Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Anti İstanbul Fan Kulübü
Alt 23.09.2008, 17:28   #131
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Anti İstanbul Fan Kulübü

arkadaşlar ayrıca son zamanda yönetime özel mesaj atmama ve üyeliğimi silme isteği göndermeme neden olan hakaret içerikli sözcükler sitemizde(bizi kabul etmiyorsunuz madem sitenizde) artmakta...ben bu arkadaşlarla muhatap olmamak adına üyeliğimin silinmesini istedim...ama bu hakaretler "yalaka,bence onlar senden delikanlı ki kendi şehrinin takımını tutuyor, adam değilsiniz" ....

TMK’ya göre: “Eğer bir web alanı, suç yeri olarak kullanılmakta ise bu sitenin barındığı web alanı sahibi/sahipleri de sorumluluğu paylaşmaktadır."

Türk Ceza Kanunu 125. Madde’ye göre: “Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”

İlgili maddenin 4. fıkrasına göre;
Ceza, hakaretin alenen işlenmesi hâlinde, altıda biri; basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, üçte biri oranında artırılır."

Arkadaşlar basın yayın yolunun içine internette giriyor...

Bu konuda ne yapılabilir o zaman:

Şahsınız ile ilgili şikayetçi olduğunuz konular ile ilgili elde edebildiğiniz tüm deliler ile birlikte en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek şikayetçi olabilirsiniz.
Benden uyarması bugün ben bu yola başvurmuyorum başka bir arkadaşım başvurmuyor ama bir gün biri başvurabilir.Lütfen seviyemizi koruyalım ve medeni olalım...Her türlü düşüncenin varolabileceğine ve kabul etmesek bile saygı duymamız gerekkliliğini kendimize kabul ettirelim...Teşekkürler...
Alt 23.09.2008, 17:34   #132
Eko58fb
Acemi Yiğido

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 Eko58fb Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Anti-İstanbul Fan Klübü

Alıntı:
bjk58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hah işte benim anlatamadığım durumda bu işte...şahsen ben hem sivasspor u hem beşiktaş ı tutuyorum.arkadaş demişki kendi memleketinin takımı dururken başka takımı tutuyor...yok öyle bişey ben iki takımı da tutuyorum...senden bir farkım yok sen sivas maçına mı gidiyorsun bende gidiyorum, sen sivas forması mı alıyorsun bende alıyorum, sen maçta tezavhurat mı yapıyosun bende yapıyorum...yani senin sivassporluluğunla benimki arasında fark yok...ama benim artı sevdalarım var ve bu seni ilgilendirmiyo ilgilendirmemesi lazım...kalp benim sevda benim bu noktada insanların zoruna ne gidiyor kaç zamandır onu anlamış değilim...formula 1 de mc laren i tutuyorum pilotlardan kimi raikkonen i seviyorum onları da mı tutmayayım onlar da sivasspor sevgisine engel...bir tek ricam var eğer bu konuda bana bir cevabı olan varsa ki vardır kendi farklı ne yapıyor bana onu anlatsın...farkını ortaya koysun....teşekkürler....

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum istanbul yalakası diyen arkadaşlara ithaf olunur......
Eko58fb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2008, 17:35   #133
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
arkadaşlar ayrıca son zamanda yönetime özel mesaj atmama ve üyeliğimi silme isteği göndermeme neden olan hakaret içerikli sözcükler sitemizde(bizi kabul etmiyorsunuz madem sitenizde) artmakta...ben bu arkadaşlarla muhatap olmamak adına üyeliğimin silinmesini istedim...ama bu hakaretler "yalaka,bence onlar senden delikanlı ki kendi şehrinin takımını tutuyor, adam değilsiniz" ....

TMK’ya göre: “Eğer bir web alanı, suç yeri olarak kullanılmakta ise bu sitenin barındığı web alanı sahibi/sahipleri de sorumluluğu paylaşmaktadır."

Türk Ceza Kanunu 125. Madde’ye göre: “Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.”

Ceza, hakaretin alenen işlenmesi hâlinde, altıda biri; basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, üçte biri oranında artırılır."

