ben 7 yıldır sivastaki maçların %90ına gittim vede gitmeye devam edeceğim takımı sadece şampiyonluğa giderken değil kume düşmeme mücadelesi verirkende destekleyen taraftar olmalı sadece şampiyonluğa giderken desteklememeli taraftar dediğin her zaman takımın yanında olmalı fb gs bjk maçlarında gidip gs bjk fb tarafında oturmak taraftarlık değildir niye ilk yarıdaki ist deki maçlarda 100 kişi vardı şimdi ilgi çok çünki takım şampiyonluğa gidiyor gerçek taraftar takımı her zmn destekler şampiyonluğa giderken destekliyen taraftar değildir
bende 19 yasındayım 12 yasından berı gıtmedıgım sıvas macı kalmadı bır suru deplasmana gıttım kım ne zaman ıstıyorsa o zaman destekler tamam mı ...! buna ne sen ne ben nede bır baskası karısamaz ...! gıdıyomusunuz ıstanbula ...!
Bu Konuda merkez_ismail'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bende 19 yasındayım 12 yasından berı gıtmedıgım sıvas macı kalmadı bır suru deplasmana gıttım kım ne zaman ıstıyorsa o zaman destekler tamam mı ...! buna ne sen ne ben nede bır baskası karısamaz ...! gıdıyomusunuz ıstanbula ...!
şu ana kadar deplasmana gidemiyorum imkanım yok ama sivastaki maçları kaçırmıyorum biz takım giderken cefasını çekiyoruz iyi giderkende bizden başka hiç kimse sefasını çekmemeli ama neyse bu konuyu kapatalım artık onemli olan sivasspora gerçek desteği vermek
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
Şımdı herkes neden bunu tartısıyor anLamadım, adamlar bı acıklama yapmıs 982 kısı alabılırız veya gırecek dıye.Stad adamların ıster -1- yapar ıster -20- sonucta kendı stadları.Ama bız bunu bır daha gorduk, bursa macındada.Bursada rakıp taraftar 5 ytl ye ızlıyor, 3 buyukler haric bıze gelınce 10 oldu, onemlı değıl 100 de olsa gırcektım o maca.982 kısı gercekten az cunku ıst.da yasayan 2 mılyonu askın SIVASLı var sonucta o gün bızım taraf dolucak destegımızı vereceğız.Olay bıtmıs, kapanmıs bundan sonra gerı donus olmaz.Burdanda kasımpaşaLı arkadaslarıma seslenıyorum, azda olsa sızın tarafınıza gırecek olan hemserılerımıze saygıLı olun, hosgorulu davranınız.
kardesm bız ii davransakta valılıgın acıklaması var hiç bi sivaslı kasımpaşa tribününe bilet almıycak
kardeslerm abilerım Kasımpaşa stadında koltuk numarasına uyma gıbı bısı yok herkes kafasına qöre oturur bu arada kale arkası Kasımpaşlı Apaçilerindir!!!
Bu resmen soygun!!! Utanmadan bide kardeş takım demişler.. Ulan madem kardeşiz kardeş kardeşi soyar mı!!
bisim yönetim semtin insanına bile 20 ytl yaptıktan sonra size yine ii nese pazr gunu ii olan kazansın ve tribünlerde de kardeslık havası hıc bozulmasın dileğıyle