Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Çalımbay'ın maç sonu açıklaması
Alt 14.02.2011, 00:18   #121
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rıza Çalımbay'ın maç sonu açıklaması

‘Aptalca’ goller
lutfen bu yaziya dikkat

Süper Lig’de yeni sezon başlıyor.

Mesut Bakkal’lı Sivasspor’un defansı herkesi yanıltan Galatasaray galibiyetinden sonra tel tel dökülmeye başlıyor.

Futbolu hiç bilmeyen insanların bile takımın en önemli problemi gördüğü defans için çareler aranıyor.

Olmuyor, olmuyor, olmuyor

Sonra süreç devam ediyor ve kaçınılmaz son ile Bakkal dönemi bitiyor.

Yeni dönem, yeni heyecan.

Rıza Çalımbay dönemi başlıyor.

İlk maç takımı tanıma dönemi, mağlubiyet

İkinci maç takımı tanıma dönemi

Üçüncü maç…. Dördüncü, beşinci…

Arada alınan galibiyetler var ama sorun hep aynı.

Defans hataları.

Teşhis konuluyor.

Kolay gol yeme problemi var.

İki sezondan beri takıma hiç katkı salamayan Uğur gibi oyuncular, son birkaç maç iyi futbol sergilediği için satış listesinde iken takımda tutuluyor.

Üstelik alternatif oyuncu alınmadığı için Abdurrahman da sakat olunca elin mecbur kalıyor.

Öncelikle defans takviyeleri bekleniyor.

Yapılıyor da. Örneğin Navratil alınıyor.

Bazı oyuncuların bitmeyen sakatlıkları oluyor.

Sol bek oynamaktan stoperliği çoktan unutan Hayrettin’den yeniden stoperlik yapması isteniyor. Galatasaray maçı, ardından yüzde yüz hatalar yaptığı Bursa maçı.

Son olarak Trabzon maçı. ‘Burası benim yerim değil’ diye bas bas bağırıyor.

Eğer kadronuzda Sedat varsa ve iyileşmişse, hazır değilse bile onu oynatacaksın. Başka alternatifi yok.

Her puanın, hele hele kendi evinizdeki her maçın altın değerinde olduğu dönemde Trabzon maçına bakın.

Bi de yenilen gollere.

Trabzon’a özel önlemler alacağını söylemişti Rıza Çalımbay. Bu nasıl bir önlemdi ben çözemedim.

Daha maçın ilk dakikasında inanılmaz top kaybında boş kalan rakip 3 kişiyle kontra yapıyor ve gol.

Ardından oyunda üstün gibi gözüksen de Trabzon’un orta alanda kaptığı, defansın arkasına attığı her top karşı karşıya pozisyon. Atsa ilk yarı 4-0 biter.

İkinci yarıda bu kadar defans hatasına rağmen 1-1’i buluyorsun. Kontrollü oyuna dönmeniz lazım. Defansı biraz daha arkaya yaslayıp kontrayı düşünmek gerek. Çünkü Trabzon kazanmak zorunda ve saldıracak.

O da ne?

Sivasspor defansı çizgi halinde orta sahada. Rakip defansın sağ bekinin arkaya şişirdiği topta Uğur koşusuna Burak’ın önünde başlayıp gerisinde kalıyor. Yine geriye düşüyorsun.

Güç bela ikinci kez beraberlik şansı buluyorsun. Daha gol sevinci seansını tamamlamadan öyle bir dağınık yakalanıyorsun ki rakip iki pasta, santrayı yaptıktan sadece 9 saniye sonra galibiyet golünü buluyor.

Maç sonrası açıklama, ‘Amatör takımın yemeyeceği golleri yedik’

Rıza Hoca, bu takımın artık yarıdan fazlasını sen kurdun. En önemli problemi görerek ikinci yarıya hazırlık yaptın. Sivasspor tarihinde yapmadığı transfer harcamasını devre arasında yaptı.

E hani bu defansta değişiklik nerede.

İlk yarıda kötü dediğimiz defans bile bu kadar ‘Aptalca’ goller yemiyordu.

Burada bir gariplik yok mu sizce.

Ne zaman doğru dizilişi bulacaksınız merak ediyorum.

Durum şunu gösterdi ki defans ve orta sahaya alınan yeni oyuncular, süratli değil. Geri dönüşlerde yavaş kalıyor ve zorluk yaşıyorlar. Bu durumda defansı çok öne çıkararak oynamak, her maçı kaybetmek demektir. Çünkü sizi böyle yakalayan her takım eğer elinde yarım yamalak bir hızlı adamı varsa size mutlaka gol atar.

Takımda zaman zaman parlayan, göze çarpan tek isim Grosicki.

Eneramo’nun da Galatasaray karşısında direkte patlayan şutu dışında üretkenliği, hatta varlığı bile yok sahada.

Hücum yönüne baktığınızda Mehmet Yıldız artık takım için itici güç olmaktan çok uzakta.

Hatta el freni benzetmesi yapsak yanlış olmaz.

Hücumda farklılıkları denemek şart oldu.

Tek teselli, zorluk derecesi zor maçlar sıfır kazançla geride kaldı.

Ama kalan maçların da kolay lokma olmayacağı çok net ortada.

Umarım bizim gördüklerimizi kulübe de görür.

Yoksa işler yine kötüye gidecek

Alt 14.02.2011, 01:13   #122
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
‘Aptalca’ goller
lutfen bu yaziya dikkat

Süper Lig’de yeni sezon başlıyor.

Mesut Bakkal’lı Sivasspor’un defansı herkesi yanıltan Galatasaray galibiyetinden sonra tel tel dökülmeye başlıyor.

Futbolu hiç bilmeyen insanların bile takımın en önemli problemi gördüğü defans için çareler aranıyor.

Olmuyor, olmuyor, olmuyor

Sonra süreç devam ediyor ve kaçınılmaz son ile Bakkal dönemi bitiyor.

Yeni dönem, yeni heyecan.

Rıza Çalımbay dönemi başlıyor.

İlk maç takımı tanıma dönemi, mağlubiyet

İkinci maç takımı tanıma dönemi

Üçüncü maç…. Dördüncü, beşinci…

Arada alınan galibiyetler var ama sorun hep aynı.

Defans hataları.

Teşhis konuluyor.

Kolay gol yeme problemi var.

İki sezondan beri takıma hiç katkı salamayan Uğur gibi oyuncular, son birkaç maç iyi futbol sergilediği için satış listesinde iken takımda tutuluyor.

Üstelik alternatif oyuncu alınmadığı için Abdurrahman da sakat olunca elin mecbur kalıyor.

Öncelikle defans takviyeleri bekleniyor.

Yapılıyor da. Örneğin Navratil alınıyor.

Bazı oyuncuların bitmeyen sakatlıkları oluyor.

Sol bek oynamaktan stoperliği çoktan unutan Hayrettin’den yeniden stoperlik yapması isteniyor. Galatasaray maçı, ardından yüzde yüz hatalar yaptığı Bursa maçı.

Son olarak Trabzon maçı. ‘Burası benim yerim değil’ diye bas bas bağırıyor.

Eğer kadronuzda Sedat varsa ve iyileşmişse, hazır değilse bile onu oynatacaksın. Başka alternatifi yok.

Her puanın, hele hele kendi evinizdeki her maçın altın değerinde olduğu dönemde Trabzon maçına bakın.

Bi de yenilen gollere.

Trabzon’a özel önlemler alacağını söylemişti Rıza Çalımbay. Bu nasıl bir önlemdi ben çözemedim.

Daha maçın ilk dakikasında inanılmaz top kaybında boş kalan rakip 3 kişiyle kontra yapıyor ve gol.

