Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Alt 26.08.2009, 22:42   #131
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK
Neden olumsuz bişey yazmayacakmışız anlamıyorum, koyun muyuz biz..?
Avrupaya gittik gördük ne olduğumuzu hem bu sene hem geçen sene..
Hala anlamıyorsunuz kimsenin skora bişey dediği yok.
Az bir toptan anlıyorsan, biraz dünya liglerini izliyorsan (öyle barca real demiyorum, en orta hallisinden takımları izle) ve lanet olsun ki bu seneki Galatasaray'ı az bide Fenerbahçe'yi izliyorsan (ki nefret ederim üçünden de) takımın bu sene top oynamadığını anlarsın, geziniyorlar, oyalanıyor ve hiç bir gelişmede yok, kimse kendini kandırmasın ukraynada kafa kafaya oynadık diye adamlar oynamayınca sen oynadı oluyorsun.
Bide ne alakası var yav "başka Sivas yok" noluyoruz savaşa mı gidiyoruz, şehrimize saldırı mı var anlamdım ki?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2009, 22:47   #132
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim hoca senin icin oluruz demis?? dediysede bu o yorum yapan kisinin kendi dusuncesi, buna kizamazsinki, abi bak senin dusuncene ve yorumuna saygi duyuyorum, herkesin kendine gore yorumu dusuncesi vardir, ama kirici, itici, vs vs olmayalim, sen hocayi sevmezsin ben severim, bu herkesin kendine gore icinden gelendir..
Ben olayı kişiselleştirmiyorum, Bülent bey anam değil babam değil, neyini seveceğim, neyini sevmeyeceğim, insanları böyle idollaştırarak sevmek ya da sevmemek olayını aşalı çok oldu.
Benim derdim Sivasspor.
Ben kırıcı olmamak için elimden geleni yaptım, ki siz diye hitap ettim. Ortada kırılacak gücenecek bir şey yok medeni insanlarız.
Sağlıcakla..........
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 22:48   #133
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sayın Bülent hocamızın Sivasspor taraftarının kalbinde ki yeri elbette bambaşkadır, tartışmasız..

Başarı beraberinde hepimizde biliyoruz ki başarana sorumluluk yükler, beklenti ister istemez oluşur.. Bu takım taraftarının bence bazen ( son haftalarda sık sık olmak üzere.. ) hocaya gücenmesinin temelinde de bu duygu yatıyor.. Bizi alıştırmasaydı büyük oynamaya, bazı takımlar gibi bizde Sivas galibiyetine şampiyon olmuşcasına sevinirdik, olur biterdi.. Hocaya da lafımız olmazdı..

Ama biz Hocamızın, Başkanımızın bize kurdurduğu hayallerin peşine takıldık, gerçek olacağına o kadar da inanmışız ki işler ters gidiyo diye yüreğimiz ağzımızda..

Ben inanıyorum ki Sivasspor' umuzun daha bikaç yıl önce başlayan, yüzyıllar sürecek olan süper lig macerasında bu hocanında , bu başkanında, bu taraftarında adı altın harflerle tarihe not düşülecek, şampiyonluk gelecek..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslı yıldız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.08.2009, 22:51   #134
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben olayı kişiselleştirmiyorum, Bülent bey anam değil babam değil, neyini seveceğim, neyini sevmeyeceğim, insanları böyle idollaştırarak sevmek ya da sevmemek olayını aşalı çok oldu.
Benim derdim Sivasspor.
Ben kırıcı olmamak için elimden geleni yaptım, ki siz diye hitap ettim. Ortada kırılacak gücenecek bir şey yok medeni insanlarız.
Sağlıcakla..........
herkesin derdi sivasspor,

Alt 26.08.2009, 22:52   #135
SeyfullH
Acemi Yiğido

23 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 SeyfullH FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Elbetteki Seviyoruz...
SeyfullH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 22:52   #136
bulayreyuyiğido
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 bulayreyuyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BÜLENT UYGUN VE EKİBİ SİVASSPORU BUGÜNE GETİREREK TARİH YAZMIŞTIR BUNU BÜTÜN HERKES KABUL ETMİŞTİR.BUNUN DEVAMIDA GELECEKTİR.HİÇKİMSE KÖTÜ OLMAK İÇİN ADIM ATMAZ. BUNU ANYALABİLENLER SONUNDA BAŞARI NASIL OLUR GÖRECEKLER SONUNA KADAR YANINDAYIM. GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULAR...
bulayreyuyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 22:55   #137
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bak yine söylüyorum ben bu adamın karakterini sevmiyorum kardeşim,siz bülo efendinin duruşunu(hangi duruşundan bahsediyosanız)sevebilirsiniz, ben zerre kadar sevmiyorum,yok bizi buralara getirdi yok şuydu bu oldu,geriye dönün bakın neydik ney olduk gibi laflar bana çok abesle iştigal geliyo arkadaşlar.tamam çok emeği var ALLAH razı olsun ama emeğinin karşılığınıda fazlasıyla aldı.şuna emin olun başka hiç bir takımda bu kadar çok kazanamazdı ve zaten diğer anadolu klüplerinin hocalarıda bu duruma iyi bir örnek aslında.onlara hiç bir imkan tanınmazken büloya her türlü imkan tanındı ve adam maalesef klübü babasının çiftliği gibi yönertiyor maalesef.hassasiyetimiz aynı aslında hepimiz SİVASSPOR için burdayız.SİVASIM için bende canımı veririm,ama kusura bakmayın bülent efendi giderse zerre kadar üzülmem.düşününsene bi kere şu futbolcu bize şehri beğenmediğini söyledi diyen bir hocanın nesinin arkasındasınız anlamıyorum.bu ne terbiyesizlik ya adamın söylediği cümleye bakarmısınız ''şehri beğenmemişler''siz inanıyormusunuz bu cümleye(bu cümle başlı başına bi terbiyesizliktir SİVASIMIZA karşı ama kastetmek istediğim şey farklı)bi futbolcu parasını aldıktan sonra niye beğenmesinki şehri, bu ifadede bir şeylerin saklanabileceği hissine kapılmadınız mı hiç?tum da bursadan gelmişti o nasıl sevdi SİVASı neyse bu sadece bir tanesi aklıma geldikçe yazacağım ama
Alt 26.08.2009, 23:01   #138
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İçerisinden geçmekte olduğumuz zor süreçte, özellikle son iki aylık zaman dilimi içerisinde Sevgili Teknik Direktörümüz Bülent Uygun hakkında futbol kamuoyunda sürekli olumsuz haberler yayınlanmakta ve bazı Sivasspor taraftarları da bu psikolojinin esiri olarak benzer tavırlar göstermektedirler. Aslında sadece oyun anlayışı ve transfer politikası ile eleştirilebilecek olan hocamız, sancılı geçen iki ayın ardından hedef tahtasına yerleştirilmekte, geçen yılların birikimi olan hınçlarını çıkarmak isteyenler tarafından acımasızca eleştirilmekte, bir kaşık suda boğulmak istenmektedir.

Sivassporumuzu hem 3. Lig’de hem de Süper Lig’in zirvesinde iken seven, sadece iyi gün taraftarı olmayan Sivassporlular adına haykırıyoruz ve diyoruz ki: Bülent Uygun’u seviyoruz, çünkü…

- Hocamız, Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz’la birlikte yokluk içerisinde zirveye çıkmanın hayallerine sahiptir. Sivassporumuz 2. Lig’de iken ‘Sivas’a Chelsea’yi getireceğim.’ diyen Mecnun Başkan’a en iyi eşlik edebilecek kişi hocamızdır. Bülent Uygun değil midir ‘Anadolu’dan bir takımı şampiyon yapacağım, o takımın adı da Sivasspor olacak.’ diyen?

- Onlarca yıldır Süper Lig’de İstanbul takımlarının hegemonyasını kabullenmiş bir sürü Anadolu takımı, suskun, ezilmiş, kişiliğini yitirmiş başkan, hoca, futbolcu, taraftar varken bütün bunların aksine isyanını dile getiren; kimsenin düşünmediğini düşünüp, söyleyemeyeceğini söyleyen, üç büyültülmüş hegemonyasına isyan bayrağını açan Bülent Hocamızdır.

- Tesislerinden altyapısına, otobüsünden yeni stadyumuna, marka değerinden geleceğine kulübümüzün her şeyiyle ilgilenen, Sivasspor kulübünün büyük olma vizyonuna büyük katkıda bulunan, yıllarını Sivassporumuza vermiş ve inşallah verecek olan Bülent Hocamızdır.

- Kendisi Sivaslı olup memleketini unutanların, hatırlamayan ve hatırlamak istemeyenlerin, makam sahibi olduğu halde hizmet etmeyenlerin, varlık sahibi olduğu halde ihsanda bulunmayanların, şöhret sahibi olduğu halde memleketinin tanıtımına zerre katkıda bulunmayanların aksine Sivas ve Sivaslı için didinen, çırpınan Bülent Hocamızdır. Vekillerimiz sustuğunda Dikimevi için kapı kapı dolaşan, arkadaşını alışveriş merkezi yapması için Sivas’a çağıran, yeni stadyum için Başbakan’la görüşen Bülent Uygun değil midir?

Düşünüyoruz, geçmişimizi, yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi, acılarımızı, nereden nereye geldiğimizi, hayallerimizi, geleceğimizi, planlarımızı bütün her şeyi gözden geçiriyoruz ve diyoruz ki ‘Seni seviyoruz Bülent Uygun, kara kaşın kara gözün için değil, vizyonun için, yaptıkların için ve yapmayı planladıkların için seni seviyoruz!’

Hititlerin, Romalıların ve Bizans’ın önemli merkezi olan, Danişment’e, Selçuklu’ya, Kadı Burhanettin ve Eretna’ya başkentlik yapan, Osmanlı’nın dörtyüz yıl en büyük eyaletlerinden birisi olan, Cumhuriyeti kuran, mazisi, ruhu, insanı büyük Sultan Şehrin, senin gibi vizyonu, hedefi, aşkı büyük insanlara ihtiyacı var, seni bunun için seviyoruz!

Ayrıca biliyoruz ki, başarı sabır ister, istikrar ister ve biraz da acı ister. Arsenal’de Arsene Wenger’in, Manchester’da Sir Alex Ferguson’un yaptığını Türkiye’de sen yapacaksın. Bu heyecana, azime, enerjiye sahipsin. Ve son olarak tüm taraftarımıza hatırlatıyoruz Manchester United’ı 24 yıldır çalıştıran Alex Ferguson, ilk ciddi başarısını göreve geldikten ancak dört yıl sonra gösterebildi. Biraz sabrı bol, ufku geniş, tahammülü yüksek olalım! Sabrın sonu selamet!..

Sivasspor.com Editör
ARKADAS BASARILARINA BISEY DIYEN YOK
BIZDE BASARILARINDAN DOLAYI SUKRANIZ ONA
FAKAT BU ELESTIRILEMEYECEGI ANLAMINA GELMEZ KIMSENIN.
HATALARI ELESTIRME SUNU YAPMA BUNU DEME O ZAMAN O INSAN HATSINI NASIL ANLAYACAK??? BENCE GIDEN FUTBOLCULAR HAKKINDA ANKET YAPILMASI GEREKIYORDU SIVASSPORUN RESMI WEP SITESINDE BIZ HER SEYI BULENT HOCANIN INSIYATIFINE BIRAKTIK YANLIS YAPTIK YANLIS
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 23:06   #139
NazdrowyA
Acemi Yiğido

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 NazdrowyA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İçerisinden geçmekte olduğumuz zor süreçte, özellikle son iki aylık zaman dilimi içerisinde Sevgili Teknik Direktörümüz Bülent Uygun hakkında futbol kamuoyunda sürekli olumsuz haberler yayınlanmakta ve bazı Sivasspor taraftarları da bu psikolojinin esiri olarak benzer tavırlar göstermektedirler. Aslında sadece oyun anlayışı ve transfer politikası ile eleştirilebilecek olan hocamız, sancılı geçen iki ayın ardından hedef tahtasına yerleştirilmekte, geçen yılların birikimi olan hınçlarını çıkarmak isteyenler tarafından acımasızca eleştirilmekte, bir kaşık suda boğulmak istenmektedir.

Sivassporumuzu hem 3. Lig’de hem de Süper Lig’in zirvesinde iken seven, sadece iyi gün taraftarı olmayan Sivassporlular adına haykırıyoruz ve diyoruz ki: Bülent Uygun’u seviyoruz, çünkü…

- Hocamız, Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz’la birlikte yokluk içerisinde zirveye çıkmanın hayallerine sahiptir. Sivassporumuz 2. Lig’de iken ‘Sivas’a Chelsea’yi getireceğim.’ diyen Mecnun Başkan’a en iyi eşlik edebilecek kişi hocamızdır. Bülent Uygun değil midir ‘Anadolu’dan bir takımı şampiyon yapacağım, o takımın adı da Sivasspor olacak.’ diyen?

- Onlarca yıldır Süper Lig’de İstanbul takımlarının hegemonyasını kabullenmiş bir sürü Anadolu takımı, suskun, ezilmiş, kişiliğini yitirmiş başkan, hoca, futbolcu, taraftar varken bütün bunların aksine isyanını dile getiren; kimsenin düşünmediğini düşünüp, söyleyemeyeceğini söyleyen, üç büyültülmüş hegemonyasına isyan bayrağını açan Bülent Hocamızdır.

- Tesislerinden altyapısına, otobüsünden yeni stadyumuna, marka değerinden geleceğine kulübümüzün her şeyiyle ilgilenen, Sivasspor kulübünün büyük olma vizyonuna büyük katkıda bulunan, yıllarını Sivassporumuza vermiş ve inşallah verecek olan Bülent Hocamızdır.

- Kendisi Sivaslı olup memleketini unutanların, hatırlamayan ve hatırlamak istemeyenlerin, makam sahibi olduğu halde hizmet etmeyenlerin, varlık sahibi olduğu halde ihsanda bulunmayanların, şöhret sahibi olduğu halde memleketinin tanıtımına zerre katkıda bulunmayanların aksine Sivas ve Sivaslı için didinen, çırpınan Bülent Hocamızdır. Vekillerimiz sustuğunda Dikimevi için kapı kapı dolaşan, arkadaşını alışveriş merkezi yapması için Sivas’a çağıran, yeni stadyum için Başbakan’la görüşen Bülent Uygun değil midir?

Düşünüyoruz, geçmişimizi, yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi, acılarımızı, nereden nereye geldiğimizi, hayallerimizi, geleceğimizi, planlarımızı bütün her şeyi gözden geçiriyoruz ve diyoruz ki ‘Seni seviyoruz Bülent Uygun, kara kaşın kara gözün için değil, vizyonun için, yaptıkların için ve yapmayı planladıkların için seni seviyoruz!’

Hititlerin, Romalıların ve Bizans’ın önemli merkezi olan, Danişment’e, Selçuklu’ya, Kadı Burhanettin ve Eretna’ya başkentlik yapan, Osmanlı’nın dörtyüz yıl en büyük eyaletlerinden birisi olan, Cumhuriyeti kuran, mazisi, ruhu, insanı büyük Sultan Şehrin, senin gibi vizyonu, hedefi, aşkı büyük insanlara ihtiyacı var, seni bunun için seviyoruz!

Ayrıca biliyoruz ki, başarı sabır ister, istikrar ister ve biraz da acı ister. Arsenal’de Arsene Wenger’in, Manchester’da Sir Alex Ferguson’un yaptığını Türkiye’de sen yapacaksın. Bu heyecana, azime, enerjiye sahipsin. Ve son olarak tüm taraftarımıza hatırlatıyoruz Manchester United’ı 24 yıldır çalıştıran Alex Ferguson, ilk ciddi başarısını göreve geldikten ancak dört yıl sonra gösterebildi. Biraz sabrı bol, ufku geniş, tahammülü yüksek olalım! Sabrın sonu selamet!..

Sivasspor.com Editör
bu yazinin basindaki cumle canimi sikti NE YANI BULEENTI elstirenler gercek siwassporlu dilmi sizce asil onunzdeki tehlikeyi gormeden kaygisizca birilerini pofpoflamak neye kime hizmet solermisiniz TEHLIKE COK YAKIN BU TAKIM DIKIS TUTMAZ ARTIK takim futbolculari biz tarftarlar dahil icinize bi sorunsaniza artik rakipleri gozu kapali yeneriz yada suna su kadaar atariz yerine bundan kac yeriz bu mac noldur diye bakioruz takimin o 2 sewnedir olan ruhu agresifligi kalmadi GERCEK GOREN GOZLER DISINDA SIZ O MALUM KISIYI DESTEKLEYIN ben size inat kostek olmaya raziyim
NazdrowyA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 23:17   #140
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

son zamanlarda bende hocamızı eleştiriyor ve hatalarını onarmasını bekliyorum..ama şunu belirtmeliyimki hocamıza "bülo" gibi bir çirkin hitabı da büyük Sivasspor taraftarına yakıştıramıyorum...

bunca emeği 2-3 aylık bir başarısızlık sonucu silip atmak bana büyük bir vefasızlık olarak görünüyor...lütfen üslubumuza dikkat edip bize yakıştığı gibi hocamızı eleştirelim...lütfen...eleştir mek, kendi doğrularını ortaya koymak hepimizin hakkı...belki en sert eleştirileri burada zamanı gelince ben yaptım ama hiçbir zaman Sivasspor Teknik Direktörüne bu yakıştırmaları yapmayı kendime uygun bulmadım...ayıptır...günahtır. ..yapmayın arkadaşlar...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bülent, Çünkü, seviyoruz, sevİyoruz, uygun`u