Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 12:08   #131
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Efendim Rıza bey istifa etmiş.Başkan çıkmış onu istifaya davet edenleri şuursuzlukla suçlamış.Şimdi duygusal olmadan sezon başına gidiyorum ve sezon başlamasına 1 hafta kalmasına rağmen onun iki dudağının arasına nasıl baktığınızı hatırlatıyorum size bay başkan.Rıza bey o ara son derece şuurlu şekilde bana ne Sivasspordan, Beşiktaş isterse giderim haa dedi size, siz asıl o zaman şuursuz bir şekilde onun ağzına baktınız,BJK istemedi onu ve takım nerdeyse 0 transferle sezona başlamak zorunda kaldı.O zamanlarda taraftarla duygusal bağlarını koparttı arkasında durduğunuz bu adam.Sonra da bu bağı hiç kurmak istemedi.Deplasmanlarda durup onlarla bi resim bile çektirmedi bu beşiktaşlı.Ama herkes şuurlu şekilde sustu.Aman dedi takımıma zarar vermiyim.Biz bi bu köşelerde aman dedik takımın durumu kötü.İstatistik olarak da en kötü top oynayan takım dedik son derece şuurlu olarak.Derken böyle böyle zurnanın zırt dediği yere gelindi.Akhisar belediye'ye öyle bi maç kaybedildi ki ben seyrederken utandım ve teknik direktörü ile beraber takımın sadece biraz daha fazla utanma duygusuna ihtiyacı var dedim ve son maçtada nitekim sanırım o duyguyla son beş dakikadadaki bir gayretle de adeta takım, ateşlerden biraz uzaklaştı.Hem de kimin golüyle.Sezon başından beri şu Pedrieli bi de ilk 45 de başlat dediğimiz ve son saniyelerde bu sezon attığı 3 golle bize 7 puan kazandıran futbolcunun golüyle aldık.Ve dedik ki siz bu Rıza beye bu kötü futbolu oynatırken kaç lira veriyorsunuz,Dortmund, teknik direktörüne ne veriyor dedik son derece şuurlu olarak.Rıza beyin 3. golden sonra tribünlere yaptığı o şuurlu hareket de sanırsam kendisini eldeki verilerle istifasını isteyen bizlereydi.Kimse bu takımı buraya Mecnur başkan getirmedi demiyor ki.Aman 'Mecnur başkan götürmesin yine' diyor o kadar.Kendisi de yorulduğu için bahane arıyorsa hiç zorlamasın çünkü takıma daha çok zarar verir.Galibiyet primi bu ligde 1 milyon dolar.Maddi zorluk yok.Yeter ki Mecnur başkan gibi şerefli biri olsun herkes idare edebilir aslında.Bi de Rıza nın arkadaşları yorumcular, istifayı duyup Sivaslılara seslenip.Aman Rızaya destek verin sizin bütçeniz ne ki demedi mi ona ifrit oldum.Ben onlara da şuurlu bir kol hareketi yapıyım da onlar çalışanını kovmasın öyle mi.
Evet ben de özeti bir daha seyrettim.3.golden sonra baya bir sayıyor gibi geldi taraftara..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 12:17   #132
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Mete209 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Suç bende ki idrak edemeyeceğini bile bile sana cevap yazıyorum. Hadisi bile uydurma yerlerden alan birisinden ne beklenirdi ki?

Almanya'da durum nedir bilmem, ama burada "şeref" o kadar ucuz değil ve hepimiz en az senin kadar şerefliyiz!
birisine küfür etmek, tehdit etmek ve sonradan o kisinin hakli tepkisine yanmak serefsizliktir. katilmiyorsan bildigine devam et, kendini kesinlikle sorgulama. benim tarafindan idrak edilecek birsey yok cünkü hersey ortada, yanlis olsam coktan özür dilerdim...
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda münihliyigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 12:18   #133
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakan Şükür :

"Rıza Hocanın kararı çok gereksiz. Seyirci artık doldu ve bu maçta patladı. Bu takımı bu konumdayken bırakmamalısın.
Hakan Sükür kendine baksin...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 12:18   #134
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Efendim Rıza bey istifa etmiş.Başkan çıkmış onu istifaya davet edenleri şuursuzlukla suçlamış.Şimdi duygusal olmadan sezon başına gidiyorum ve sezon başlamasına 1 hafta kalmasına rağmen onun iki dudağının arasına nasıl baktığınızı hatırlatıyorum size bay başkan.Rıza bey o ara son derece şuurlu şekilde bana ne Sivasspordan, Beşiktaş isterse giderim haa dedi size, siz asıl o zaman şuursuz bir şekilde onun ağzına baktınız,BJK istemedi onu ve takım nerdeyse 0 transferle sezona başlamak zorunda kaldı.O zamanlarda taraftarla duygusal bağlarını koparttı arkasında durduğunuz bu adam.Sonra da bu bağı hiç kurmak istemedi.Deplasmanlarda durup onlarla bi resim bile çektirmedi bu beşiktaşlı.Ama herkes şuurlu şekilde sustu.Aman dedi takımıma zarar vermiyim.Biz bi bu köşelerde aman dedik takımın durumu kötü.İstatistik olarak da en kötü top oynayan takım dedik son derece şuurlu olarak.Derken böyle böyle zurnanın zırt dediği yere gelindi.Akhisar belediye'ye öyle bi maç kaybedildi ki ben seyrederken utandım ve teknik direktörü ile beraber takımın sadece biraz daha fazla utanma duygusuna ihtiyacı var dedim ve son maçtada nitekim sanırım o duyguyla son beş dakikadadaki bir gayretle de adeta takım, ateşlerden biraz uzaklaştı.Hem de kimin golüyle.Sezon başından beri şu Pedrieli bi de ilk 45 de başlat dediğimiz ve son saniyelerde bu sezon attığı 3 golle bize 7 puan kazandıran futbolcunun golüyle aldık.Ve dedik ki siz bu Rıza beye bu kötü futbolu oynatırken kaç lira veriyorsunuz,Dortmund, teknik direktörüne ne veriyor dedik son derece şuurlu olarak.Rıza beyin 3. golden sonra tribünlere yaptığı o şuurlu hareket de sanırsam kendisini eldeki verilerle istifasını isteyen bizlereydi.Kimse bu takımı buraya Mecnur başkan getirmedi demiyor ki.Aman 'Mecnur başkan götürmesin yine' diyor o kadar.Kendisi de yorulduğu için bahane arıyorsa hiç zorlamasın çünkü takıma daha çok zarar verir.Galibiyet primi bu ligde 1 milyon dolar.Maddi zorluk yok.Yeter ki Mecnur başkan gibi şerefli biri olsun herkes idare edebilir aslında.Bi de Rıza nın arkadaşları yorumcular, istifayı duyup Sivaslılara seslenip.Aman Rızaya destek verin sizin bütçeniz ne ki demedi mi ona ifrit oldum.Ben onlara da şuurlu bir kol hareketi yapıyım da onlar çalışanını kovmasın öyle mi.
Hocam ağzına sağlık! Duygularıma tercüman olmuşsun.
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Mete209'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 12:20   #135
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ne olursa olsun sezon sonunu beklemeliydik öyle ulu orta birtezahurat hic yakismadi beyler insallah hoca dediginde israr edib kararini vermez verirse de kendisi iyi düsünmeli dere gecerken at degistirilmez eger kendisini hala sivasli görüyorsa kararini ona göre vermeli.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 12:22   #136
hanedan
Yeni Yiğido

hanedan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hanedan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivaslilarin hepsi (teknik traktör) olmus oyun diziyor,kuruyor,oynatiyor..
Riza Calimbay sivasspor icin degil ama sivaslilar icin Lüks tür! Aferim size kendini bilmez herifler Lüksünüzün farkina varin,sövün,sayin hatta kovalayinki layik oldugunuz yere dönesiniz..

Not:Gercek Yigidolari tenzih ederim.
hanedan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hanedan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 12:25   #137
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben ne yuhladım nede istifaya davet etmedim ama,Maçı canlı sahada seyretmeyip 80. dakikaya kadar olan bu atmosferi yaşamayanlar buradan boş boş sallıyor.Sivassporun 1-0 öndeki süreci dahil o kadar kopuk ve hataları sık yapan oyuncular varki sanki en altta ordu değilde sivas sanarsınız öyle tedirgin oynuyor.Buna 80 dakika bekleyip çözüm üretmeyen Rıza hocamız ne hikmetse 80. dakikadaki yuhlamalarla beraber 2 oyuncu değiştiriyor ve o 2 oyuncu maçın kaderini çiziyor.Tıpkı Eskişehir maçındaki Doğayı yuhlayıp oyundan çıkartılıp maçı kazandığımız gibi.Acaba Allah bu sivasın şerefli ve güzel insanlarına bu tesadüfi,güzelliği bahşetmese acaba rıza hocamızın istifası kabul edilmezmiydi,veya bu kadar dik istifa edermiydi diye kendimede soruyorum.Rıza hocamız olaya futbol şansımı der ne derse bilmem birazda bu açıdan baksın sorun olmaz.
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı akkuzu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 12:29   #138
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kullandigin isim bile çok iticiyken senden anlayış beklemek hata olur zaten. Tamam kötü oynadığımız maçlar da oldu ama genellikli iyi oynadık. Ben de şöyle diyeyim o zaman Inşallah Rıza hoca kalır begenmiyosan sen gidersin. Sivasspor senin babanın mali mi da bizimdir diyosun. Burada herkes sivassporun menfaatini düşünüyor. Asıl sen ortamı gererek köstek oluyorsun.
Sivasspor bizim babamızın malı degilde sizinmi babanızın malı. Maglubiyetlerde hiç biriniz ortalarda görünmüyordunuz. Biz sezon basından belli tepkimizi koyduk kardes. Rıza Besiktasıyla kırıstırarak Sözlesmesine Besiktas seslerse giderim diyerek yanlısla basladı. Ha ismime yada nickime gelince senin gibilere itici geliyorsa bu beni mutlu eder. Rızaya destek olmamak kösteklik degil tam aksine Sivassporumuz için iyliktir. Bu takım bizim gene söylüyoruz. Taraftar trübünde sözünü söyledi noktayı koydu. Defol git Rıza dedi. Sizde aynısını yapsanız daha hayırlı olur. Rıza gidecek ama simdi ama sezon sonu.Sizde onla gidin işte.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 12:36   #139
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
H58A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizdaha iyi Sivaslıyız diyerek felaket tellallığı yapan yaratıklar sizin nereniz sivas lı ancak boş laflarla ahkam kesersiniz neyin ne olduğunu bilmez anlamaz düşünmeden istifa tellallığı ve küfür eden yaratıklar sizlerin kendinize hayrı yokki ilinize hayrınız olsun türkiyenin en birbirini çekemez,birbirinin arkasından konuşan ,dostunun bile yüzüne iyi arkasından kötü düşünen,bir yakını başarılı olsa onu çekemeyenlerin hepsi sivas ta toplanmış
Sivas a halkına ekonomik olarak en büyük desteği olan iki unsurdan 1.cisi Üniversite ve öğrencileri, 2. cisi ise MECNUN başkan Sivaslılar yatsın kalksın dua etsin yosa sivas cöle dönerdi ..Birde dengesizlik yapıp iyisini bilir gibi laf ebeliği yaparlar istifa ve küfür ederler sizler kimin soytarılarısınız
Sivas halkını Başkana ve yönetime saygı gösterilmeli 1970 lerden beri sivas maçlarına giderim bana ben senden daha iyi Sivaslıyım diyen olsa olsa kapıdaki köpektir(köpegede hakaret olmasın)
Hiçbir kimse diğer bir Sivaslıya isterse gurbette olsun ben senden daha iyi Sivaslıyım deme hakkına sahip değildir
Kendini başka gören cakal sürüleri
Cakalda sensin soytarıda sensin Yavsak. Önce sen konusmalarına bak. Böyle gelip hakaret ederseniz lafı yediginizdede modoretör yokmu diye karı gibi aglarsınız. Sivaslı felanda degilsiniz sizler. İt sürüsü gibi dolanıp durmayın burda artık.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 12:37   #140
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence hocanın gitmesi lazım olmuyor işte zorlamanın geregi yok.bu kadroyla daha iyi yerlerde olabilirdik hocanın garip saplantıları var hayrettinin bu maçta işi ne diye sorarlar hoca.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa