Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.12.2012, 23:41   #131
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi kardeş ben ibb maçını seyredemedim, yorum yazma niyetimde yoktu. Maçla alakalı birşeyde yazmayacağım.

1. 32 yaşındayım, İnşaat mühendisiyim, ankarada yaşıyorum. Zeka yaşı konusunda da terazin varsa ölç.

2. Özel şirkette çalışıyorum. Ekmeğimi taştan çıkarıyorum ama hiç kimseye hitapta bulunurken 'benim sayın RIZA ÇALIMBAY hocamızı' diye bir hitapta bulunmuyorum. YAzdığın hitap bile senin niyetini belli etmiş. Açık adresini yollasan Rıza hoca okuyorsa yorumunu sana kırmızı kurdela yollardı.

3. Senin Rıza hocayı tebrik ve takdirinle başlayıp, sorularla devam eden yorumun var ya bir daha oku onu. Çünkü soruların hepsinin cevabı bir tane SENİN SAYIN RIZA HOCAN. Abdulkadiri oynatmayan SENİN SAYIN RIZA HOCAN, Eneramoyu sakat sakat oynatan SENİN SAYIN RIZA HOCAN. Kadiri ısrarla oyunda tutup Mehmet Nas'ı ısrarla yedek oturtmaya çalışan SENİN SAYIN RIZA HOCAN.

4. Bende şunu söylüyorum. İBB maçını bilemem ama 'Kontrolsüz Güç Güç değildir.' Sen teknik direktörüne sanki DÜKKANIN SAHİBİ muamelesi yaparsan. Bırak futbolcular üzerinde adaletli olmayı, taraftarına bile aşağılamasına, azarlamasına izin verirsen KÜMEYE OYNAMA YOLUNDA herkesi cesaretlendirirsin. HEP SOYLEDİM SOYLUYORUM, RIza Hoca seninle mukavelesi varken gidip BJK ile kırıştırdı mı? Sende şöyle bir dönemde git bilmem hangi hocayla bi akşam yemeği ye. Birileri mesajı alsın...
Bu Yoruma İmza Atılır.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 09:12   #132
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

devre arasına 3 hafta kaldı. ara transfer döneminde ptt 1. ligi yakından takip eden biri olarak bir kaç oyuncu dikkatimi çekti.( inşallah sivasspor yönetiminden bir kaç kişininde dikkatini çekmiştir.) kayseri erciyesten sofyan hani, aladdin ve ragıp şanlıurfadan 2 numaralı siyahi oyuncu tizli, rizeden fahri bunların hepsi teknik kapasitesi yüksek iyi topcular DUYRULUR.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 13:58   #133
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkese selamlar
Benim burada yazdığım kelimeler ne sizleri küçük düşürmek nede RIZA ÇALIMBAY'ı göklere çıkarmak maksat sadece 2-3 haftada bir teknik direktör değiştiren takımlardan olmamak amacı ile yazdım
Tamam gönderelim RIZA hocayı varmı alternatf biri varsa yazın bilelim takımı soyup sovana çeviren ^^ takımı satan^^ ismini bile tiskinerek ağzıma bile almak istemiyorum B.U mu getirelim yoksa LORANT' mı kimi getirelim onun için herne olursa olsun en azından sezon sonuna kadar RIZA ÇALIMBAY ile devam edeceğiz bunun alternatifi yok şimdilik ayrıca bu takım küme düşmez ama ilk 10 içindede biraz zor bitirir bu ligi
RIZA hoca İBB maçı sonrası BJK maçı hakkında yorum yapmış bu kendinin ne kadar zayıf ve BJK ya zaafı olduğunun göstergesidir bu kendi ayıbıdır bunun öz eleştirisini kendi kendine yapmalı ve hatasını anlaması en büyük temennimdir kendi adıma umarım bir daha yapmaz
şimdi olumsuz eleştirileri bir kenara bırakma zamanı önümüzde çok kritik bir GS maçı var hepimiz birlik olup ele güne güne karşı taraftar nasıl olunur takım nasıl desteklenir gösterme zaman ^^
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda özmen58nadim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.12.2012, 14:03   #134
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
namso58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
devre arasına 3 hafta kaldı. ara transfer döneminde ptt 1. ligi yakından takip eden biri olarak bir kaç oyuncu dikkatimi çekti.( inşallah sivasspor yönetiminden bir kaç kişininde dikkatini çekmiştir.) kayseri erciyesten sofyan hani, aladdin ve ragıp şanlıurfadan 2 numaralı siyahi oyuncu tizli, rizeden fahri bunların hepsi teknik kapasitesi yüksek iyi topcular DUYRULUR.
sevgili gardaşım haklısın saydığın isimler teknik kapasite olarakda istikrar olarakda kondisyon olarakda kaliteli futbolcular ama bizim alt yapı olsun yedek kalıp forma şansı bulamayan çok kaliteli futbolcularımız var onlara bir kere olsun şans verseler neler yapacaklarını herkes görür ve eminiki bir kere forma giyseler bir daha çıkarmazlar
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 14:56   #135
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
namso58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardas yazdigin isimler güzel ama sonra bizim hoca onlara Süperlig idmanlarina ayak uyduramiyor demesin. Malum PTT 1. Lig oyunculari onlar
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 16:22   #136
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Riza hocaya cok is düsüyor biraz tatli sert ol hoca bu ne pisiriklik kendini takimda kabul ettir sen hocasin ama adaletide elden birakma ben avrupadayim hemen hemen avrupanin her macini seyrediyorum hocalar elde not defteri hangi oyuncu hata yapti hangi oyuncu randiman vermedi hepsini kare kare takip ediyorlar mactan sonra herkesin hatasini video ortaminda yüzüne söyleyorlar eger diger macta düzeltmesse iki üc mac yok malisef bizde böyle bir durum pek görmüyorum futbolcuyu suclamak yerine yüz yüze konusmak cok daha mantikli hoca her futbolcunla tek tek ilgilen güven ver bu genclerin senin verecegin morale cok ihtiyaclari var bunu böyle bil.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Külhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.12.2012, 17:14   #137
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sahada rıza hoca da dahil iyi olan hiç kimse yoktu.maça iyi hazırlanılmamış takımda maçı kazanacak hava hiç yoktu.rıza hocanında yanlışları eklenince sonuç kaçınılmaz oldu.futbolda bunlar var.biz staddan çıkarken destek tezahüratı yaparak çıktık.doğrusuda buydu.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaplanlı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı