Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Alt 31.08.2009, 23:40   #1
karadavut58
Acemi Yiğido

karadavut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 karadavut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB

slm arkadaslar sabirli olalimya ne bu yorumlar noldu daha henuz bastayiz tamam hersey guzeldi fakat biseyler ters gitmeye basladi haklisiniz takim bozuldu da bunun boyle olmasini ne hocamiz ne yonetim istemezdi eminimki onlar bizlerden daha fazla ugrasiyorlar olmuyor sanki diger takimlar cokmu iyi mesala bjk ts denizli hangisi iyiki soyleyin ne olur uzuntumuz sivas icinde sabir oyle hemen hoca ya yonetime hakaretler etmeyin yine onlar sagolsun takimi buralara getirdiler burdanda daha iyi yere cikaracaklardir ins bakin gun gelir bu yorumlara pisman oluruz hertakimin zor zamanlari oluyor gecensenede 4 buyutulmuslerin hallerini untmayin bak busene dhirslanmislar simdiden ben sampiyonum diyorlar ama daha cok erken takimimiz zor gunler geciriyor gelin birlikolalim benim arkadaslar yorumlarinizi okuyunca guluyorlar bu nasil taraftar diye bize yakisani yapalim maclira gidelim sonuna kadar destegimizi surdurelim biz oladan sivas sivas olmadanda biz olamayiz hersey SIVAS ICIN sagolun yigidolar anliyorum sizde anlayis gosterin lutfen keske gonderilmeseydi balili tum diallo neyse ins daha guzel gunlere dilegimle
karadavut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2009, 12:21   #2
sindy58
Acemi Yiğido

23 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 sindy58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın Bülent Hocam sen bize neler yaşatmadın senle biz ne maclar aldık rakip filelerinde ne goller gördük bunu yaaşatan da sensin bu ğün ki mutsuzluğuda hakkın yok buna tamam mı bize bunları yaşatmaya hakkın yok biran ewel sirkelen kendine gel başarıcanı biliyoruz inanıyoruz sende inan bırak inadı (cok inatsın)bencilliği kendine gel
sindy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2009, 12:14   #3
sindy58
Acemi Yiğido

23 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 sindy58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BÜLENT BEY Cihan denilen futbolcu bile demeye dilim varmıyo (yemin olsun ben onun yaptığını sahada yapardım)ne diye oynatıyosun ya yazık bu takıma walla yazık
sindy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2009, 12:31   #4
nntvaq
Acemi Yiğido

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 nntvaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BÜLENT UYGUN HOCAMIZI İSTİFAYA ÇAĞIRAN DA,BEŞİKTAŞ GİBİ TÜRKİYENİN DEV KULÜBÜNDE 58 NUMARALI FORMAYI GURURLA TAŞIYAN HEMŞEHRİMİZ İBRAHİM TORAMANA KÜFREDEN DE,1 MAÇLIK PERFORMANSINA GÖRE ISLIKLAYAN DA AYNI ZİHNİYETTEKİ GRUPLAR.BU ÇAKAL SÜRÜSÜ KENSİNİ SİVASSPORUN BAŞARILARINDA "YİĞİDOYUZ BİZ","SİVASLIYIK GARDAŞ" DİYE ÖVÜNEN,İSTASYONA DÖKÜLÜP SİVAS DİYE BAĞIRAN;BAŞARISIZILIKTADA BEN ARTIK BU TAKIMI TANIMIYORUM,SİVASI TUTMUYORUM BEN ESKİ TAKIMIMA TEKRAR DÖNÜYORUM DİYEN İNSAN SÜRÜSÜ.BEYLER KUSURA BAKMAYINDA BEN BUNU ŞUNA BENZETİYORU;
"KARISINA BEN SENİN KOCANIM SENİ ŞÖYLE KORURUM,KİMSE SANA BAKAMAZ DİYE HOROZLANAN;KARŞISINA BİRİ ÇIKINCADA KARISININ ETEĞİNİN ALTINA SAKLANAN ERKEK(!!!) TİPİNE BENZETİYORUM...
biz bunları tribünde istemiyoruz!!!
nntvaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2009, 13:30   #5
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben Gönülden desteklediğim takımıma güveniyorum.Duyarlı Sivassporlulardan beklediğim de budur.En son söyleyeceğimiz sözleri en başta söylemeyin lütfen.Bu takım bize şampiyonluk hayali yaşattı günlerce hayal kurduk hepimiz ah bir şampiyon olsak diye.tesadüfen gelmediğini belirtmek isterim.Evet kötü durumdayız fakat ilk sene bilicamı vardı tum mu vardı 4.olduk.olan şey yüreğimizdeki azimdi.Şimdi de o azmi yakalarsak en az ilk 4 e gireriz diyorum.
Herkese Saygılar sunuyorum...
Alt 30.08.2009, 22:53   #6
canımözsivaslım
Acemi Yiğido

18 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 canımözsivaslım FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
PRIMERA_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT EFENDİ FB'YE YALAKALIK YAPACAM DİYE TAKIMIN İÇİNE ETTİN KAZANDIRDIĞIN BAŞARILAR YAPMAN GEREKEN ŞEYDİ KARŞILIĞINI MADDİ MANEVİ SENDE ALDIN SİVASLI SANA BORÇLU DEĞİL....
GETİRDİĞİN SÜPERSTARLARIN ERSEN VE YASİN İDE AL GİT ARTIK....TERBİYE SINIRLARI İÇİNDE DUYGULARIMI YAZIYORUM.
BURDA YORUM YAZAN HİÇ KİMSEYE KIZMA HAKKIN YOK O TARAFTAR SENİ HEP SIRTINDA TAŞIDI YETER ARTIK HERKESİN KAMBURU ÇIKTI....
ARTIK SENİN SÖYLEMLERİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ...
BİR TAKIMIN İÇİNE ANCAK BU KADAR EDİLİR, NEYE HİZMET ETTİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM....BUNA ANCAK HARAKİRİ DENİR
kardeşim yüreğine sağlık ALLAH RAZI OLSUN VALLA BÜTÜN TARAFTARIN SÖYLEYECEĞİ TÜM ŞEYLERİ DİLE GETİRMİŞSSİN ARTIK DOLDUK YETER.ESKİ SİVASIM NERDESİN..

YLERİ
canımözsivaslım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı