Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

saça göre taraksa,hepimiz sırma saçlıyız...
Alt 23.08.2007, 10:27   #131
yuyarus
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yuyarus Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart saça göre taraksa,hepimiz sırma saçlıyız...

trabzon-sivas maçında yaşanan olaylar türk futbolu açısından ne kadar geride oldugumuzu gösterir durumda.dikkat ederseniz geçen seneki gs-fb maçı olsun derbiler olsun trabzon olsun olayları hep "büyük" takım diye adlandırılan aslında tek amaçları birbirini yenmek olan küçük zihniyetli takımların maçlarında görüyoruz.neden peki?çünkü eskiden zaten avrupada istisnalar hariç başarıları tesadüf olan bu takımlar,anadolu takımlarınında zaten çok güçsüz olmasından dolayı kendi aralarındaki maçlarda gererlerdi ortamı,türk futbolunun lokomotifiya bunlar...(nasıl lokomotifse,çocuk anadolu takımında taş gibi oynarken topunu,benim param var deyip adamın aklını karıştırıp transfer etmek sonrada onun üstüne daha kazma yabancı getirip yedekde çürütmek ne kadar lokomotif siz karar erin)
şimdi artık anadolu takımlarıda dişli,geçen sene fb küme düşen sakaryada dağılmıştı hatırlarsanız,ee öyle olunca gerilimi anadoluyada taşıyolar bu büyükler,sahada alamadıklarını başka yerden telafi etme çabasındalar,böyle düşünürlerse daha çoookk
chelseden 5 leedsden manchersterdan 6 yerlerde haberleri olmaz.onların ilerlemesindeki en önemli faktör diğer lig takımları,türk futbolunun lokomotifi biziz beyler onlar değil...
şimdi gelelim asıl konuya şimdi biz naaptıkda 250bin ytl para cezası aldık,adamlar sahaya giriyor hakem maç oynatmam burda diyor trabzon 30 alırken biz 250bin ytl ceza alıyoruz,ne yapmık onu anlamadım ben biri açıklarsa sevinirim,bizim bilmediğimiz şeylermi var anlayamıyorum.ikincisi biz bu adamlarla maçı aynı gün oynamadık heralde!bize cezayı küt diye kesiyorlar,adamlara taksitle,hala 3 puanı korkularından bize yazamıyorlar.albayrak efendi çıkıyor diyorki 3 puanın karşı tarafa yazılması kabul edilemez,valla iyi o zaman antalyanın günahı neydi o zaman,son hafta kazansa ligde kalacaktı,mesela 1-0 önce iken atlasaydı coşkun abim ve on kişi çıkmasalardı,hakemde oynatmasydı,alırlardı 4 maç kalırlardı ligde,farkedermi ha 1.dakika ha 90.dakika...bu olayları önlemek için dirayetli herkese aynı mesafede yöneticiler lazım,kararların maçtan en eç üç gün içinde verilmesi ve onaylanması lazım,ha bi de bu tahkim olayını falan kaldırmak lazım,o ne ya adama 4 maç verip 2ye indirmenin adı tahkim,o zaman federasyon ne iş yapar?
yuyarus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR AÇIKLANDI !!
Alt 23.08.2007, 11:04   #132
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: KARAR AÇIKLANDI !!

bize niy para cezası verırler hala anlamıyorum..seyırcımız olay çıkarmamıs.koltuklar kırılmamıs vs vs..

verilecekse olaydakı futbolculara ceza verılırdı.oda verıldı zaten musa harıcı..ee bu para ne akla kesılır anlasılması zor
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla