve Erman gibi iki tane bu takımda sürekli oynayan iki ismi kaybettik bari Kadir'i elimizde tutalım bu kadar değişiklik iyi değil...
kazmadan sonunda kurtuluyoruz şimdi birazda bursalılar saç baş yolsun oh be
sırada uğur ve kağnı navratil var ama sakın hayroyu yollamayın
carlos içimizi okudu adeta navratil kazmasındanda kurtulucaz gibi
http://www.olay.com.tr/haber/spor/bu...de-159506.html
Kadirciğim,umarım,gitmezsin. Sana çok top kaptırıyor diyenler,takımın belkemiği olduğunu,günümüz futbolunda en önemli yerin önlibero denen mevki olduğunu,istesen yan paslarla durumu idare edebileceğin halde risk alıp,sorumluluk alıp dikine oynadığını, atak başlatmak istediğini, bunun sonucunda da bazı topları rakibin alabileceğini düşünmüyorlar. Sanki orada başkası olsa % 100 pas isabetiyle oynayacak. Neyse, takımda kalıp kaptanlığımızı yapmanı istiyorum. Murat Erdoğan'a güven, taraftar da arkanda, merak etme.
22 Haziran'da Kadir için Bursaspor ve Erciyesspor haberleri çıkınca bu yorumu yazmıştım. Kadir yeni kaptanımız oldu. Şimdi iş taraftarda. Hayrettin'e yapılan gibi top kaptırdığında Kadir'i ıslıklayan ya da küfreden olursa o sahada işini yapamaz. O nedenle Kadir'e tepki gösteren bin kez düşünmelidir. O artık dokunulmazdır. Kabul edin, etmeyin o artık takımın herşeyidir. Onu ıslıklayan Sivassporu ıslıklar. Hayrettin'in baş gönderilme nedeni olan küfürbazların Kadir'in de başını yemelerine bu sezon izin vermeyelim. Ne ona ne de başka bir futbolcumuza küfredeni tribünde barındırmayalım. Taraftarlığı haketmeyene tepkimizi koyalım.
Kaptanlığın Sivassporumuza hayırlı olsun Kadir'im. Takımda bu göreve en layık topçu sendin zaten. Allah mahcup etmesin.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
yorum yine gördüm.......
Arkadasim senin yaziklari farkin da misin??? Yoksa baska Kadire mi diyon??
vallah ben aslinda SIVASSPORUN Oyuncular kötü bisey istemem amaaaaaa....
Su Kadir gercekten bize göre Oyuncu deyil Hatta Süper Lig Oyuncu deyil kac sene bunu söyliyorum ama duyan yok Her Mac sac bas yoliyo Adam
Sivasspor - Fenerbahçe maçında Moussa Sow'un ortasına ceza sahasına elle dokunan ve penaltı tartışmalarına yol açan Kadir Bekmezci, pozisyonun penaltı olduğunu itiraf etti.
Beyaz TV'nin sorularını yanıtlayan başarılı orta saha, hakemin pozisyonu görmediğini ifade ederek futbolda böyle şeylerin olabileceğini söyledi.
Bekmezci, "Penaltıydı, yalan söylemeyeyim. Öyle pozisyonlarda hakeme söylememle karar değişmez. Bir refleks oldu. Dokundum bir refleksle göremedi. Hakemler bazen vermeyebiliyor. Maç penaltıyla farklı olabilirdi ama 2-0 kazandık" diye konuştu.
hangi refleks kazma kadir. sow daha ortayi yapmadan kazma kadir elini acip topun gidebilecegi yere uzatiyor. resmen yakacakti takimi. tam bir amatör. yeter artik gönderin bu kazmayi. bugüne kadar ben bize hic bir mac kazandirdigini hatirlamiyorum. hep pas hatalari yapiyor. her vurdugu sut tribünlere gidiyor.
yeter artik.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasspor585858'a Teşekkür Ediyor...
Tamam topu oyuna sokmasi kotu olabilir ama orta saha'da guzel defans yapiyor beyler. Cok top kapiyor.
Aslinda tek hatasi topu aldiktan sonra topu ayaginda fazla tutuyor.
Herseye ragmen ben begeniyorum.
Bu Konuda 58 Amsterdam 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...