Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor
Alt 27.01.2010, 18:14   #1
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor

Ben harbiden merak ediyorum, Musa gibi, Ibrahim gibi, Kamanan gibi, Hayrettin gibi oyuncularimz hiçmi utanmiyorlar, ya biz iki senedir firtinaydik geçen sene sampiyonluga oynuyorduk, hiçmi onurlari yok ya bu gidisata bir dur demek lazim biz neydik ne için oynuyorduk.

Hadi yenilere bir sey demiyorumda, eskilere ne diyeceksiniz arkadaslar.

Genç Ferhat hepsinden daha istekli oynuyordu, yazik.

Vallahi Abdurrahman'a, Akin'a, Sedat'a, Murat'a, Mehmet'e yazik oluyor.

Ne yalan söylüyeyim Balili'yi özledim !!!
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 18:24   #2
mehmetçakar58
Yeni Yiğido

mehmetçakar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 mehmetçakar58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben harbiden merak ediyorum, Musa gibi, Ibrahim gibi, Kamanan gibi, Hayrettin gibi oyuncularimz hiçmi utanmiyorlar, ya biz iki senedir firtinaydik geçen sene sampiyonluga oynuyorduk, hiçmi onurlari yok ya bu gidisata bir dur demek lazim biz neydik ne için oynuyorduk.

Hadi yenilere bir sey demiyorumda, eskilere ne diyeceksiniz arkadaslar.

Genç Ferhat hepsinden daha istekli oynuyordu, yazik.

Vallahi Abdurrahman'a, Akin'a, Sedat'a, Murat'a, Mehmet'e yazik oluyor.

Ne yalan söylüyeyim Balili'yi özledim !!!
çok doğru söylüyorsun eskiler hiç mi utanmıyor
mehmetçakar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 20:26   #3
havacı_58
Acemi Yiğido

havacı_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 havacı_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya yeter Allah aşkına bu futbolla bişey olmaz resmen ezildik ne olur bişeyler yapın ruh diye bişey yok amatör takımın yemeyeceği golleri yedik şu maçta.ben elenmemize sevindim bu futbolla 2 kulvarda yürümeyi bırak tek kulvarda gidemeyiz.
bu petkoviç kaleciliği bıraksın hakem olsun adam her pozisyona el kaldırıyor.
faruk topçu mopçu değil beş kuruşluk faydası yok iyi top harcıyor
yasin sana artık diyecek lafım kalmadı git başka bi iş yap bence
ibrahim dağaşan korkma cesur oyna saklanma yeter
musa ne olur aslına dön sen bu değilsin
bide defans diye bişey yok
yeni transferler için şimdilik bişey demeyecem ama keita iyi gibi.
diyarbakırlı topçular paralarını alamıyo ama yürekleriyle bişeyler yapıyolar

kısacası işimiz çok zor her geçen gün ümidim azalıyo
havacı_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 18:23   #4
mehmetçakar58
Yeni Yiğido

mehmetçakar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 mehmetçakar58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

böyle giderse allah bilir 2. ligede düşeriz
mehmetçakar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 22:41   #5
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
mehmetçakar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
böyle giderse allah bilir 2. ligede düşeriz
Vaziyet onu gösteriyor.Averaj takımı Sivassapor fenerin en kötü halinden bile en az 2-3 gol yiyecek.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 23:00   #6
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Bursaspor 4-0 Sivasspor

Maçtan hemen sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama bu yazının sonrasında yapılan onlarca cahilce yorumu okuyunca , tekrar aşağıya yazdıklarımı kopyalıyorum :

"Maalesef taraftarımız gaza gelmeyi çok seviyor !

Neden mi ? Daha bir kez bile izlemeden yeni gelen yabancılara methiyeler düzüldü ! Yok şöyle şahane yok böyle muhteşem ! Daha bir kez bile izlemeden yada internetten 2,5 dk .lık bir video ile oyuncuları yaftalayanlar oldu !

Böyle cahilce tespitlerde bulunursanız, bu tip ağır yenilgilerde de dumura uğrarsınız !

Kimle oynadık ? Trabzon deplasmanı , Bursa deplasmanı ! Türkiyenin en zor 2 deplasmanı ! Kimle oynayacaz bu Pazar ? FB ile. Lig lideri. En formda oldugumuz zaman bile evimizde bize 4 atmış bir takım !

Pazar günü yenilirsek, ki normal sonuçtur bu kadro ile, yine öfke dolu mesajlar, hepsi defolsun diyenler olacak bu sitede !

Ama aklınızı başınıza alın ? Bizim rakibimiz FB, TS, Bursa değil ! Denizli, Diyarbakır, Ankaragücü, Manisa. Bu rakipler ile olacak maçlara konsantre olalım. Camianın olmayan moralini daha da bozmayalım !

Yeni yabancılara en az 1 ay süre verin ! 2-3 maç ile kimsenin ne oldugu tespit edilemez !

Sivas halkı birlik olup, gerçek rakipleri ile mücadele ederse ancak ligde kalabilir.

Saygılarımla."
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2010, 08:26   #7
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan hemen sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama bu yazının sonrasında yapılan onlarca cahilce yorumu okuyunca , tekrar aşağıya yazdıklarımı kopyalıyorum :

"Maalesef taraftarımız gaza gelmeyi çok seviyor !

Neden mi ? Daha bir kez bile izlemeden yeni gelen yabancılara methiyeler düzüldü ! Yok şöyle şahane yok böyle muhteşem ! Daha bir kez bile izlemeden yada internetten 2,5 dk .lık bir video ile oyuncuları yaftalayanlar oldu !

Böyle cahilce tespitlerde bulunursanız, bu tip ağır yenilgilerde de dumura uğrarsınız !

Kimle oynadık ? Trabzon deplasmanı , Bursa deplasmanı ! Türkiyenin en zor 2 deplasmanı ! Kimle oynayacaz bu Pazar ? FB ile. Lig lideri. En formda oldugumuz zaman bile evimizde bize 4 atmış bir takım !

Pazar günü yenilirsek, ki normal sonuçtur bu kadro ile, yine öfke dolu mesajlar, hepsi defolsun diyenler olacak bu sitede !

Ama aklınızı başınıza alın ? Bizim rakibimiz FB, TS, Bursa değil ! Denizli, Diyarbakır, Ankaragücü, Manisa. Bu rakipler ile olacak maçlara konsantre olalım. Camianın olmayan moralini daha da bozmayalım !

Yeni yabancılara en az 1 ay süre verin ! 2-3 maç ile kimsenin ne oldugu tespit edilemez !

Sivas halkı birlik olup, gerçek rakipleri ile mücadele ederse ancak ligde kalabilir.

Saygılarımla."
aklı başında bir yorum okudum nihayet...öyle bilinçsiz ve cahil tipler var ki aramızda hayatında ilk defa ismini duyduğu, bir kez bile izlemediği, ne işe yarar hangi mevkide oynar bilmediği futbolcuları takım transfer etti diye yok "bekle bizi ts" yok oyacaz yok bilmem ne yapacaz gibi çocukça yorumlar yapıyorlar...transfer edilen futbolcu ilk defa çıktığı, daha dilini bilmediği yabancısı olduğu ülkede bir topu ıskalayınca bu defa aynı adamlar göklere çıkardıkları futbolcuyu yerin dibine sokuyorlar...

beyler takım yeterince asap bozuyor zaten....bir de siz asap bozmayın...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 18:25   #8
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Bu takimin kimyasi bozulmus.
3-4 mac daha kaybetsinler zaten lige havlu atarlar.
Yeni transferlerde fos.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2010, 18:26   #9
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

