Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 25.04.2011, 09:10   #121
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Ya bu oyun normal. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Takım ligte kalmayı 5 hafta önceden garantileyip rahatlamış. Geri kalan maçlar önemli değil. 4 haftada 1 puan yetecek bize. Hedefi tutturan takımlarda hep büyük bir düşüş olur bu normaldir. Anormal bi şekilde maç kazanabilirizde kaybedebilirizde. Bu seneki görevini başarıyla yerine getiren Rıza hoca ve Yönetime teşekkürler. İnşallah seneyeki hedefimiz ilk 3 olur. Yönetim ve Rıza Hoca'ya HEP DESTEK TAM DESTEK.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda existence'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2011, 09:19   #122
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta..... ..... bunu yenildik diye demiyorum..
Senden ve seninle aynı fikirde olanlardan hiçbir zaman taraftar olmaz olmayacakta
Alt 25.04.2011, 09:26   #123
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 767 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kareas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hoca;senden hiç bir zaman ama hiç bir zaman teknik direktör olmaz,olamaz..olmayacakta..... ..... bunu yenildik diye demiyorum..
Senden ve seninle aynı fikirde olanlardan hiçbir zaman taraftar olmaz olmayacakta
Alt 25.04.2011, 09:56   #124
58akif34
Usta Yiğido

rıza hoca 4 mac üst üste aldı kımse sesını cıkartmadı bır beraberlık bır yenılgı herkes gitsin diyor ugur kavuk bu macta o kadar iyi oynamadı fakat kasımpaşa ıbb buca kayserı bjk maclarında çok iyi oynadı 1 mac kaybedınce hemen o gıtsın bu gıtsın yazan arkadaslar artık bu takıma kımse gelmek istemeyecek gelende parasını alıp gidecek takımına sahıp cıkmayan taraftar yüzünden antep macından sonra savaş 6 nickli bir arkadaş rıza hocayı göndermek lazım demişti ben biraz profılını ınceledım baktım meger ankaragücü amblemı var resımlerı arasında muhtemelen rakıp taraftar ortalıgı karıstırmak için gelmiş aramıza şimdi burada muhalefet yorum yazanları incelesem yıne altından böyle şeyler cıkacak gaza gelmeyın bu kadar düşme hattına fark atan baska hocanız varmıydı saçma sapan yorumlar yazmayın yazanın sivasspor sevgısınden ve taraftarlığından ŞÜPHE EDERİM
Alt 25.04.2011, 10:01   #125
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aslında takım iyi bir kaç kişi gidecek birkaç kişi alınacak ve takım inanın şampiyonluğa oynar. iyi bir sağ bek ve sağ açık, iyi bir orta saha iki de olabilir. mehmet yıldızı mehmet nası uğur kavuğu satalım.abdurrrahman dereli oynamıyorsa satalım.erman kalmalı bazıları o çocuğu beğenmiyor ama bence çok yararlı bir futbolcu. sedat çoğu zaman hata yapıyor iyi oynadığı zamanlarıda var ama yinede oraya bir iyi adam almak lazım. hayrettin iyi mücadele ediyor ama sonraki pasları yerini bulmuyor. bu hatalar düzeldimi seneye şampiyonluğa oynarız.
çok iyi bir analiz olmuş...takımda arkadaşlık birliktelik çok ama çok önemli buna uymayan gitmeli..takım ruhu ile herşey olur
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2011, 10:30   #126
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu macin degerlendirmesi tek cümleyle izah edilebilir.Karabük bizi lütfen yen dedi ,Sivasspor onlarda bu ricayi geri cevirmediler.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2011, 12:57   #127
58mesut
Yeni Yiğido

11 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 58mesut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçtan sonra eneramo ile emenike forma değişmiş.merak ediyorum maç başlamadan formaları değişseler de emenike bizim takımda oynasaydı maç sonucu nasıl olurdu acaba?
58mesut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58mesut'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2011, 16:27   #128
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabi canım baksana adam ne yazmış,bu maç gayet normal,adam ligde kalmayı garantilemiş nasıl olsa diyor,akif sende ona destek veriyorsun...demek şimdi siz bu işi bu kadar biliyorsunuz öylemi..peki 30 kişi ile uçakla bi yere gidip gelmeyi,orada 5 yıldızlı otellerde kalıp ne kadar fatura ödediğini biliyormusun,futbolcu alacakları ne kadar bilirmisin,devre arası 10 trilyon para harca,gelecek sezon ilk 5 e oynarız de,eeeeee sonrada deki,adam ligde kalmayı garantilemiş,maçı alsada olur almasada olur..siz şimdi bu işi biliyorsunuz ve taraftarsınız öylemi..başkanın dağıttığı bayraklar bile ortadan kayboluyor,siz bi bayrağa bile tenezül ediyorsunuz,bu zihniyetle taraftar olun bakalım..sen bi bayrağın hesabını yapıyon,adam trilyonların altına imza atıp borca riske giriyor,anası ağlıyor gece gündüz,sen maçı almasada olur diyorsan,,yazıklar olsun o zihniyete.sizinle tartışılmaz bile.
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.04.2011, 09:30   #129
58akif34
Usta Yiğido

[QUOTE=kareas;709735]ben rıza hocayı hiç bir zaman övmedim övmemde..rıza benim hiç bir şeyim değil...açın bakın mesajlarıma o geldi geleli neler demişim,ben bu maç için yazmıyorum..Sivasspor içinde yazmıyorum manisa içinde yazmıyorum,bu adamdan hangi takıma hoca olursa olsun,bundan hoca olmayacağına inandığım için,bunu gördüğüm için diyorumki,rıza hocadan teknik direktör olmaz.sen olur diyosan canımız ciğerimiz diyorsan olabilir.ben kendi fikrimi söylüyorum.[/Q

sen gerçek bir taraftar olsan bu takımı ve teknık heyetı sonuna kadar desteklersın ona gıcıgım desteklemem bu yan baktı desteklemem kardeşim kösteklemede bu takımı

Etiketler
değerlendirelim, maçı