Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.01.2012, 01:06   #121
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Çok enteresan bir maç oldu..İki tarafta maça temkinli başladı..İki tarafta orta sahada pres üstüne pres yapıyordu..Sivasspor defansında oynayn NAVRATİL ve Raynoch ilk dakikalarda hatalar yaptılar..Bunda Bursasporun yaptığı iyi presin de etkisi oldu..Bugünkü maçta uğur ,Kıvanç,Enaramo,Cerny,Kaan,Nav ratil,Raynoch maçın sivrilen isimleriydi...Kadir çok koştu koşmasına da aldığı bir çok topu da ya kaptırdı ya da iyi kullanmadı...Genç Kaan gittikçe takıma ısınıyor..Grosecki boş alan bulduğu için bugünkü maçta diğer maçlara göre daha iyiydi..Kaleci Atilla bugün diğer maçlara göre kötü değildi..2.tarı kurtardığı pozisyon ile galibiyete katkı da bulundu..2.yarı yapılan Murat değişikliği az kalsın sivassporun puanlarını uçurup gidiyordu..Murat ın son dak. larda ceza alanı içinde Serdar a yaptığı hareket 9 kusurlu hareketten biriydi...Bursasporda ilerleyen dak. larda oyuna giren BANGURA nın Raynoch a yaptığı hareketin cazası direkt kırmız karttı..Bu hareketi herkes gördü bir tek maçın hakemleri göremedi..Maçta net pozisyonları yakalayan takım sivasspordu...Genç Cihan daki yükseliş devam ediyor..Cihan oynadıkça daha iyi olacak...İlerleyen haftalarda eğer oynatılırsa daha iyi bir Cihan izleyeceğimizi düşünüyorum...Erman bence sivassporun en kötü oyuncusuyduç..İlk yarı biraz koşsa da maç boyunca silik kaldı;Rıza Hoca da onu oyundan aldı..Pedriel oyuna girdiği dakikadan itibaren rakibe baskı uyguladı ....Kıvanç, GLADYATÖR(Bu lakap ona Tunus'ta takılmış)Enaramo ile beraber sahanın en iyilerindi...Sivasspor bu maçta da goller kaçırmaya devam etti..Ama defans artık fazla açık vermediği için takım fazla gol yemiyor;bu da puana yansıyor..Sivasspor böyle oynamaya devam ederse zor maç kaybeder..Önemli olan istikrarı devam ettirip onu alışkanlık haline getirmektir..Bu hafta zirveye 1 adım daha yaklaştık...İlk 3 teki takımlar Sivassporun ayak seslerini yakında daha hızlı duymaya başlayacaklar...Umarım galibiyet alışkanlığını son maça kadar devam ettiririz...BU TAKIM DAHA ÇOK SES GETİRECEK....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 01:21   #122
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok enteresan bir maç oldu..İki tarafta maça temkinli başladı..İki tarafta orta sahada pres üstüne pres yapıyordu..Sivasspor defansında oynayn NAVRATİL ve Raynoch ilk dakikalarda hatalar yaptılar..Bunda Bursasporun yaptığı iyi presin de etkisi oldu..Bugünkü maçta uğur ,Kıvanç,Enaramo,Cerny,Kaan,Nav ratil,Raynoch maçın sivrilen isimleriydi...Kadir çok koştu koşmasına da aldığı bir çok topu da ya kaptırdı ya da iyi kullanmadı...Genç Kaan gittikçe takıma ısınıyor..Grosecki boş alan bulduğu için bugünkü maçta diğer maçlara göre daha iyiydi..Kaleci Atilla bugün diğer maçlara göre kötü değildi..2.tarı kurtardığı pozisyon ile galibiyete katkı da bulundu..2.yarı yapılan Murat değişikliği az kalsın sivassporun puanlarını uçurup gidiyordu..Murat ın son dak. larda ceza alanı içinde Serdar a yaptığı hareket 9 kusurlu hareketten biriydi...Bursasporda ilerleyen dak. larda oyuna giren BANGURA nın Raynoch a yaptığı hareketin cazası direkt kırmız karttı..Bu hareketi herkes gördü bir tek maçın hakemleri göremedi..Maçta net pozisyonları yakalayan takım sivasspordu...Genç Cihan daki yükseliş devam ediyor..Cihan oynadıkça daha iyi olacak...İlerleyen haftalarda eğer oynatılırsa daha iyi bir Cihan izleyeceğimizi düşünüyorum...Erman bence sivassporun en kötü oyuncusuyduç..İlk yarı biraz koşsa da maç boyunca silik kaldı;Rıza Hoca da onu oyundan aldı..Pedriel oyuna girdiği dakikadan itibaren rakibe baskı uyguladı ....Kıvanç, GLADYATÖR(Bu lakap ona Tunus'ta takılmış)Enaramo ile beraber sahanın en iyilerindi...Sivasspor bu maçta da goller kaçırmaya devam etti..Ama defans artık fazla açık vermediği için takım fazla gol yemiyor;bu da puana yansıyor..Sivasspor böyle oynamaya devam ederse zor maç kaybeder..Önemli olan istikrarı devam ettirip onu alışkanlık haline getirmektir..Bu hafta zirveye 1 adım daha yaklaştık...İlk 3 teki takımlar Sivassporun ayak seslerini yakında daha hızlı duymaya başlayacaklar...Umarım galibiyet alışkanlığını son maça kadar devam ettiririz...BU TAKIM DAHA ÇOK SES GETİRECEK....
.............................. .
Eyvallah...
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 01:28   #123
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

murat akca bu takimin en iyi oyuncularindan biri,gunahiyla sevabiyla sonuna kadar destekliyorum genc oyuncu bazen boyle hatalar yapabilir cizgiden top cikardigi maclarda oldu hakkini yemiyelim
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı avare'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 01:30   #124
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
uzun yazmayacağım cerny ve kıvanç maçın yıldızlarıydı.. bu iki isim haftalardır sivassporu ayakta tutuyor.. 4-2-3-1 i mukemmel uyguluyoruz sivasspor artık tam bir sistem takımı.. bahsettigim 2 oyuncu dısında diger 9 oyuncunun yedekleri de oynasın sonuc degismez.. iyiki bizimlesin rıza hocam..
.............................. ............................
eyallah ayneen katılıyorum topragım
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2012, 01:32   #125
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

ilkez bir lig macinda bu kadar temiz bir mac yoneten hakem vardi gercekten tebrik ediyorum hakemi yapilabilecek en az hatayla mac yonetti helal olsun
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 01:46   #126
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncelikle şunu söyleyim.ALLAH'a şükürler olsun yenilgisizlik serimiz devam ediyor.Maça gelince alnımızın akıyla kazanmasını bildik.3-5 yavşağın kendini bilmezliğini fırsat bilip bursaya hakaret etmek bize yakışmaz arkadaşlar.

bizim stadımızda bizimle beraber maça gelip SİVASSPORu destekleyen bursasporlu kardeşlerin hatırına yorumlarımıza biraz olsun dikkat edelim.insanları incitmek bize yakışmaz.yiğidoya yakışan vakarı gösterelim...
Alt 22.01.2012, 01:54   #127
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Ben bizim takımımıza birşey demiyorum sadece MAŞALLAH diyorum.Hep en zayıf halka dediğimiz uğur bile bir çizgi tutturdu ve özellikle söylüyorum "Ölümcül Hücumlarımız" ile sonuca gidiyoruz.Allah'tan bir mani keder çkmazsa bu disiplin bu özgüven böyle devam edecektir bundan eminim.

Benim sözüm, ( bize hep gönülden destek çıkan bursalı ve bursasporlu kardeşlerimi tenzih ederek ) bursa hocası ertuğrul sağlam ve eski bursalı sercan a olucak ...

İlk devrede 4 eylülde EZE EZE aldığımız galibiyeti bizi daha tebrik etmeden " iş kazası " diye nitelendirip tabiri caizse bizi küçümser tavırlar gösteren ertuğrul hoca ..Bu maça ne dedin ?? Sahada tek hakim vardı 2 tane çok net gol kaçıran maçı domine edip sahayı takımına dar eden Sivasspordan aldığın mağlubiyete neden iş kazası diyemedin ?? Puan farkın 9 olmuş , iki maçta 0 ( SIFIR) puan , yediğin gol 5 ( BEŞ ), attığın 1...Herneyse...

Gs de yedekten kurtulamayan sercan efendi : Sen, sivassporun ve sivassporluların aklında " Sivasspor gibi olmak istemiyoruz " beyanınla kaldın .Bak şimdi eski takımın hangi durumda , Sivasspor hangi durumda , sen hangi durumdasın ?? Gün olur devran döner .Emin ol birgün yolunu açıp kazandığın o şampiyonluk bizim de apoletimizde yerini alacak...
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 02:02   #128
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1089 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bizim takımımıza birşey demiyorum sadece MAŞALLAH diyorum.Hep en zayıf halka dediğimiz uğur bile bir çizgi tutturdu ve özellikle söylüyorum "Ölümcül Hücumlarımız" ile sonuca gidiyoruz.Allah'tan bir mani keder çkmazsa bu disiplin bu özgüven böyle devam edecektir bundan eminim.

Benim sözüm, ( bize hep gönülden destek çıkan bursalı ve bursasporlu kardeşlerimi tenzih ederek ) bursa hocası ertuğrul sağlam ve eski bursalı sercan a olucak ...

İlk devrede 4 eylülde EZE EZE aldığımız galibiyeti bizi daha tebrik etmeden " iş kazası " diye nitelendirip tabiri caizse bizi küçümser tavırlar gösteren ertuğrul hoca ..Bu maça ne dedin ?? Sahada tek hakim vardı 2 tane çok net gol kaçıran maçı domine edip sahayı takımına dar eden Sivasspordan aldığın mağlubiyete neden iş kazası diyemedin ?? Puan farkın 9 olmuş , iki maçta 0 ( SIFIR) puan , yediğin gol 5 ( BEŞ ), attığın 1...Herneyse...

Gs de yedekten kurtulamayan sercan efendi : Sen, sivassporun ve sivassporluların aklında " Sivasspor gibi olmak istemiyoruz " beyanınla kaldın .Bak şimdi eski takımın hangi durumda , Sivasspor hangi durumda , sen hangi durumdasın ?? Gün olur devran döner .Emin ol birgün yolunu açıp kazandığın o şampiyonluk bizim de apoletimizde yerini alacak...
başından beri ertuğrulun iki yüzlü olduğunu ve öyle göründüğü gibi efendi birisi olmadığını söyleyip dusuyorum...bu adamın kayseriden ayrılış sebebini iyice bi araştırın derim...bu zamana kadar efendi pozlarıyla anca göz boyadı..ama artık millet yemiyor ne olduğunu anladı...hatta geçenki bjk-bursa maçında bjkiler bile ertuğrulla dalga geçmişlerdi..üzülme ertuğrul hayat devam ediyor diye tezahürat yapmışlarıdı...özetle her pozisyonda hakeme bağırıp çağıran daima rakipleri küçümseyip iş kazası şu bu diyen ve asla öz eleştiri yapmayı bilmeyen hocalık yönü de sınırlı birisin ertuğrul efendi...Allahtan milli takımın başına falan geçmedin...
Alt 22.01.2012, 02:56   #129
mustiss58
Yeni Yiğido

mustiss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustiss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?play off hedefi için kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık.ama muhtemelen play off oynayamayacağız puanlarımız silinecek.bu sebeple rehavete kapılmadan mümkün olduğunca çok puan toplamalıyız.

Maçın en iyisi kimdi : ?kadir grosicki
Maçın en kötüsü kimdi : ?murat akça

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?çalmaya kimsenin cesaret edemediği bir penaltı çaldı.muratın yaptığı penaltıda da haklıydı.bursanın attığı ve ofsayt diye sayılmayan 2 gol de ofsayttı

Maçın Kader Anı :sahanın en iyilerinden kadirin oyundan çıkıp murat akçanın oyuna girmesi
mustiss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 02:57   #130
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

başından beri ertuğrulun iki yüzlü olduğunu ve öyle göründüğü gibi efendi birisi olmadığını söyleyip dusuyorum...bu adamın kayseriden ayrılış sebebini iyice bi araştırın derim...bu zamana kadar efendi pozlarıyla anca göz boyadı..ama artık millet yemiyor ne olduğunu anladı...hatta geçenki bjk-bursa maçında bjkiler bile ertuğrulla dalga geçmişlerdi..üzülme ertuğrul hayat devam ediyor diye tezahürat yapmışlarıdı...özetle her pozisyonda hakeme bağırıp çağıran daima rakipleri küçümseyip iş kazası şu bu diyen ve asla öz eleştiri yapmayı bilmeyen hocalık yönü de sınırlı birisin ertuğrul efendi...Allahtan milli takımın başına falan geçmedin...
Ertuğrul B. Jimnastik in başında liverpooldan 8 yediğinde bu beyanatı verdiği için b. jimnastikliler ona istinaden söylemişlerdi.Ben Ertuğrulun efendiliğine inananlardanım.En azından bu adamdan daha efendisi yok.Yanlız adam kayırma varmı babası var...Bursaspordan gideceği gün deve kestireceğim Turgay kazmasını Kayseriye ordanda Bursaspora alıp inat etmesini bana kimse açıklayamaz..Bu konuda iki yüzlülüğü var.Zaten Bursasporda futbolcuların hocalarına olan güvensizliği takımı bu hale getirmiştir...Ertuğrul bence çok üst düzey bir hoca değildir.Sadece Fatih Terimin gs de yakaladığı jenerasyonu Bursasporda yakalamış şampiyon olmuştur takım...Bursasporun şampiyonluğunda Ertuğrul kadar koca şehrin payıda vardır..Hatta Tüm Türkiyenin vardır

Etiketler
değerlendirelim, maçı