teker teker oyunculari degerlendirecegim ve not verecegim(10 üzerinden) :
petkoviç : toplara bakiyor eger top üstüne gelirse kurtariyor ,notu : 4/10
abdurrahman : bügün en çok kosan adamlardan fakat defansif yönü zayif,o kulvarda karsi takim çok geldi ama yinede fena degildi öbürlere göre : 6/10
yasin : her zamanki yasin,söylenecek birsey yok ,bugün gol atmaya çalisti bir kaç kere bence forvet oynarsa daha iyi onun mevki defans degil(ön libero oynasin ne dersiniz?) : 3/10
aubey : maçta gören oldumu ben sahsen bir kere mi ne gördüm,normalde defans oyunculari görünmediginde iyi olur fakat bizim için tam tersi.çok fazla kilolari var iyi bir oyuncuya benzemiyor(onu mecburi oynatacak hoca bu sene) : 2/10
faruk : bu maçta daha çok orta mevkide ve uyurken gördük(4.gol),onun mevki de defans degil onu oynatacaksan orta sahada oynat hoca(bence oynamamasi gerek yada galip durumdayken oyuna orta sahaya al) : 3/10
musa : maçta faydasi görükmedi ne defansa nede forvet hattina,vasat oynadi : 4/10
keita : bugunün 2.cisi diyebilirim,hirsli bir oyuncuya benziyor,faul yapsin bence bir kusuru yok öbürleri faul yapmiyorda ne oluyor.Ilk yarida 2 tane mükemmel pas atti ileriye birini Kamanan degerlendiremedi ,birini de musa.Iyi pas yapan oyuncu bize faydasi dokunur bence :6.5/10
dagasan : bugünün en iyisi diyebiliriz.Hirsliydi ,en çok oynamak isteyen oyuncuydu ve az daha gol atiyordu.Ona yardim eden oyuncu yok defansta : 7/10
taider :bu oyuncunun mevkisini bilen varmi?Nerde oynuyor anlamadim yahu.Bu adam bence 2.ci ön libero gibi oynar,forvet yada forvet arkasi degil(bu maçta iyi degildi ve sahsen onu ilk 11 de oynatmam) :3.5/10
erman : kosuyor fakat defansa yardimi hiç yok onu sol kanatta oynatmak çok yanlis.Hayrettine kiziyorduk fakat ne yapsaydi tek basina 2 oyuncuyla oyniyamaz.Bügün ne yaptigini zannediyorsun erman bey.Her gelen topu illa kaleye atacaksin diye bir set yok,biraz sagina soluna bak(bügün kimse yoktu gerki).Bugün Kötüydü : 2.5/10
Kamanan : Seni severim fakat bir kaç maçtir oynamiyorsun oynatmiyorlar seni.Bugün keitanin attigi topu degerlendirmen lazimdi senin gibi iyi kosan oyuncu(pek fazla geldi diyemeyiz ona),ilk yaridaki kötu sutunuda unutmadim.Sen tek basina forvetsin ,senin ne isin var orta sahada hatta defansta kalsana forvet de.Bugün vasatin biraz düsugü: 4/10
YEDEKLER :
agbetu : sen her maç 11 de oynamalisin, ne diyelim pek fazla göremedik seni fakat ilk yari oynasadin iyi isler yapardin : not yok
elrio : görünmedi ama oda ilk onbirde oynamasi gerek forvet arkasi : not yok
cihan : o hiç görünmedi yorumda yok : not yok

Teknik direktör :
Muhsin : Sen kendini ne zannediyordun yahu, ne yaptigini zannediyorsun.Bülent beye kötü diyordum sen ondan da kötüsün,Bülent bey en azindan sonrada uyaniyorda bazi maçlarda sen ise maç ilerledikce daha kötü oliyorsun.
1.ci yanlisin : forvet alman lazimdi
2.ci yanlisin : defansa bir takviye daha lazimdi
3.ci yanlisin : elrio ve agbetuyu 11 de oynatmiyorsun
4.ci yanlisin : farukun mevkisi ora degil(mecbursun ama ne yapalim)
5.ci yanlisin : yasini ya ön libero oynat yada oynatma
6.ci yanlisin : maçin ikinci yarisina an azindan taideri çikartip agetu alacaktin bence
7.ci yanlisin : Sen degilmiydin atak oyniyacagiz diyen.Valla atak oyununu hiç görmiyoruz.Ikinci yari birde tek forvet oyuncun Kamanani çikarip elrio yu aliyorsun maç 2-0 ken

Yorumlarim : Bugün eger biraz daha atak oynasaydik mesele taiderin yerine agbetuyu oynatip yada elrio yu ,kazanma sansimiz 100 de 20 artardi.
Muhsin hocanin ne yaptigi belli degil.
eger kazanmak istiyorsak hcuma dönük oyuncularla oynamamiz lazim yoksa karsi takim defansta zorlanmiyor ve bir uzun topla bizim kaleye geliyorlar ona izin vermememiz lazim zaten defansimiz kötü.
1 forvet ve 1 defans takviyesi bence sart ama en azindan 1 forvet yeter.
bence ilk 11 imiz böyle olmali sakatlari dahil etmiyorum :
akin
abdurrahahman yasin aubey murat
elrio ibrahim keita agbetu
kamanan erman
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sabanoh'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2010, 18:30   #10
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH HEPINIZIN BELASINI VERSIN !!!

CABUK GIDIN BIZIM ESKI OYUNCULARIMIZI GERI GETIRIN !!!

BALILI,,,TÜM,,,DIALLO,,SYLLA,, , SIZLERI DAHA COK ARIYACAGIZ.
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Aydogan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursaspor, bursasporsivasspor, degerlendirmesi, kördüğüm, sivasspor