Cevap: Maçı değerlendirelim...
Yav bu devre arasında ne var acaba çok merak ediyorum.Yok devre arasında devrim olacak,devre arsında takviye olacak.Haaa tamam şimdi anladım devre arasında ligin en kaliteli topçuları bonservisleri elinde bizim kapımıza yığılacaklar SİVASSPOR bizi alsın diye.Arkadaşlar yok böyle birşey devre arasında kimse elindeki iyi adamını göndermez.Devre devre diye diye bizi uyutuyorlar.Ayrıca ben şahsım adına konuşuyorum bazı arkadaşlar eleştiri ile hakareti,bazı arkadaşlar da eleştiri ile nankörlüğü,hainliği karıştırıyorlar.Ben yönetimi sonuna kadar eleştiririm.Tamam yönetim transferde,hoca seçiminde falan yanlışlar yapmıştır.Bunu zaten başkanda kabul etti ki zaten herşey ortada.Ancak istifa falan takımı iyice karıştırır.Zaten koca SİVAS da bu taşın altına elini sokacak adam da pek bulunmaz.Çoğu iyi gün SİVASSPPOR lusudur.Bizi bu durumdan da çıkaracak bu yönetimdir.Bazı arkadaşlar ona laf söyleyen nankörgür,buna laf söyleyen haindir falan yazmışlar iyi de kardeşim kime söyleyeceğiz.Başarı varsa tebrik edilir başarısızlık varsa eleştirilir bu kadar basit.
|