Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.08.2013, 18:12   #121
buneyav
Acemi Yiğido

buneyav - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 buneyav FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

arkadaşlar kesinlikle çok güzel oynadık ve özlenen sivas allahın izni ilede galipde gelecez ve avrupayada gidecez yalnız biz biraz karşı takımı geride karşılamadık mı? sizcede
buneyav isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 19:21   #122
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

sivassporumuza kodumu oturtacak forvet lazım tek eksik bu
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kamışlı58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.08.2013, 19:56   #123
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı canlı izledim,ilk önce taraftarımız gayet iyiydi umarım konya maçın da tıklım tıklım olacak...

Borjan:Baştan beri Korcan ve borjan arasında fazla fark olmadığını savundum Borjan yan toplarda ve topu oyuna sokmada bariz üstün bunun dışında fazla bir artısı yok hatta karşı karşıya pozisyonlarda Korcan daha iyi ve kayseri maçındaki golü korcan'ın yemiyeceğini düşünüyorum.Geçen sene uzun top oynadığımız için topu oyuna sokma çok önemliydi ama bu sene fazla bir önemi yok bu nedenle Korcan 11'i almalı yabancı kontejyanı için.Maçta hatalı bir gol yedi.

Cicinho:Mevkisinin gerekliliklerinin fazlasını verdi.hatta bir kez ziya ile bire bir yapıp solda taç kazandı taçı kullanacakken ziya uyardı bölgesine döndü.

Manuel Da Costa:İşte budur,yıllardır aradımız oyuncu tam anlamıyla fizik gücü çok iyi omuz ve tatlı sert oyunu çok hoşuma gitti.Kafadan ,yerden her türlü yönden iyi hızıda hiç fena değil.Savunmada çok güven verdi.Ama Sedat gibi 1-2 lig maçında 10 kişi kalabiliriz hazırlıklı olun

Ümit:İyi bir stoperin yanında gayet iyi oynuyacağını tahmin ediyordum ve Costa'nın yanında gayet iyi oynadı,2-3 tane pas hatası olsada genç bir stoper olduğu için bu eksiklerinide zamanla gidereceğini düşünüyorum.Ümit'in geçen seneki ve bu seneki fotoğraflarına bakarsanız adelelerinde büyük gelişim olduğunu görebilirsiniz.Geçen sene ince ve çarpık bacaklı ve her an düşecek gibi bir koşuşu vardı bu sene bu yöndedende kendini gelişitirip yere daha sağlam basdığını gördüm.

Ziya:Hafif sakatlığı vardı ama yinede 11'de yerini aldı.Önünde Aatif olunca daha bir keyif alarak oynuyor gibi geliyor.Aatif ile ver-kaçları çok iyi Kamil ile iyi anlaşamıyor.Yinede geçen seneyi aratmaz diye düşünüyorum.

Adem:Ayağına hakim bir oyuncu ama temposu çok düşük oyunu ağırlaştırıyor ve hiç sorumluluk almıyor.İyi bir yedek özellikle takım galipse ama 11'i Mehdi'ye veya Hakan'a kaptırır diye düşünüyorum.

Kadir:Bir çok arkadaşın aksine iyi oynadığı düşünüyorum.Bir kaç top kaybı ,pas hatası yapmasının sebebi sorumluluğu tek basına alması ve Adem'in yardımcı olmamasına kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Önceki yıllarda hiç görmediğimiz şekilde ince 2 tane gollük ara pası ve Bir şutu var Ahmet'e çarpmasa gol olacak.

Grosicki:Bildiğimiz Kamil herkes büyük tepki gösterdi.Çünkü Carlos ile birlikte değişeceğini düşünürken,hiç bir değişiklik olmadığını gördük.Ama Carlos cezasını hemen keser o bölgede alternatif çok kendi bilir.

Aatif:Gol posizyonuna girdi mi,şut attı,çalım attı,mücadele etti ama ortada sol kanat oranla verimi düşüyor maç içinde yine sol tarafa kaçtı bir çok kez zaten Ahmet'in oyuna girmesiyle Sol kanat'a geçti.Yine faydalı olur ama Utaka sola geçtiği zaman yine ortaya geçmek zorunda kalacak umarım burdaki performansı düzelir.

Burhan:Benim bekletilerim vardı ama çoğu kimse bu kadarı beklemiyordu.Her ne kadar bireysel oynasada bunun ilerki maçlarda düzeleneceğini ve çok faydalı olacağını düşünüyorum.Ortadan 1-2 iyi atak geliştirdi belki ortada bile denene bilir,oyun içinde.

Utaka:Daha hazır değil bu belli ama her oyuncu 10 dk izlesen bile kumaşını belli hakketen kumaşı çok iyi bu belli.sol açık ve santrafor olabilir ama kesinlikle forvet değil maçı göz önüne getirdiğimizde sağdan yapılan bir kaç ortada statik kaldı.forvet özelliği taşıyan oyuncular ön direğe doğru koşu yapar yada savunmanın dengesini bozmaya çalışır ama Utaka bu koşuları yapmıyor.Bunun yanında Sırtı dönük topları geri servis edebiliyor bu özelliği olacağını beklemiyordum.Tek forvette sırıtmaz ama daha çok asist yapar gol atamaz.Bu nedenle forvet ihtiyacımız var kesinlikle.

Ahmet:Çok kısa süre aldı ama ilk izlenim olarak fiziği , gücü gayet yerinde daha çok süre alırsa iyi işler yapabilir.

Geride olduğumuz bir pozisyonda ve bir çok ortaya kafa vuruşu dahi yapılmayan bir ortamda son dakikalarda Hakan Arslan ve her ne kadar sağ beke çekilmişte olsa Cihan'ı taze kan olarak alınması gerekiğini düşünüyorum.
Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi Forvet ihtiyacı var,Rengifo'yu daha izlemedik ama kimsenin beklentisi yok bu oyuncudan.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.08.2013, 22:34   #124
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu sivasspor doksan dakikayı zor kaldırır kayseri karşısında ikinci yarı aman zaman zorlandık iyi oynadık mazereti altına girmeyelim bu takıma en az iki üç kaliteli yerli oyuncu gerekiyor yoksa işler çok zor
kardeş nasıl 90 dakikayı zor kaldırır? dünkü maçta kayseriyi iyi izleyemedin herhalde..tamam takım belli dönemlerde yoruldu daha ligin ilk haftası normal de..ama kayseri sadece top ayağındayken o da dinlenmek için top dolaştırp üstünmüş gibi gözüktü....bizim ataklarda ve hızlı paslarda onlar kondisyon olarak bizden daha kötüydüler..adamlar tamamen şans ve kaleci borjanın komik ikramı sonucu golü buldular ve sonra hemen nobreyi bile çıkararak nerdeyse 10 kişi defansa gömüldüler..bir tek sefa ayağına top gelince bişeyler yapmaya çalıştı...ileri çıkamadaılar çünkü hem kondisyon olarak onlar da düştü hem de sivasspor resmen abluka altına aldı onları...ligin ilk maçı daha..tabi ki hemen bir maçla herşeyi toz pembe de görmeyelim ama daha ilk maçla da sonrası için endişeye düşme hissine kapılmayalım...
Alt 20.08.2013, 22:43   #125
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burhanı bu takıma aldırmak için neler çektim müdavimler bilir. Haklıymışım ısrarda değil mi ?
Alt 21.08.2013, 14:58   #126
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Öz ve kısa ; oyun güzel, skor kötü. Takım ümit verdi, Konya maçıyla itibaren çıkışa çıkıcağız inşallah.
Alt 22.08.2013, 09:06   #127
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Atıf Şeşu bugün saç baş yoldurdu en kötü oynayan futbolcumuzdu.. geçen seneki Atıf'ın yerinden yeller esiyor, bir an evvel eski formunu yakalamalı..

aynen gardasim,
Atif bana göre cok Top hastasi ( yani cok seyleri kendi yapmak istiyo ) bu Yalnis!!
birde burda gene bir kac kisi Kamil kötülecek nedense?? yok mis en Kötü oyncu yok mis kafasi gitmek var vs.vs.
yaaa size gercekten anlamiyorum bunlar ilk Maca cikmislar ve Takim daha oturmadi bir kac yeni oyncu Takimi alismadi ama Kaysrei maci gördüm......
BIZE COOOKKK GÜZEL GÜNLER BEKLIYO!!!

Begendim oyncular.......
Utaka ( daha hazir deyil ama hazir olursa 2. LuaLua gelecek ) , Burhan Eser , Cincino , Da Costa , Ziya , Kamil

Begenmedim oyncular......
Kadir ( hele sunu kim Kaptan yapti ) , Atif , Adem , Borjan

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı