Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.12.2005, 01:01   #131
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

26 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogukan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
FatihSoner58 Nickli Üyeden Alıntı
ee nede olsa benim hemserilerim sayilir Tahsin abi deilmi Yani??. sen biliyorsun
Ama ne kadar hemserimde olsa Canim SIVASSPORUM bu maci eze eze alacak
ewet fatih yenge konyalıydı demi senin ikinci memleket konya ama yinede herzaman heryerde en büyük sivas
Alt 08.12.2005, 01:06   #132
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
dogukan58 Nickli Üyeden Alıntı
ewet fatih yenge konyalıydı demi senin ikinci memleket konya ama yinede herzaman heryerde en büyük sivas

tartismasiz en buyuk SIVAS. Baba Vatanim Sivas benim
Alt 08.12.2005, 10:47   #133
nalcaci4ever
Acemi Yiğido

nalcaci4ever - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nalcaci4ever ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı

GARDAŞ KENDINIZE NEYI YAKIŞ TIRIYORSANIZ ONU YAPIN TABİKİ GELECEKSİNİZ BİZİM KAPIMIZ HERZAMAN HERKEŞE ACIKTIR.

AMA BÜYÜK KONUŞMA SENDEN ŞU KELİMEYİ BEKLERDİK KİM HAKEDERSE O KAZANSIN AMA KAZAN SANIZDA KAYBETSENIZDE DOSLUK KAZANSIN.
HA UNUTMADAN SUNUDA BELIRTIYIM SİZE LAF ATANLARIN HİÇ BİRİNİ BEN SİVASSPOR U NE KENDİ EVIMIZDE NEDE DEPLASMANDA GÖRMEDİM.

KONYALI ARKADAŞLARA LAF ATAN ARKADAŞLAR SİZ GİTMİYORSUNUZ DEPLASMANA BİZ GİDİYORUZ. KLAVYEDE ARTİSLİK YAPMAYIN DOSTLUK KURALIM BURDA.

GARDAŞ BUYURUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR.

SİVAS KONYA EL ELE BERABER UEFA YA.

tabiki kardeş bence de kim hakederse o kazansın.alın terleri boşa gitmesin.gonlum bizden yana benim yani ben bizimkilerin hakedip galibiyet alacagını iddia etmiştim yani öyle bir his var içimdesivassporlu arkadaşları da tebrik ediyorum buradan bir kez daha centilmenlik budur...
Alt 08.12.2005, 12:18   #134
Sevdam
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Sevdam ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Merhaba Sivaslı Arkadaşlar.Ben Konya'dan Taner.Pazar günü inşallah Allah nasip ederse Sivas'a gelecez.Herkes kendi takımını ve şehrini tabiki destekleyecek.Centilmence bir maç olur,inşallah.Biz Konyasporumuzun kazanması nasıl çok istiyorsak sizde Sivassporun kazanmasını istiyorsun doğal olarak.Sonuçta HAKEDEN KAZANSIN.Dost'uz Dost Kalalım.Biz Basketbol takımızı 1.ligdeyken deplasmanlarda bile yalnız bırakmadık.İstanbulda Çarşı ya meydan okuduk.Ama Kardeşlerimize giitiğimiz zaman derneklerine gider,çaylarını içeriz.Konya da da en iyi şekilde ağırlarız.hepinize selamlar.Pazar günü görüşmek üzere.....

ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ
YEŞİL-BEYZA OLSUN MEZAR TAŞIMIZ
Sevdam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2005, 12:22   #135
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

877 Mesajına 3.035 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sevdam Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Sivaslı Arkadaşlar.Ben Konya'dan Taner.Pazar günü inşallah Allah nasip ederse Sivas'a gelecez.Herkes kendi takımını ve şehrini tabiki destekleyecek.Centilmence bir maç olur,inşallah.Biz Konyasporumuzun kazanması nasıl çok istiyorsak sizde Sivassporun kazanmasını istiyorsun doğal olarak.Sonuçta HAKEDEN KAZANSIN.Dost'uz Dost Kalalım.Biz Basketbol takımızı 1.ligdeyken deplasmanlarda bile yalnız bırakmadık.İstanbulda Çarşı ya meydan okuduk.Ama Kardeşlerimize giitiğimiz zaman derneklerine gider,çaylarını içeriz.Konya da da en iyi şekilde ağırlarız.hepinize selamlar.Pazar günü görüşmek üzere.....

ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ
YEŞİL-BEYZA OLSUN MEZAR TAŞIMIZ
gardas dıyorum çünkü gercekten cok guzel ıfadeler kullandın ve gonlundende gecenlerın bu olduguna ınanıyorum bızler de sızlerı yanı konyalı gardaslarımızı en ıyı sekılde agılamak ısterız buyrun gelın basımız uzerınde yerınız var
pazar gunu gorusmek uzere

İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya;
Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA.