Şahsınız ile ilgili şikayetçi olduğunuz konular ile ilgili elde edebildiğiniz tüm deliler ile birlikte en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek şikayetçi olabilirsiniz.
Benden uyarması bugün ben bu yola başvurmuyorum başka bir arkadaşım başvurmuyor ama bir gün biri başvurabilir.Lütfen seviyemizi koruyalım ve medeni olalım...Her türlü düşüncenin varolabileceğine ve kabul etmesek bile saygı duymamız gerekkliliğini kendimize kabul ettirelim...Teşekkürler...

sizler kapalı da "madımagı unutmadık derken" " sivaslı ayılar ıstanbulda ne arar " derken sucunuz yokdu
Alt 23.09.2008, 17:52   #134
Ertugrul
Gast

Alıntı:

Eleştiri ile hakaret arasında fark vardır. Burası Sivassporlu taraftarların sitesi, elbette rakip taraftarlara da açık, ancak öncelik Sivasspor'un faydasındadır her zaman.
Özel mesaj yolu ile hakaret ediliyorsa bunu yönetime bildirmelisiniz. Ancak özel mesajlara yönetimde müdahale etmemektedir, adı üstünde ÖZEL mesaj, bu konuda yapacağınız şey Ayarlar kısmından Özel Mesaj Ayarlarına gelmek ve Sadece Arkadaş Listesinden Mesaj Al butonunu tıklamaktır. Üyeliğinizin silinmesine gelince siteye girmeyiverirseniz doğal yollardan bunu halletmiş olursunuz. Taraftar siteleri arasında en düzeyli sitelerden biri belkide birincisi olduğumuza inanıyorum. Sitemizde saygı, sevgi ortamı mevcuttur ve istisnalar genel kaideyi bozmaz.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.09.2008, 17:56   #135
uhud85
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 103 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uhud85 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

haklısın ve antitrabzonu da unutmayalım..adamlar 3 puanımız silinsin diye bursadan çok istiyolar..dostum dorusunu sölemek gerekirse..sivasın sivaslıdan başka gardaşı dostu yok..velHasıl bende seve seve katılrım bu olaya
uhud85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda uhud85'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.09.2008, 19:01   #136
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursaspor texs sitesine üye olurken şu şartı kabul edersiniz.

-TEKSASLI : Bursasporludur anadolunun bazı şehirlende olduğu gibi 1. takımın 2. takımım muhabbetine karşıdır..

bizim sitede aynı şeyin olmaması için hiç bir sebep yok....
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2008, 19:33   #137
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

burada istanbul taraftarı barındırılmamalı...
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.09.2008, 20:24   #138
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Her takımın seyircisine ve taraftarına saygı göstermek lazım bizans,istanbul yalakası gibi laflar kendine yigido diyen arkadaşlara yakışmıyor
Alt 23.09.2008, 20:43   #139
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her takımın seyircisine ve taraftarına saygı göstermek lazım bizans,istanbul yalakası gibi laflar kendine yigido diyen arkadaşlara yakışmıyor
her takımın taraftarına ve seyircisine burda saygı gösteriliyor kardeşim.ama sivassporluyum deyip başka takımlara gönül verenler işde bunlara biraz kızılıyor.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2008, 21:03   #140
G Ü N E R
Yiğido

G Ü N E R - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 396 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 G Ü N E R Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizler kapalı da "madımagı unutmadık derken" " sivaslı ayılar ıstanbulda ne arar " derken sucunuz yokdu
arkadaşım bende sivaslıyım bende istanbuldayım böyle birşeyden nasıl memnun olabilirim ki ucu direk bana dokunuyor ama orda yapılan toplu burası forum ortamı kim ne dedi belli...orda insanlar içip içip bağırıyor burda medeni insanlar var...hata varsa kabul... objektif bakıyoruz merak etme...derdimiz "onlar hayvanlık yapıyor bakın, o zaman bizimde hakkımız oldu" olmasın...

Etiketler
anti, fan, kulübü, İstanbul