arkadaşlar telelig yayılandığı günde mesajlarımızı yoğun bir şekilde atalım ve trt ve telelig programını bu davranışından dolayı boykot ettiğimizi bildirelim
Kerem Öncel bu tip davranışlar yaptıgı sürece hep geri planda Erdogan Arıkan'ın arkasında olmaya devam edecek çünki objektif değil. Yayını canlı olarak izleyemedım daha sonra izldıgımde ise şok oldum tarafsız olması gereken ve Devletin kanalında böyle bir konuşmayı duymak çok acıvericiydi.
Bu tip davranışlar bize özel değil hatırlarsanız Bursa - fb Türkiye Kupası macında da yanlı yönetımlerini göstermişlerdi ve sankı Bursaspor yabancı ülke takımıymış gibi macı anlatmışlardı.
Burdan sadece Sivasspor taraftarı olarak değil bir spor sever olarak artık bu yanlı yayınlarınıza son vermeniz gerektiğini önemle belirtiyoruz.
Kerem Öncel denen şahsiyetin amkaragücü sempatizanı olduğunu biliyordum ama bunu alenen ortaya koymuş oldu. demekki kuyruk acısı oldu beyefendide. Erman Toroğlu'na mı özenti yapıyor nedir. bende 2 mailim le ayrı ayrı mail yolladım Trt ye. Pazar akşamı mail manyağı yapalım bu ukalayı..
o fanatik de az akıllı olacak o halde.. bende onlara sert bı maıl yolladım ama dıkkate almadıkları bellı,bı kac zamandır haberlerınde hep bızım aleyhımıze haberler yapıyolar.son zamanlarda gerek oy verme konusunda gerek bu tepkı durumlarında organıze olan taraftarlara tesekkur ederım.bız bırlıkte oldugumuz müddetce hakkımızı kolay kolay kımselere yedırmeyız.yeterkı sahıp oldugumuz kıymetlere sahıp cıkmasını bılelım..
pazar günü trtnin sitesini kitleyeceğiz inşallah. o adiler bu memleketin sahipsiz olmadığını bilsinler. bu siteye giren herkese ricam ne olur pazar akşamı bunları mail yağmuruna gömelim.
DEMEKKI TRT BOYLE TARAFLI YORUM YAPAN KISILERI BARINDIRIYOR EGER TRT NIN YONETICILERININ GOZ YUMMAYACAGIN FARKINDA OLSA BOYLE BIRSEY YAPMAZ BUNLARA MUSADE EDEN TRT YI TARAFSIZLIGA DAVET EDIYORUZ SIVAS TURKIYENIN TARIHININ ALTIN SAYFASIDIR BUGUN RAHAT RAHAT YASIYORSAK BUNUN EN BUYUK PAY SAHIPLERINDEN OLAN SEHRIMIZE SIMDI HOR BAKAN INSANLARI AYRICA KINIYORUM