anlamadim cihan niye kodroya giremiyor 2 haftadir rıza hoca cihan keita bu adamlardan ne istiyor rıza hocada acilen bu oyuncularla sorunu çözmesi lazim bide 2 yari oyuna giripde gol atçak tek adamiz var oda cihan rıza hoca nasil bi taktik yapiyor anlayamiom derin paslarla gol atmaya çalişdi gs ama yapamadi taktik anlayaşi iyi eyildi anliyacaniz rıza hoca apdullah avcidan biraz taktik almasi lazim oyuncularla sorun yaşiyor rıza hoca biraz bu gidişte 2 yari rıza gider gibime geliyor yenildik diye söylemiyom 2 en fazla bile5 maça daha çikar sonra gider
Biz futbol oynayamiyoruz,bu forvet hattiyla gol bulabilmemiz mucizelere kalmis.Asil gercek bu ve bu gercegi kabul etmemek Sivasspor´a yapilan en büyük kötülüktür.90 dakika boyunca anlamsizca sahada kosan ,ne yaptigini bilmeyen ve hatta kaleye sut cekmekten yoksun oyunculara sahibiz.Su hakemleri suclayabilmek icin ,ortada futbol olsa sucla oda yok peki biz kendi kötü futbolumuzu elestirme erdemini ne zaman gösterecegiz.Isimiz Eneramo´ya kaldiysa vay halimize.
GS maçı için söylediklerine yüzde yüz katılıyorum.
Hakemler sade bize değil çoğu takıma yanlış yapıyorlar.Ordu maçının özetine bakdım hakem anormal düdükler çalmış.Hoca keşke kendi takımı ile ilgili konuşsaydı.
Çirkef mahalle takımına yenildiğimize çok üzüldüm..Galatasaray devre arası fenerden emreyi de alırsa orta sahası engin-emre-melo olur,tam da yakışır yani..Neyse ikinci yarı sahamızda okkalı bir tokat atarız kedilere..