Bugün resmiihaleler.com da ihale detayı da yayınlanmış yiğidolar;25000 kişilik stat kesinleşti..Yapacak bir şey yok..Aboneliği olanlar ihale şartnamesini indirip siteye yükleyebilirler..Sivas'a Hayırlı Olsun!
Stadyum davasi seyirci sayisi ile orantili degil tamamen siyasi boyutu var.Biz bize sunulan 25000 bin kisilik stadyumu kabul etmezken,Sivasspor yönetimi ve diger idari birimler ve hatta yerel basinida bu isin icine katarsak cogunluk bu sayiyi yeterli gördü.Simdi evet diyen idareciler 25-30 yil sonra görevlerinin basinda olmayacaklar ve belkide hayatda olmiyacaklar.Bu sayinin Sivas´liya az geldigini görüpte hayatta olanlarin yüzleri belkide kizaracaktir.
Evet herkes katılmalı. Sadece burada da olmaz facebooktan daha etkili oluyor. Faceden İsmet Yılmaz'a yorum yazın sizi gören diğer insanlarda yazıyor. Böylece daha fazla kişi ulaşmış oluyor.
Aynı şekilde AKP Sivas teşkilatı'nı ve bu işle ilgili herkesi ekleyin ve mesaj yazın.
Ben de yazdım faceden Sayın İsmet YILMAZ a. Ama henüz cevap gelmedi
Stadyum davasi seyirci sayisi ile orantili degil tamamen siyasi boyutu var.Biz bize sunulan 25000 bin kisilik stadyumu kabul etmezken,Sivasspor yönetimi ve diger idari birimler ve hatta yerel basinida bu isin icine katarsak cogunluk bu sayiyi yeterli gördü.Simdi evet diyen idareciler 25-30 yil sonra görevlerinin basinda olmayacaklar ve belkide hayatda olmiyacaklar.Bu sayinin Sivas´liya az geldigini görüpte hayatta olanlarin yüzleri belkide kizaracaktir.
Sivastaki bütün yöneticiler Valisinden tut Rektörüne kadar ve hatta Sivassporun yöneticilerine kadar hepsi halktan inanılmaz derecede çok kopuklar. Böyle başka bir il daha olduğunu hiç zannetmiyorum. Heyhat!
artık bütün vekiller sivas halkının 25.000 kişilik stadyuma razı olmadıklarını anladı
ben şahsen ismet yılmazın facesinden konuyu dile getirdim bakanımız sakin olun henüz daha net birşey yok diye yazmış
bizim biraz daha yüklenmemiz lazım arkadaşlar bu konuyu es geçmeyelim
Peki net birşey yok da biz hayal mi görüyoruz tokinin sitesinde. Adamlar projenin detayını bile açıkladı. Ben de bunu anlamıyorum!
Merhaba Mete,
İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı. İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir."
Usanmadan mesajlara devam.
Sukunet içerisinde beklenilenin cevabı TOKİ sitesinde yayınlandı.
Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 18.06.2012 14:00
Bugün bimer e yazdığım yazıdan dolayı gençlik ve spor bakanlığından aradılar. Çok güzel bir tesis kazanacak Sivas, Projesi çok güzel dedi arayan kişi. Ben de bize verilen sözün tutulmasını istiyoruz dedim. Sivasta herkes verilen sözün tutulmamasından rahatsız ve tepkili dedim. 33.000 kişilik olmazsa stadı istemiyoruz bize verilen söz var dedim. Arayan kişi çok güzel dinledi ve ilgilendi(kendisine çok teşekkür ettim)Talebinizi ilgili birimimize ileteceğim dedi. İnşALLAH gereğini yaparlar.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kkemal58'a Teşekkür Ediyor...