eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Milan Cerny şu anda Avrupa 21 Altı Şampiyonası Finalleri için milli takımı ile finallerde mücadele ediyor..Çek milli takımı ilk maçında Ukrayna yı 2-1 yenmiş..M.Cerny de bu maçta ilk 11 de oynamış..Şu anda sivasspordan bir antrenörün de bu finallerde M.Cerny i izlediği haberini de vereyim...Bakarsın bu şampiyonadan Cerny ile birlikte bir forvet de transfer ederiz...Cerny nin gelip imza atması bu şampiyonanın sonucuna bağlı...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Milan Cerny şu anda Avrupa 21 Altı Şampiyonası Finalleri için milli takımı ile finallerde mücadele ediyor..Çek milli takımı ilk maçında Ukrayna yı 2-1 yenmiş..M.Cerny de bu maçta ilk 11 de oynamış..Şu anda sivasspordan bir antrenörün de bu finallerde M.Cerny i izlediği haberini de vereyim...Bakarsın bu şampiyonadan Cerny ile birlikte bir forvet de transfer ederiz...Cerny nin gelip imza atması bu şampiyonanın sonucuna bağlı...
sanırım bugün bazı gazetler başka bir Cernyi yazmış bizim aldğımız Cerny 23 yaşında olan Milan Cerny ve Eyup hocamın da dediği gibi 21 yaş altı çek takımında şu an...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yalnız 23 yaşındaki adam 21 yaş altı takımda nasıl oynuyor onu ben çözemedim. Bu haberin doğru olduğunu ben de biliyorum yanlış anlamayın. Şu anda milli takımdaymış evet ama nasıl oynatıyorlar orasını merak ettim
Sanırım elemelerde oynamış 2 oyuncunun yaşları geçse bile finallerde oynamalarına izin veriyorlar.
Yalnız 23 yaşındaki adam 21 yaş altı takımda nasıl oynuyor onu ben çözemedim. Bu haberin doğru olduğunu ben de biliyorum yanlış anlamayın. Şu anda milli takımdaymış evet ama nasıl oynatıyorlar orasını merak ettim
Sanırım elemelerde oynamış 2 oyuncunun yaşları geçse bile finallerde oynamalarına izin veriyorlar.
ARADAN 2 YIL GEÇSE BİLE Mİ ?????
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
daha doğrusu bizim ifademizle ümit milli takımda oynuyor ama yaş olayına gelince sanırım belli bir kriteri var yani oynayabiliyorlar...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
yeni transferimize özel çalışmam.ana sayfa resmine koyarsanız sevinirim. tabi imza atılınca. .işin şakası cerny ve diğer transferler inşallah sivassporumuzda iyi işler çıkarırda yüzümüzü kara çıkartmazlar... http://www.yukleresim.com/images/030...7022694973.jpg
yasi suan 21 olmasi zorunda degil, belli bir tarihde 21 yasindaysa sampiyonaya katilabilir. fifa'da u21 icin kurallar böyle.