Ardından oyunda üstün gibi gözüksen de Trabzon’un orta alanda kaptığı, defansın arkasına attığı her top karşı karşıya pozisyon. Atsa ilk yarı 4-0 biter.

İkinci yarıda bu kadar defans hatasına rağmen 1-1’i buluyorsun. Kontrollü oyuna dönmeniz lazım. Defansı biraz daha arkaya yaslayıp kontrayı düşünmek gerek. Çünkü Trabzon kazanmak zorunda ve saldıracak.

O da ne?

Sivasspor defansı çizgi halinde orta sahada. Rakip defansın sağ bekinin arkaya şişirdiği topta Uğur koşusuna Burak’ın önünde başlayıp gerisinde kalıyor. Yine geriye düşüyorsun.

Güç bela ikinci kez beraberlik şansı buluyorsun. Daha gol sevinci seansını tamamlamadan öyle bir dağınık yakalanıyorsun ki rakip iki pasta, santrayı yaptıktan sadece 9 saniye sonra galibiyet golünü buluyor.

Maç sonrası açıklama, ‘Amatör takımın yemeyeceği golleri yedik’

Rıza Hoca, bu takımın artık yarıdan fazlasını sen kurdun. En önemli problemi görerek ikinci yarıya hazırlık yaptın. Sivasspor tarihinde yapmadığı transfer harcamasını devre arasında yaptı.

E hani bu defansta değişiklik nerede.

İlk yarıda kötü dediğimiz defans bile bu kadar ‘Aptalca’ goller yemiyordu.

Burada bir gariplik yok mu sizce.

Ne zaman doğru dizilişi bulacaksınız merak ediyorum.

Durum şunu gösterdi ki defans ve orta sahaya alınan yeni oyuncular, süratli değil. Geri dönüşlerde yavaş kalıyor ve zorluk yaşıyorlar. Bu durumda defansı çok öne çıkararak oynamak, her maçı kaybetmek demektir. Çünkü sizi böyle yakalayan her takım eğer elinde yarım yamalak bir hızlı adamı varsa size mutlaka gol atar.

Takımda zaman zaman parlayan, göze çarpan tek isim Grosicki.

Eneramo’nun da Galatasaray karşısında direkte patlayan şutu dışında üretkenliği, hatta varlığı bile yok sahada.

Hücum yönüne baktığınızda Mehmet Yıldız artık takım için itici güç olmaktan çok uzakta.

Hatta el freni benzetmesi yapsak yanlış olmaz.

Hücumda farklılıkları denemek şart oldu.

Tek teselli, zorluk derecesi zor maçlar sıfır kazançla geride kaldı.

Ama kalan maçların da kolay lokma olmayacağı çok net ortada.

Umarım bizim gördüklerimizi kulübe de görür.

Yoksa işler yine kötüye gidecek

Tamamen katılıyorum..elimizde orta sahayı saglam tutacak sandro ve cihan var fakat bunlar oynatılmıyor anlamadım...cihan'a sezon sonu yol göründü..rıza hoca forma sansı tanıımıyor ve böylede devam eder elımızde ıyı futbolcular var fakat degerlendıremıyoruz....buca hiç degılse kendı evınde kazanmasını bılıyor ve artık bızde kazanamlıyız şu bı gerçekkı evımızde oynadıgımız ilk 3 maçıda kaybedersek bız gıttık demektır arkadaşlar gençlerbırlıgı ve ankaragucu ıle puan farkı açıldı..buca bile bize farkı açıyor artık şansımız kalmadı UĞUR KAVUK ve HAYRETTİN den medet umuyoruz hala..Kayserı 8 adam gonderıyor ve 8 adamda alıyor hepsı gıdenlerıa ratmıyor hatta daha ıyı performans gosterıyor biz halan yerımızde sayıyoruz
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2011, 08:05   #123
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Playaz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hoca bu macta gercekten sansizdi fakat bu sansizligini kendine borcludur. Cunku defansin ana hatlarini futboldan anlamayaman ve pozisyon almayan bir futbolcu yani Hayrettin Yerlikaya yani Sivasspor'un belalisi olan bir futbolcu ile doldurmus. Bu nedenle basit ve amatorce 3 gol yememiz cok dogaldir.

1. golde Grosicki takim ataga kalkarken yanlis pas verdi. Futbol oynayan arkadaslar bilirler. Ataga kalkarken top kaybetmek cok tehlikelidir. Bizde oyle bir hata yaptik ve Trabzon basit bir gol atti. Korcan bu golde biraz daha gec cikabilirdi ve kalenin kosesini kucultebilirdi. Boylece JAJA iceri dogru efor kat etmesi gerekir ve yanindaki futbolcumuza hamle yapma sansi dogabilirdi. Fakat Turkiyem' de gercekten altyapi ve egitim futbol anlaminda bayagi bir bilgisizlik var. Bu nedenle bir futbolcu %75 aklini kullanacagina %75 ayagini kullaniyor.

2. golde Ugur Kavuk ofsayt pozisyonunu bozuyor. Hayrettin ise ortayi bos birakiyor. bu iki hatali oyuncu yuzunden maalesef kalemizde 2. golu gorduk. Burda Korcan' in hatasi yok. Ikinci yari 4-3-3 taktiginin yayilma ve press versiyonunu oynadik bu versiyon 4-1-3-2 dir. Boyle 4 defans' in ortasindaki futbolcu komutandir. Takimin ofsayt cizgisini yapar, pres alanini belirler ve oyuncu dagilimini yapar. Oyuncu dagilimi demek karsi takimindan hangi futbolcuyu tutacagini belirler. Hizli futbolcu yu bekler tutar, orta sahadan gelen futbolcuyu orta defansin biri tutar ve diger orta defans komutan ve son adam olarak diger futbolculardan sigrilan futbolculari karsilar fakat beklerde bu arada ofsayt cizgisini ortada ki futbolcuya gore ayarlar. Bu bilgisizlik yuzunden 2. gol geldi. Yine altyapiya ve egitime isaret eder.

3. gol tam bir faciya. Eger ki bir takim 85. dakikada 2-2 yi yakalamissa ve karsisinda ki takim bu nedenle sampiyon olamama stresine girecekse ve dalga dagla ustune gelecegini biliyorsan 4 defans ceza sahasinin hemen onune gecer santra olmadan. Libero kaleden 25 metre oteye gecer ve orta saha akin akin gelecek futbolculari zorlamak icin libero ya cok yakin oynamalari gerekmektedir. Ve forvet oyunculari orta saha ya gecer yani bir nevi 5-3-2 ye donulur. Ve ortada ki 3 lu defansif orta saha olur. Bizde hemen yerlesemedigimizden ve bilgisizlikten 3. golu yedik. Dikkat edin 3.golde 4 defans uyuyor. orta saha uyuyor ve forvet oyuncularimiz orta saha rolunu almiyorlar. Bunda Riza hocanin da sucu var. Bu direktifleri hemen iletecekti fakat gol yedigimize gore iletmemis. Futbolcularimiz iletiyi almamislarsada bu pozisyona gececeklerdi. Fakat yine bilgisizlik yani altyapi eksikligi bunun onune gecti.

Riza hoca diger macta bana 11 kurdurusa ve elimdeki malzeme trabzonspor macindaki malzemesinin aynisi olursa su 11le cikarim.

Format: 4-2-3-1

Korcan
Cihan Navratil Ivanovs/Sedat Ziya
Rada Keita

Grosicki Kadir Kamanan
Suarez

Doğru tespitler ve kırmızı ile işaretlediğimiz futbolumzuun şu anki halini özetliyor kimse futbol zekasına sahip değil olanlar da zaten bir adım öne çıkıyor. Ayrıca bu futbolculara altyapıdane öğretiliyor anlamıyorum.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2011, 08:16   #124
ahmettunc
Yeni Yiğido

19 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 ahmettunc Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sevgili arkadaşlar,

Bence hocaya haksızlık yapıyorsunuz. Eleştireceksek takımı bu hale getiren hocalar eleştirilmeli. Rıza hoca takıma yeni bir ruh aşıladı. Takım mükemmel oynuyor. Oyuncuların biraz ders çıkarması lazım. Rıza hoca maç sonucu şov yapmadığı için hoşumuza gitmiyor belki ama . Güzel günler bekliyor Sivassporu ve hocayı.

Hoca takımı yoktan var etti. Hayrettine gelince ; çabuk satmayılım. Unutmayalım, tekmeye kafa koyduklarını. Sevgilerimle.
ahmettunc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2011, 09:20   #125
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

http://www.eskisehirspor.com/forum/f...?TID=3537&PN=2
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2011, 09:49   #126
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam mükemmel tespitlerde bulunmuşsun kutluyorum sizi... Özellikle hataların analizi çapıcı.. Fakat kadro konusunda Cihan Yılmaz ı galiba sağ beke çekmişsin. Muhtemelen Eskişehirspor karşısında Abdurrahman Dereli oynayacak duruma gelecek. Bir arkadaşımızın dediği gibi az bile hazır olsa Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli oynamalı... Sizin tabirinize göre Defansın göbeğinde Libero mevkiinde tandemin ortasında oynayan bir komutana ihtiyacımız var. Galiba yanılmıyorsam Deniss Ivanovs bu hafta hazır olacak. Eskişehirsporu bu hafta alıcı gözle izledim. Batuhan Karadeniz cezalı olacak yani Pivot santraforları bizim maçta oynamayacak. Bu demek oluyorki Bursa karşılaşmasında olduğu gibi orta sahadan seri tek paslarla yada yine hızlı seri dikine çıkışlar gerçekleştirecekler. Şişirme top yapmayacaklardır. Çünkü Pivot santraforları yok... Onun için bizim hızlı Abdurrahman Dereliye, Ziya Erdal (alternatifi Hayrettin Yerlikaya) ihtiyacımız olacak. Komutan bölgesinde ise ya Sedat Bayrak'ı yada Deniss Ivanovs u oynatacak... Hayrettin Yerlikaya artık bu maçtan sonra mecburiyetten bile olsa tandemde oynamayacak, o iş bitti demekki olmuyor... Ayrıca Michael Eneramonun ise acil fazla kilolarından kurtulması lazım. Top ayağına geldiğinde dönüşleri çok ağır. R. Pedriel Suarez hiç değilse yırtıcı ve daha seri oyuncu. Yannick Kamananın ise tam 90 dakikalık oyun çıkaramayacağı kanaatindeyim. Oyuna sonradan girse daha faydalı olur diye düşünüyorum. Birde Kadir Bekmezci faktörümüz var. Bu adam oyuncu felan değil hemen gitmesi lazım Şaka bir tarafa ben onun bir numaralı hayranıyım. Başka yorumlarda söylediğim gibi Allah onu nazarlardan kartlardan ve cezalardan korusun. Acil olarak Kadir Bekmezciye bunları iletmesi lazım hocamız Rıza Çalımbay tarafından. Çünkü en kolay gördüğümüz maçta bile onun oynamaması bizi zorlayacaktır. Topsuz oyunda şu anda milli takım dahil onun üzerine oyuncu tanımıyorum. O kadar kendini geliştiriyorki günden güne parlıyor. 4-2-3-1 sizteminizde yer alan 3lü bölümün adeta reisi Kadir Bekmezci.

Bir parantezde puan durumuna açmakta fayda var. Artık şu alanen gösterdiki bu ligden 4 takımdan sadece 3 ü düşecek. Kasımpaşaya, Kardemir Karabükspordan cansuyu geldi. Olası önümüzdeki hafta galibniyeti ile ortak olacaklar. İşimiz günden güne zorlaşıyor. Konya ve Kasımpaşa ile ligi sonlarına doğru oynayacağımız için onların bir an önce düşmeyi garantilemesi gerekiyor. Çünkü motivasyonunu kaybeden rakibe karşı rahat galibiyet alacağımızı düşünürsek bizim acil olarak çıkışa geçmemiz gerekiyor. Hoş bizim açılış fikstürümüzün zorluğunu daha bu geride kalan 3 takım yaşamadı ve üst sıraların kızıştığı şu sıralarda bunun bizim lehimize döneceğini tahmin ediyorum.

Bakalım hayırlısı olsun. Ama hemen yargılama yapıp ne oyuncularımızı karalayalım nede hocamızı. Buradan gördüğüm kadarı ile bazı taraftarlarımız hemen defol git yakıştırmalarına başlamışlar bile. Bunların ne zamanı nede yeri. Bu lükse sahip değiliz.

Sizinde tespitleriniz yerinde ve guzel. Ben Cihan'i su sebebten sagbeke cektim:

Cihan bildigimiz gibi orta saha oyuncusu. Orta saha oyuncusunda genellikle hem defans hem atak ozellikleri bulunduran biridir. Cihan'da bu ozellikler var. Eger ki Cihan defans gorevini sorunsuz yerine getirirse ve Sivasimiz ataga cikarken Orta Sahaya kayip, ve boylece Kadir'i one gonderebilirse Eskisehir'e karsi Orta Sahada ve atakta ustunluk kurabiliriz. Cunku Cihan Eskisehir'den Erkan Zengin ile karsi karsiya gelecek ve Cihan'in defansif ozellikleri Erkan'in forvet ozelliklerinden benim gozume gore ustundur. Cihan ataga kalktigimizda orta sahaya gectiginde ise Erkan Zengin onu takip edecek ve ataga kalktigimizda otomatikman 1 oyunculari Cihan'la beraber orta sahada top bekliyecek ve 1 oyunculari oyundan dusmus olacak. Ozamanda Eskisehirin sol kanadinda bosluklarda acilmis olup grosicki ve kamanan ile bu bosluklari iyi degerlendirebiliriz.
Alt 14.02.2011, 09:57   #127
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bülen uygun kesınlıkle trabzon maçını ızlemıştır ve defansın nasıl havadan şişirme toplarla hatayaptıgını görmüştür..takımın ustune hava toplarıyla gelıcektır bakında gorun
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2011, 11:17   #128
atabey58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 atabey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence bülent uygun bu maçı bize ikram edecek yoksa biz bu mantıkla hiç bir takımı yenemeyiz......
atabey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2011, 11:46   #129
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İstanbuldan kalktım maça gittim,böyle rezillik olmaz ya tamam iyi mücadele var ama sokak takımının yemeyeceği golleri yedik 3 tane kopya gol yedik,santra yapıyoruz 11 kişide kendi sahamızda nasıl kontrataktan gol yiyoruz anlamış değilim,kendi golümüze seviniyodum arkamı döndümki şoookkkkkkkk oldum yoooookkkkkkkk artık dedim,Diyeceğim şuki : HAYRETTİNDEN STOPER OLMAZZZZZZZZZZZZZ
Alt 14.02.2011, 12:02   #130
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rızahoca sözümona kaç haftadır 'kişisel hatalardan' söz ediyor.
Oyuna forvette Formsuz ve aşırı kilolu Eneramo ,bitik M. Yıldız , solda toptan adeta kaçan erman, stoperde olmaması gereken Hayrettinle başlayan kimdir. Bu saydığım oyuncuların alternatifleri takımda varken niçin oynatılmamışlardır.
Sivassporun oyun sistemi nedir,ne oynar kaç maçtır? Hocanın hiç mi kabahati yok be kardeşim. Bilo bile maçlardan sonra suç benim derdi çoğu zaman. Bunda o da yok.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklaması, Çalımbayın, maÇ, rıza, sonu