Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 24.01.2011, 13:09   #121
GÜLEZ
Yeni Yiğido

GÜLEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 GÜLEZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

YENİ OYUNCULARDAN RADA VE NAVRATİL BU LİG İÇİN NORMAL TOPCULAR KAMİL İSE İYİ AMA İLERİYE DONUK OYNAYAN ARKASINA YARDIM ETMEYEN BIR GORUNUMU VAR BIRAZ DAHA OYUNA GIRMELİ FORVETTEKİ OYUNCUYU ÇÖZEMEDİM BANA SANKİ ÇOK KİLOLU GUBI GELDI SOYLENDİGİ GİBİ DEGİL SANKİ BU MAÇ İÇİN İSE RIZA HOCA KAMANANI OYUNA ALIŞIYLA ÇOK BUYUK YANLIŞ YAPTI SİVASSPORDA GİDECEK BİR NUMARALI OYUNCUYDU BU ADAM HİÇ AMA HİÇ FAYDASINI GOREMEDİK
GÜLEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2011, 13:37   #122
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

maçın yıldızı ! grosicki ve korcan
maçın kötüsü ! erman,mehmet,kamanan
göze çarpanlar ! yeni transferlerin uyum sorununu çözmüş gibi görünmesi

not: artık mehmet ve erman ilk 11 topçusu değildir bence mehmetin yerine eneramo ermanın yerinede cihan olmalı
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2011, 13:38   #123
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mohammed ali kurtuluş adanaspor daydı şimdi ordanda ayrıldı şuan nerde bılgın varmı?
Vallaha bilemiyorum onu sormadım. Sivasa Antrenör olarak gel dedim Gülümsedi kısmet dedi
Alt 24.01.2011, 13:57   #124
korsan hüsam
Yiğido

korsan hüsam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 korsan hüsam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar yeni gelen futbolcular iyi ama şu mehmet yıldız varya adam nasıl bir gol kaçırdı anlamadım galatasarayın defans oyuncusu çıkıp sivasspora gol atıyo sivassporun forvet oyuncusu mehmet yıldız ve kamanan olacak oyuncu larda gol kaçırıyor anlamak mümkün değil
korsan hüsam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2011, 14:00   #125
korsan hüsam
Yiğido

korsan hüsam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 korsan hüsam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeni transferler güzeldi
arkadaşlar galatasarayın defans oyuncusu çıkıp sivasspora gol atıyo sivassporun forvet oyuncusu mehmet yıldız ve kamanan gol kaöırıyor anlamak mümkün değil ya
korsan hüsam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2011, 14:13   #126
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

yeni transferlerimiz görücüye çıktı ama hüküm için daha erken.takım genel olarak iyi oynamış diyebiliriz eskiye nazaran.galibiyeti akıllı oynayamadığımız için keybettik, bu maça bakarak ileriye yönelik ışık aldığımı da ikrar edemeden geçemiyeceğim.Antalya maçında büyük Sivassporu 4 eylülde izleme zevkini şimdiden hayal ediyorum.umarımGS maçı sonrası ilk yarının tam tersine bir hava esre ve takım bu maç sonrası çıkışa geçer.
Alt 24.01.2011, 14:21   #127
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar dogruyu söylemek gerekırse vasat bir oyun oynadık.Grosıckı Rada ve korcanı kutluyorum. özellıkle grosıckı.

Çok iyiydik dien arakdaşlar maçı nasıl izledıler bılmıyorum ancak iyi oynadıgımız gol pozısyonuna gırdıgımız anlar oldu onu inkar etmıyoruz.

Bu oyun anlayışıyla biz kümenın yolunu tutarız. Ligin üst sırasında degılız.Bu maçtan puan almamız gerekıyordu.Rakip ve taraftarı iyiydi ancak puan lazım bize.

Yaptıgımız atakları sayın bir elin parmagını geçmez.birde gs ye bakın ilk yarı tek kale oynadı. Biran önce bu gidişatı durdurmalıyız.

Şunuda söylemek isterım ilk yarıya göre dah iyiyiz.takımda olumlu sinyaller var fakat bunu maça pek yansıtamadık..
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2011, 14:25   #128
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kamananın Biran önce bu takımdan gitmesi gerekiyor..yabancı sınırındayız. orta sahamız çok boş çok çabuk geçilebiliyor.

Oysa ki şampiyonluğa oynadıgımız sene orta saha geçit vermezdi toplara. Servet gol için gelıyorum die bas bas bagırıyor ve önüne kımse çıkmıyor..şu da var gs birden yüklendi kalabalık geldiler onada hak vermek lazım..

Rıza hocamın yanındayız hep destek tam deftek önümüzdeki antalya maçında Tüm antalyalılara 4 EYLÜL CEHENNEMİNİ yaşatıcaz bir sivassporlu olarak buna yürekten inanıyorum
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2011, 14:26   #129
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Arkadaşlar dogruyu söylemek gerekırse vasat bir oyun oynadık.Grosıckı Rada ve korcanı kutluyorum. özellıkle grosıckı.

Çok iyiydik dien arakdaşlar maçı nasıl izledıler bılmıyorum ancak iyi oynadıgımız gol pozısyonuna gırdıgımız anlar oldu onu inkar etmıyoruz.

Bu oyun anlayışıyla biz kümenın yolunu tutarız. Ligin üst sırasında degılız.Bu maçtan puan almamız gerekıyordu.Rakip ve taraftarı iyiydi ancak puan lazım bize.

Yaptıgımız atakları sayın bir elin parmagını geçmez.birde gs ye bakın ilk yarı tek kale oynadı. Biran önce bu gidişatı durdurmalıyız.

Şunuda söylemek isterım ilk yarıya göre dah iyiyiz.takımda olumlu sinyaller var fakat bunu maça pek yansıtamadık..
bu kadar kıt futbol anlayışı olanlar da gelip burada yorum yapıyor. ilk yarıda galatasaray çok baskılı oynadı da kaç tane net pozisyon buldu? sivas çok iyi kapandı, skora göre değil 90 dakikaya göre yorum yapın.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2011, 14:26   #130
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

Rıza hocada söyledi defansif oynadik diye o yüzden galatasaray daha fazla pozisyon bulan takımdı.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı