Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Passolig al vatandaş!
Alt 17.09.2014, 15:00   #121
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Passolig al vatandaş!

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bahane hazır, annesinin kızlık soyadını vermeyecekmiş. ister ver ister verme, senin bileceğin iş, saygı duyarım ama bu nasıl bahane? günlük hayatta birçok işlemde anne kızlık soyadı veriliyor, neden burada sorun çıktı anlamadım...

almak istemedikten sonra bahane çok bulunur yiğido. armudun sapı, üzümün çöpü...

Neden dünyada eşi benzeri olmayan bir şeyi kabullenmek zorunda hissediyorsun ?
Mesele 35 lira degil ben fişlemek istemiyorum göz hapsinde olmak istemiyorum.
İtalyada aynı saçmalık yapılmaya çalışılınca millet susmadi tepkisini koydu vazgeçildi ama biz illaki kabul edeceğiz.
Burdan yirtinalim alın diye Sivasta 20 bin ortalamaya 4 5 seneye anca çıkarız neden mi köylerden ilcelerden maça gelenler olacak ve onlar gidip pasolig cikartmazzz bu tüm Anadoluda geçerli bence sende susmahaykırebiletehayır
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sıvaslıgenç'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.09.2014, 16:24   #122
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İstanbul ve Kocaelinde ki Yiğidolara teşekkürler. Sivasta ki Yiğidolara ise nokta nokta... Aklınızı başınıza alın. Büyük bir maç gelsin passolig alırız gardaş demeyi de bırakın. Taraftar yok. İkinci haftayı geride bıraktık ve 1 puanı zor aldı takımımız. Bana kızacaksınız ama adam olun olum madam değil. Üzülüyoruz ve üzüntüden ne diyeceğimizi şaşırıyoruz. Senede 4-5 maçlık adamlar sizi. Tamam tatam anladık...
Alt 17.09.2014, 16:35   #123
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden dünyada eşi benzeri olmayan bir şeyi kabullenmek zorunda hissediyorsun ?
Mesele 35 lira degil ben fişlemek istemiyorum göz hapsinde olmak istemiyorum.
İtalyada aynı saçmalık yapılmaya çalışılınca millet susmadi tepkisini koydu vazgeçildi ama biz illaki kabul edeceğiz.
Burdan yirtinalim alın diye Sivasta 20 bin ortalamaya 4 5 seneye anca çıkarız neden mi köylerden ilcelerden maça gelenler olacak ve onlar gidip pasolig cikartmazzz bu tüm Anadoluda geçerli bence sende susmahaykırebiletehayır
Kulübün al dediyse al. O kadar...
Alma diyen kulüpler de var. O kadar...
Kart sistemi gelmeden ne adamlar harcandı. Fişlenirim diye korkma. O kadar...
Türk polisi adamı her türlü ***** O KADAR...

iYİ GÜNLER YAVRU KURT.
Alt 17.09.2014, 16:39   #124
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Fişlenmek nasıl bir kelime?TC numarası olan her vatandaşın bütün bilgileri zaten sistemde var.Şimdiye kadar başı çuvala gidiyordu isteyen sövüyor,koltuk kırıp kulübe ceza verdiriyor.Ben Sivasta değilim yılda bir kere Ankaraya Sivasspor gelecek diye Passolig aldım.Takımı yalnız bırakmayalım.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2014, 17:00   #125
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Passolig al vatandaş!

Valla hem kart alımını hem de gelen kartıma para yüklemesini internetten yaptım.
Kendime ve çocuğuma. Passo web sitesinden.

Hepsi topu topu 2 hafta sürdü. Ayağıma kadar da kartlar geldi.

Şimdi de istediğim maça oturduğum yerden biletimi alabileceğim.
Biletix ile gişe ile sıra ile uğraşmayacağım.

Ben memnunum bu işten, umarım yaşanan problemler düzelir.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2014, 01:32   #126
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kulübün al dediyse al. O kadar...
Alma diyen kulüpler de var. O kadar...
Kart sistemi gelmeden ne adamlar harcandı. Fişlenirim diye korkma. O kadar...
Türk polisi adamı her türlü düdükler O KADAR...

iYİ GÜNLER YAVRU KURT.
Meseleyi anlamamak böyle birşey dert ne biliyormusun hani bizim hep yakindigimiz konu varya çekirdek meselesi onu tüm klüplerde görmek istiyorlar tribün ve ultras kültürü Türkiye de bitsin istiyorlar he maça gitmemek icin bahane filanda uydurmuyorum istanbulda oturuyorum ve ögrenciyim istanbulda sivasin hemen her macina gitim hemde ne sıkıntılarla ama her dayatmayıda kabul etmek anlamsız merak etmeyin cogu kisi benim gibi dusundugunden en fazla seneye bu aptallik son bulacak
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sıvaslıgenç'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2014, 11:06   #127
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

İnsanını eğitemeyen, kötü alışkanlıklardan koruyamayan, apaş, külhanbeyi ve karaktersiz biri olmasını önleyemeyen devlet, stadyumlarda kötü tezahüratı, küfürü ve şiddeti önlemek için yapanı cezalandırmak amacıyla sahibi bilinen bir kart icad ediyor.

Gel bakalım koçum, bak kameraya kötü tezahürat yapmışsın, ooo bak bir de küfür etmişsin, koçum sana kırk satır, koçum sana da kırk katır...

Her suçun bir cezası olmalı ve suçlu da cezasını çekmeli. Amenna. Bu amaçla kişiye özel kart uygulamasına da amenna. Lakin, bu sistemi, ihalesiz, koşulsuz ve şartsız Çalık Grubuna verip, vatandaşı soydurtma işine gelince, birilerini kalkındırmak için bu adaletsizlik niye. Sadece passolig mi peşkeş çekilen, Ankara Büyükşehir Belediyesi AnkaraKartı, PTT, Ucuz Para Transferini (UPT) ve Aktifbank hizmetlerini Çalık grubuna hediye etmiş durumda. Diğer illerde de böyle peşkeşler var mı bilmiyorum.

Yanlış olan Passolig uygulaması değil, iktidara yardakçı bir grubun korunup kollanması ve devlet imkanlarının peşkeş çekilmesi. Sonuç, boş kalan tribünler ve seyirci desteğinden mahrum maç oynayan takımlar, kasasına para girmeyen kulüpler.

Ey Tüpçü, çık hesap ver!
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ahmet Ateş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2014, 22:08   #128
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Ahmet Ateş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Arkadaşlar

İnsanını eğitemeyen, kötü alışkanlıklardan koruyamayan, apaş, külhanbeyi ve karaktersiz biri olmasını önleyemeyen devlet, stadyumlarda kötü tezahüratı, küfürü ve şiddeti önlemek için yapanı cezalandırmak amacıyla sahibi bilinen bir kart icad ediyor.

Gel bakalım koçum, bak kameraya kötü tezahürat yapmışsın, ooo bak bir de küfür etmişsin, koçum sana kırk satır, koçum sana da kırk katır...

Her suçun bir cezası olmalı ve suçlu da cezasını çekmeli. Amenna. Bu amaçla kişiye özel kart uygulamasına da amenna. Lakin, bu sistemi, ihalesiz, koşulsuz ve şartsız Çalık Grubuna verip, vatandaşı soydurtma işine gelince, birilerini kalkındırmak için bu adaletsizlik niye. Sadece passolig mi peşkeş çekilen, Ankara Büyükşehir Belediyesi AnkaraKartı, PTT, Ucuz Para Transferini (UPT) ve Aktifbank hizmetlerini Çalık grubuna hediye etmiş durumda. Diğer illerde de böyle peşkeşler var mı bilmiyorum.

Yanlış olan Passolig uygulaması değil, iktidara yardakçı bir grubun korunup kollanması ve devlet imkanlarının peşkeş çekilmesi. Sonuç, boş kalan tribünler ve seyirci desteğinden mahrum maç oynayan takımlar, kasasına para girmeyen kulüpler.

Ey Tüpçü, çık hesap ver!
İşte bunu kimseye anlatamassin abicigim
Alt 18.09.2014, 22:38   #129
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ahmet Ateş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Arkadaşlar

Ey Tüpçü, çık hesap ver!
çok güzel özetlemişsiniz. bu işi nasıl olupta anlamıyorlar. mesela bu işi savunanlar neden ziraat bankası değil diye sormuyorlar bu aktifler 2013 te kart işlemlerine başlamış. yahu bunların sistemleri yetmez o kartların okunmasına kafayı yer bilgisayarları tek şubeli bankaya bu iş neden verilmiş. koyun gibi millet vallahi. ihaleye kimse girmemiş miş bak bak bak. kredi kartı dağıtılıyor var mısınız deyin bakın bakalım bankalar nasıl sıraya giriyor. yazık çok yazık. bu arada neden kredi kartı kulüpler birliği böyle bir kart yapsaydı o karta yüklenseydi maçlar ne olurdu ki. amaaan olur mu? aktif bank nasıl müşteri bulacaktı. uyanırsınız uyanırda vakit çok geç olur...
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2014, 12:20   #130
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

bak sen yiğidolara, sistem sorgulamasına girmişler. stadyuma maç izlemek için gitmek istemiyorum, eringeçliğimden kart almıyorum demiyor da, bahaneler bahaneler...

nedense passolig satış rakamlarına baktığımızda sonlardayız. bunun sebebi sivasspor taraftarının türkiye'deki haksızlıklara karşı en duyarlı(!) taraftar kitlesi oluşu mu, ya da kendi takımına karşı en duyarsız taraftar grubu oluşu mu? bence ikincisi. gerisi bahane.

eleştirilerinizde haklı olduğunuz noktalar var, ancak sivasspor için fedakarlık yapmanıza engel değil hakılılığınız. bahane üretip kendinizi kandırırsınız.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
atsin, bİrİsİ, passolig, passolİg, vatandaş, yeterartik, İŞİne