Alıntı:
Kizilirmak58 Nickli Üyeden Alıntı
o abdullah yiğit bi daha eleştiemeisn büyük sivas tarfatrını bundan böyle ..eleştirlekn bidaha düşünsün sivasa medyası olarak ne yaptılar acaba gördük elazığ medyasını iişte böle sevdirilir
|
Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 35'e geldim. Sivasspor'u 20 yıldır seyrederim. Az çok taraftar nasıl olur bilirim. Demekki,ya senin gözlerinde problem var,yada Aptullah yiğit'e kastın.
Sen dalgamı geçiyorsun. Yazdıkların şaka gibi.Sivassporun arkasında taraftar olmadığı (yeterince) cümle alem biliyor,hatta geçen sezon teknik direktörümüz ve futbolcularımız bile eleştirdi. ne büyük taraftardan bahsediyorsun,keşke taraftarımız büyük olsa.
Ayrıca TSYD kupasının yayınıyla A.Yiğit'in ne alakası var. boş boş şeyler yazıyorsun,eğer harbiden sivas taraftarı olsan benim iki defa gündüz Sivas kanallarını arar eleştirini söylersin,ama senin işin provokötürlükten başka bir şey değil.bu sitede senin gibi bir kaç kişinin herhalde Aptullah yiğite kuyruk acısı var. Şahsi konuları buraya yazıp insanların kafasını karıştırmayın