Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.02.2013, 08:14   #121
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

kimse fenevin attığı golde webonun ziyanın omzuna basarak kafaya çıktığından bahsetmemiş..açık faul var
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2013, 08:15   #122
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
özgür çocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU KADAR ACIMASIZ OLMA HEMŞERİM.BU OYUNCULAR 20 GÜNDE 7 MAÇ YAPTI.
Ben de 20 günde 16 gün işime gittim ve yakınmıyorum. Herkes işini yapacak. Bu adamların maçtan başka bir işi yok ki zaten. Bunun için para alıyorlar. Şu kadar günde şu kadar maç yaptı diye sadece Türkiyedeki futbolculardan başka yakınan yok. Siz duydunuz mu Avrupa da şu kadar maç yaptık diye yakınan. Antreman maçtan daha zordur. Maçta dinlenirsin ama antremanda dinlemezsin. Biz de top oynadık. O yüzden çok rahat diyorum ki bu bir bahane olamaz! Elbette ki takımımı tebrik ediyorum. İnşALLAH bundan sonra hep bu şekilde mücadele ederler.
Alt 04.02.2013, 08:28   #123
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Biraz önce işyerinde Ankaragüçlü bir arkadaşım tebrik etti ve şu şarkıyı söyledi:kim koyarsa koysun istanbula koysun,istanbula koyandan allah razı olsun.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2013, 08:28   #124
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 508 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yediğiiz golde grosickinin hatası vardı takım halinde iyiydik penaltı , penaltı değildi
aatıf 2 net pozisyondan faydalanamadı ama hakkımızla kazandık inş haftaya trabzonuda yenerek üst sıralara doğru çıkacağız
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2013, 09:34   #125
nunni5858
Yeni Yiğido

18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 nunni5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sakatlıktan ziyade Rıza Çalımbayın son zamanlarda sık aralıklarla yaptığı Ademi oyundan alıp Hakanı oyuna dahil etme işlemlerinden biri olarak görüyorum.Hakanın süper ligde oynaması için en az 1 seneye daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..Hem maçı kaldıramadığını belli ediyor hem de çok faul yapıyor..O yüzden Rıza Çalımbayın böyle bir risk alması şaşırtıcı..
bence rıza hocanın yaptığı en iyi değişiklikti.ademin boş yerlerde gezip duruyor baskı altında top hiç istemiyor.hucuma destek sıfır kadir ademin yükünü çektiği için performansı düşüyor.hakan çok iyi futbolcu olur oyunu çok iyi okuyor baskıyı tam yerinde yapıp kolay oyun kurdurmuyor hücuma desteğe çıkıyor.en azından surat ifadesi ademinki gibi rahat değil hırs istek var.rıza yı eleştiriyorduk haklı çıktık suarez ugursuz takımımız daha sistemli oynuyor...bence trabzonu yenecek kadromuz var...yani herşeyi trasfere bağlamak gerekmiyormuş sivasspor tarihinin en iyi oyuncu kadrosuna sahip bence.....birde bu maçta aatiff çok güzel işler yaptı tek başına pres altında top aldı adam eksitti oyunu açıp dogru yerlere pas çıkardı 2.gol öncesi olduğu..tebrikler sivasspor harika bi üç puan.kaleye 3 şut 2 golll.
nunni5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nunni5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2013, 10:48   #126
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

maçtan önce benim de anlamadığım bir his vardı içimde bu maçı alacağımız yönünde. yediğimiz golde bile üzülmedim. çünkü kazanacağımızı biliyordum teşekkürler yiğidoma...cüneyt çakırı da es geçtiği 4 tane sarı kart ve navratil pozisyonunda yaptığı hatadan dolayı kınıyorum yakışmadı.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2013, 10:53   #127
poolat58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 765 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

bünyamin gezer denen karaktersiz akşam iki golümüze de kulp taktı. yok ofsaytmış yok ikinci golde navratil egemene koluyla basarak çıkmasını engellemiş. ulan insafsız, spikerin öve öve bitiremediği müthiş de müthiş dediği webonun golünde de aynı şey oldu. onu niye söylemiyon.4 tane es geçilen kartın birini söylüyon bunları göremiyomusun. ne de dikkatliymiş.illa bişeyler arıyor galibiyetimize gölge düşürmek için. ayıp ayıp bari siz yapmayın devletin kanalısınız.
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2013, 10:55   #128
poolat58
Usta Yiğido

kazandık mutluyuz ama iyi oynamadık rıza hocam kupa mesaisi artık bitti sayılır takımı toparla lütfen.
Alt 04.02.2013, 11:00   #129
izmirliyigido
Gast

Demek ki isteyince oluyormuş !.. Her hafta çile çekmekten, kahrolmaktan bıkmıştık. Bu galibiyet çok anlamlı oldu. Hele de Fenerbahçe gibi bir takımı deplasmanda bugüne kadar hiç yenememiştik. Onu da başarmanın mutluluğu tarif edilemez, sadece yaşanır.

Ama bu galibiyet gözümüzü de karartmasın. Süper oynadık da kazandık diyen varsa fena halde yanılır. Takımda ilk 20 dakika hariç kollektif bir futbol yoktu. Şişirme toplarla kontratağa çevirmeye çalıştığımız ataklarımız vardı, bunu da son vuruşlarda etkili olamayan fakat Fenerbahçe defansının hatalarıyla kolay top kapan Aatif ve Eneramo ile gol pozisyonları bulduk.

Uğur'un olmaması bence de çok iyiydi. Sağbekte Erhan Güven çok süper olmasa da, Uğur'dan daha hareketliydi. Pedriel'i oyuna almaması ise en isabetli kararıydı Rıza hocanın.

Ziya'da hatalı hareketler yapsada hiçte kötü oynamadı. Ben çok beğendim. Çok agresif oynayarak Gökhan Gönül'ün çok fazla etkili olmasını engelledi. Sercan'ın sakatlanması şanssızlık gibi görünse de galibiyet için büyük şans oldu. İnşallah genç futbolcumuzun durumu çok kötü değildir. Bu hafta Eneramo'da yok, ona çok ihtiyacımız olacak.

Hakem her ne kadar yanlı yönetse de ilahi adalet yerini buldu. Cüneyt Çakır, maçı birkez daha izleyip Navratil'in ele çarpma pozisyonunu, penaltıyı, Sow!a gösteremediği sarı kartı birkez daha özeleştiri yapsın.

Bize böylesine güzel galibiyet yaşatan Rıza hocamıza ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Ama ne olur Trabzonspor maçına dikkat diyorum. Zira "güzel futbol oynayarak yendik, Trabzonspor'u da rahat yeneriz" dersek çok zorlanırız bu maçta.

.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2013, 11:26   #130
bozatli58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 bozatli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim takım maç seçiyor
bozatli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı