BAK BU SİTEDE SATAŞMA OLMADIĞI SÜRECE SİVASSPOR DIŞINDA BİŞEY KONUŞMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN SİZ KENDİ KÜÇÜK DÜNYANIZDA YAŞAMAYA DEVAM EDİN,AMA GERÇEKLERİ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ ÇARŞI PAZARCI KARDEŞİM...
Etem Temizkan bizim reklama ihtiyacımız yokki.Neyse ya uzatmanın anlamı yok.Kimin sevdasının nasıl olduğu bellidir.Bilemeyenler için ise yapıcak bişi yok.
BAK KIZIM BEN ONU TANIRIN NE SENİ TANIRIM BİR İKİ DAKKACEHTTE KONUŞTUK SENLEDE KONUŞMUŞ OLSAYDIK SANADA AYNI MUAMELE YAPILSA BEN SENİN YANINDADA OLURDUM BEN KÖTÜ KELİME KULLANMADIM BİZ İNSAN OLDUĞU İÇİN KONUŞUYOR YAZIYORUZ ADINA DEĞİL ŞANINA DEĞİL BİZ İNSANLIĞINA SAYGI ĞÖSTERİYORUZ KARŞIMIZDAKİ KİŞİLERE
Bende seni tanımam etmem aylardır bu siteye üyeyim az yazım vardır ama çok okurum.Kimseye saygısızlığım olmadı olmazda! helede tanımadığım birine.Sana karşı bir saygısızlığımmı oldu? HAYIR. Lütfen diyologu devam ettirip tartışma ortamı yaratmayalım.
YA ARKADAŞALR NEDEN BÖLE İKİLEMLERE GİRME GEREKSİNİMİ DUYUYYOSUNUZ. BURASI SİVAS. BURASI SİVASSPOR.COM. BURASI YİĞİDO YUVASI.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.....!
Yaklaşık bir buçuk yıldır bu siteye üyeyim. Giderek dozajını artıran bir problem olduğu için bir çift laf söyleyeceğim.
Bunu yazmak istemezdim ama maalesef değinmek zorundayım. Son zamanlarda bu sitede ''seviyesizlik'' problemi baş gösterdi. Herkese çağrıda bulunuyorum: Ya bu sitenin seviyesine kendinizi çıkartmaya çalışın ya da seviyeyi düşürmemek için yorum filan yazmayın.....
Topic : DİŞİKANARYA BURDAAAA (FB) yazılanlara bakıyorsunuz Allah ne verdiyse doldurulmuş,ee olacağı buydu buraya kanarya,kartal,arslan diye topic açarsan bu başlık buralara dayanır.Burası www.sivasspor.comsitesi ne işi var burda kanaryanın,arslanın,kartalın,p sv boltonun hiç alakası olmayan yazılar burada toplandı.Arkadaşlar daha önemli SİVASSPORu ilgilendiren forum konularımız var unutmayalım.
serdarcım merhaba ben ilk bu siteye geldiğimde bana söylenen tek şey vardı sitemızın kapısı her türk takımının taraftarına açıktır fairplay dan bahsediliodu madem bu kadar düşünüosun kişisel olarak bunu paylaşırsın ve siteyi sadece sivasspor olarak ve sadece taraftlarına dayalı bi konuma getiriler burda olduğıum sürece bi taşkınlık yapmadım yapmamda ön yargılı olma hiç bir zaman...
YOK GERCEKLERI KABUL EDIN YOK CARSI PAZARCI KARDESIM
ARKADASLAR KENDINIZE GELIN SOYLE BIR SILKININ NERDE OLDUGUNUZUN FARKINA VARIN VE ONA GORE DAVRANIN...