Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Mehmet YILDIZ Takımdan Gönderilsin mi ?
Hayır Gönderilmesin 402 75,42%
Evet Gönderilsin 131 24,58%
Katılımcı sayısı: 533. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı
Alt 05.06.2011, 11:42   #121
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı

bencede mehmet sembol isimdir mehmet yıldız=sivasspor .... sivasspor=mehmet yıldız takımın kaptanı oynatılmasada takımda kalmalıdır...
Alt 05.06.2011, 12:00   #122
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1624 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Mehmet Yıldız Sivasspor ile Yollarını Ayırdı

Adı Sivasspor ile özdeşleşen ve kırmızı beyazlı takımın uzun yıllardır kaptanlığını yapan Mehmet Yıldız, kulüpten ayrıldı. Kaptan Mehmet Yıldız, takımdan ayrılma isteğini önceki gün İstanbul'da bir araya geldiği Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay'a iletti. Daha sonra yönetim ve teknik heyet, Sivasspor'la 1 yıl sözleşmesi olan golcü oyuncuya gereken kolaylığı sağlama kararı verdi. Ayrılma isteğinin kendisinden geldiğini belirten Mehmet Yıldız, şöyle dedi:

"Böylesine güzel bir camiadan ayrılmak benim için gerçekten çok zor. Çünkü ben bu günlere Sivasspor sayesinde geldim. Bunu hiç bir zaman inkar edemem. Ama artık bir kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Bu doğrultuda ben de başkanımız ve teknik direktörümle görüşerek ayrılmak istediğimi söyledim. Onlar da benim bu talebimi olgunlukla karşıladılar. Bana bu zamana kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. "

Yönetici Ekrem Munar ise, "Mehmet Yıldız ismi gerçekten Sivasspor ile özleşmiş bir isimdi. Takım kaptanımız Mehmet Yıldız, bize gelerek takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Bu olay üzerine bizde yönetim ve teknik heyet olarak bir toplantı yaptık. Bu toplantı sonunda oyuncumuzun ayrılma isteğini kabul ettik. Mehmet Yıldız bizim bir evladımızdı. Bugüne kadar takıma katığı başarı ve katkılardan dolayı yönetim kurulu adına kendisine teşekkür ediyorum. Görüştüğü takımlara da gerekli kolaylığı sağlayacağız. Kaptanımızın yolu açık olsun" diye konuştu.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.06.2011, 12:26   #123
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

M.Yildiz´in ayrildi haberi cok güzel bir haber.Takim kendine gelecek.Sezon acildiktan 2-3. mac sonra kimse onu aramiyacak bile.52 bitip yakinda 53 girecegim Allah´ima dua ediyorum gittigi icin.Iki yildan beri bize cektirdikleri yeter.Gittigi takimdada fanatikleri onu takip etsin basarili olamiyacak.Onu M.Yildiz yapan isimler;Musa,Balili ve Tum´du.Bunu defalarca dile getirdim,fakat onun gidisinden sonra Sivasspor kendini bulacaktir.Sivasspor devamli 10 kisi sahadaydi o oynadigi zamanlar.Gelecege daha umutlu bakabiliriz artik.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.06.2011, 13:32   #124
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı

Onu M.Yildiz yapan isimler;Musa,Balili ve Tum´du.Bunu defalarca dile getirdim,fakat onun gidisinden sonra Sivasspor kendini bulacaktir.Sivasspor devamli 10 kisi sahadaydi o oynadigi zamanlar.Gelecege daha umutlu bakabiliriz artık,

mehmet yıldızın sivastaki ilk maçınıda bilirim ,son maçınıda,kimsenin avukatlığınıda yapmak istemiyorum,sadece bazı şeyleri bilmeyen hemşehrilerime hatırlatmalar yapmak istiyorum,belki ayrılması heriki tarafında hayrına olacaktır,sivasspor 2.ligde düşüyordu tek başına savaşaraktan 1 puanı aldık ,ligde kaldık,sivasspor 2.ligde şampiyonluğa oynuyordu yine o vardı ,musa tum balili ozaman yoktu
şampiyon olduk yine onun sayesinde,süperligde düşüyorduk son haftalarda yine onun sayesinde ligde kaldık,geçen yıl yolunu 4 gözle bekledik yine ligde kalmamızda emeği var,süperligde şampiyonluğa oynadık yine o başroldeydi,belki 2 yıldır özellikle ameliyat olduktan sonra istediğimiz verimi alamadık ancak bu onun iyi oyuncu olmadığını göstermez.yanına iyi anlaşacağı hızlı adamlar alamadık bide takımın başarısızlığı onada yansıdı,tek başına ronaldo olsan neyazar ,gittiği takımda başarılar dilerim yolu açık olsun.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2011, 14:20   #125
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaptıgı hizmetlere verdiği emege teşekkür ederiz...ama artık yeter bencede gitsin
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ercan58.a'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.06.2011, 15:32   #126
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

+++güle güle BÜYÜK KAPTAN
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2011, 18:28   #127
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI

artik musyonu doldu onun yüzüne ilerde çok top öldürüyoz bize top oynayan adan lazim öldüren deyil
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 57babasivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.06.2011, 21:43   #128
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gunumuz futbolunda artik duygusalliga yer yok.... tamam mehmet sivassporumuza cok seyler katmis kazandirmis olabilir kimsede bunu inkar etmiyor fakat gel gorki simdi artik takimlar bazi kesin kararlar almadiklari surece sonuclarina katlanmak zorunda kaliyor...demem sudurki sivas sporumuz bu senede kume dusmeye oynarsa kimse kurtaramaz daha simdiden bunun tebbirlerini almak lazim...mehmet yildiz gitsin diyen birisi olarak bundan once yaptiklarindan dolayi tesekkur ediyorum bundan sonraki hayatindada basarilar diliyorum...
Alt 05.06.2011, 22:30   #129
elbeylili
Yeni Yiğido

elbeylili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasimiz ve Mehmedimiz icin hayirli olsun. Büyük kaptan yolun acik olsun. Seni unutmayacagiz..
elbeylili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2011, 00:23   #130
sivassasivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivassasivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

milli takım ma yükselmiş wayy bee kaç gol atmış forwet oyuncusu bide kaç maç oynamış
sivassasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gitmesin, mehmet, İsyanı, yıldız