Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
Alt 21.10.2010, 00:06   #121
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

Sedat'ı anladıkta kaptan ve abdurrahmandan beklemezdim sedatın zaten huyu belli ayrıca siz kimsinizde adamı yumrukluyorsunuz takım arkadasın olan bir insan ve burada misafir takım için ter dokuyor turk insanına yakışmaz adamı sivastan sogutacaksınız be yazık bunları yapanlar gitsin
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2010, 00:11   #122
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BEN BU KONUDA YÖNETİMİ VE BUNLARI KINI YORUM AYIP SIVASA YAKIŞMAZ BÖYLE ŞEYLER MUHSİN HOCAYIDA YEDİLER GEÇENSENE BUNLAR EMİNİMKİ AYIP AYIPYAKIŞMAZ DELİ KANLIYA DÖRT KİŞİ GÜYA AYIP BİRKİŞ KARŞINIZDA
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2010, 00:57   #123
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HALAL OLSUNLA AFFERİN İYİ YAPMIŞSINIZ MAFYACILIKMI YAPI YORSUNUZ SONUÇ ORTADA HA HA AYIBI BILEN YAPMAZ BUNU ÖRENİN
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2010, 02:17   #124
Bordobereli58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Bordobereli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takim arasinda olur böyle olaylar... nitekim bir anlik öfkeyle hareket edilmis seylerdir.. bence fazla uzaltilmamasi lazim. bizim bu oyunculara ihtiyacimiz var

zengin bir kadromuz olsa, alternatiflerimiz olsa, bu cezalar göz ardi edilemez idi ma su anki halimize bakinca.....
Bordobereli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2010, 08:15   #125
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçmişe gittim malum kavga sonrası….“Deli İbrahim” ve “Hırcın Toraman”. 2008-2009 sezonu öncesi İbrahimlerin son temsilcileri Avusturya kampında hazırlıklara başlamıştı. Ama kimsenin öngörmediği olay gerçekleşti. Deli İbrahim’in damarına basılmış, Toraman’ın terliği başlarına büyük dert açmıştı. Büyük savaşlar öncesi kıvılcımı yakan ufak olaylar gibi, terlikle yemeğe inme büyük bir hesaplaşmaya dönüşmüştü. Bir gün boyunca, iki kez, hem de 15’er dakika ara vermeden birbirlerine yumruk sallamış, saçlarını çekmiş ve en önemlisi Beşiktaş tarihine geçmişlerdi. Takımın iki kaptanın bu “Liderlik Kavgası” ikisine de pahalıya mal olmuştu.
Peki sonra hocalarının yorumu ne olmuştu?
Ertuğrul Sağlam, "İbrahimlerin kavgası takıma olumlu katkı sağladı. Ekip ruhunu kazandık" değerlendirmesinde bulundu.
Mustafa Denizli... Beşiktaş’ta İbrahimlerin kavgası gibi bir olay daha yaşanır mı?
İbrahimlerin bir daha kavgası olmaz. Yani futbol takımları dikensiz gül bahçesi olmaz, olamaz. Futbolcular belli haksızlıklar karşısında her zaman sessiz kalamaz. Sessiz kalmayanların başında ben gelirim. Türkiye’nin en centilmen oyuncusuydum. Ama 22 kırmızı kart gördüm. En centilmen ve en çok kırmızı gören futbolcu. Birbirileriyle bağdaşmayan kavramlar. Bir futbolcu 22 kırmızı kartın tamamını hakeme isyandan görebilir mi? Ben gördüm. Benim kırmızı kartım direktti. Sarı kartlık bir davranışta olmazdım. İterek çekerek olmazdı. Sonucun ne olduğunu biliyordum, ama başlarken değil sözlerimin sonunda biliyordum. Bazen futbolcuyu anlamak lazım.’

Futbolcularımızı anlamak zamanı şimdi. Başka alternatifimiz de yok. Olumsuz yorumlar küme düşmemize hizmet eder. Yapıcı olamaya çalışalım.. Ne kadar zor olsa da.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.10.2010, 09:29   #126
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEYLER BU KONUDA TARAFTARIMIZA GÖREV DÜŞÜYOR... BENCE SİVASLI ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI VE HAKSIZLIGIN KARŞISINDA DURMALIDIR. MAÇTA KEİTA ADINA TEZAHURAT YAPILARAK YÖNETİME TARAFTARIN BAKIŞ AÇISI GÖSTERİLMELİDİR..

VE EN ÖNEMLİSİ ADI GEÇEN 4 FUTBOLCUYU LÜTFEN TRİBÜNE ÇAGIRMAYIN.. BU LAFIM ÖZELLİKLE YİGİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLER GRUBUNDA TRİBÜN AMİGOLARINADIR..

YEMİN EDİYORUM BU ADAMLARIN OYNADIGI TAKIMDAN SOGUDUM. ZATEN SON DÖNEMLERDE ÖZELLİKLE HAYRETTİN VE SEDAT'TA SORUNLAR ÇIKIYORDU. MEHMET ZATEN TAKIM ONUN MALI GİBİ DAVRANIYOR.. TEK YAKIŞTIRAMADIGIM ADAM APO.. AMA KOMPLE KADRO DIŞI İSTİYORUM. BU DÜŞMEMİZE NEDEN OLACAKSADA DÜŞELİM AMA BİZE YAKIŞANI YAPALIM...
haklısın arkadaş buca maçında keita lehine tribünleri inletelim ve bu çeteci haydutlara gereken tepkiyi verelim.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2010, 10:52   #127
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yeniçeriler ve yiğido gençlik!

buca maçında keita tezahüratıyla stadyumu inletin, yiğidonun mazlumun yanında olduğunu gösterin!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.10.2010, 11:20   #128
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

mazlumun yanındayız zalımın karsısındayız cetecılere buca macında tepkı koymalıyız
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2010, 12:18   #129
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu olan bana ali şen ve fenerbahçeyi hatırlattı.

ali şen oğuz ve aykutla sözleşme imzalamamıştı.üstelik şampiyon olan takımın beyni ve golcüsü idi bu 2 futbolcu. ama takımda sakaryalılar diye grup oluşturdukları ve canlarını sıkanlara karşı olduklarını ve tavır aldıkları gibi sözler uyyuka çıkmıştı.

şimdi bizde de bu 4 lü aynı olmasın? geçen senede oynamaya başlayan takım bir anda durmuştu ve hocanın ayrılması ile değişim yaşamışlardı.

insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor valla.
Alt 21.10.2010, 12:20   #130
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞİMDİ ANLAŞILDI HAYRETTİN YERİNE CEYHUNUN NEDEN KAPTAN OLDUĞU JETON YENİ DÜŞTÜ YİĞİDOLAR....!
yeni ve kalıcı bir kaptana ihtiyaç var gibi,ayrıca keita'ya yapılanları ne sebeple olursa olsun kınıyorum.Sivasspor büyük ve onurlu bir takım her zamanda öyle olacaktır.3-5 kişi Sivassporu ve sivası temsil edemez büyük camiaya butür hareketler yakışmaz ve yakıştırılamaz bu nedenle Bütün Sivaslılar tarafından kınanması gerekir.
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dayağı, keitaya, meydan