NECİP FAZIL KISAKÜREK
BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2005, 12:24   #136
nalcaci4ever
Acemi Yiğido

nalcaci4ever - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 nalcaci4ever ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İSTANBULDAN DOST OLMAZ ZATEN ÇARŞI HAYATININ HATASWINI KONYADA YAPTI İŞTE 2 ADET MEYDAN SOPASI ÇÜNKÜ HEPSİ KENDİNİ BEGENMİŞ HEPSİ İSTANBULU BİR NUMARA GÖREN KOLPA.ANADOLU'DA DA VAR BÖYLELERİ MESELA BİLEN BİLİR BİRBİRİMİZİ HÇ SEVMEDİGMİZ TATANGALAR YANİ SAKARYASPOR ONLARDA İSTANBUL ÖZENTİSİ BİR GRUP.AMA SİVAS VAR, KARDEŞİMİZ ADANADEMİRSPOR VAR BUNLAR HEP BİZİM GİBİLER.ONUN İÇİN ARAMIZDA HİÇ BİR ZAMAN KOLAY KOLAY GERGİNLİK ÇIKMAZ ALLAH'IN İZNİYLE.İNŞALLAH PAZAR GUNU TAKIMLARIMIZI ELELE TRİBUNLERE CAGIRALIM.DOSTÇA AMA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLSUN.HERHANGİ BİR OLAY OLMADAN DA AYRILALIM SİVAS'TAN.BEN DAHA ÖNCE DEN SİVASA'A GELDİGİM İÇİN(İKİNCİ LİGDEYKEN) SİVAS'I BİLİYORUM AZ ÇOK.İKİ TANE PARK VAR HATTA YANYANA.NEYDİ O CIBIRLAR PARKI MI?KUÇUK BİR ŞEHİR.AMA ŞİRİN.DERNEKLERİ DE BİR İŞHANINDA ZANNEDERSEM.TARİHİ BİR LİSE VARDI ORAYI GEZMİŞİTM.Bİ DE HAA MERKEZ LOKANTASI MI NE VARDI SİVAS KEBABI İYİ OLUYO YA PATLICANLARI KOCAMAN İNŞALLAH YİNE GEZME DURUMUMUZ OLUR.HEPİMİZ ANADOLUYUZ !!!!!
Alt 08.12.2005, 13:16   #137
BOSS_58
Yeni Yiğido

BOSS_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 BOSS_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart ÖNCE ÜLKE TARİHİNİ ÖĞRENMENİ TAVSİYE EDERİM

Alıntı:
nalcaci4ever Nickli Üyeden Alıntı
İSTANBULDAN DOST OLMAZ ZATEN ÇARŞI HAYATININ HATASWINI KONYADA YAPTI İŞTE 2 ADET MEYDAN SOPASI ÇÜNKÜ HEPSİ KENDİNİ BEGENMİŞ HEPSİ İSTANBULU BİR NUMARA GÖREN KOLPA.ANADOLU'DA DA VAR BÖYLELERİ MESELA BİLEN BİLİR BİRBİRİMİZİ HÇ SEVMEDİGMİZ TATANGALAR YANİ SAKARYASPOR ONLARDA İSTANBUL ÖZENTİSİ BİR GRUP.AMA SİVAS VAR, KARDEŞİMİZ ADANADEMİRSPOR VAR BUNLAR HEP BİZİM GİBİLER.ONUN İÇİN ARAMIZDA HİÇ BİR ZAMAN KOLAY KOLAY GERGİNLİK ÇIKMAZ ALLAH'IN İZNİYLE.İNŞALLAH PAZAR GUNU TAKIMLARIMIZI ELELE TRİBUNLERE CAGIRALIM.DOSTÇA AMA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLSUN.HERHANGİ BİR OLAY OLMADAN DA AYRILALIM SİVAS'TAN.BEN DAHA ÖNCE DEN SİVASA'A GELDİGİM İÇİN(İKİNCİ LİGDEYKEN) SİVAS'I BİLİYORUM AZ ÇOK.İKİ TANE PARK VAR HATTA YANYANA.NEYDİ O CIBIRLAR PARKI MI?KUÇUK BİR ŞEHİR.AMA ŞİRİN.DERNEKLERİ DE BİR İŞHANINDA ZANNEDERSEM.TARİHİ BİR LİSE VARDI ORAYI GEZMİŞİTM.Bİ DE HAA MERKEZ LOKANTASI MI NE VARDI SİVAS KEBABI İYİ OLUYO YA PATLICANLARI KOCAMAN İNŞALLAH YİNE GEZME DURUMUMUZ OLUR.HEPİMİZ ANADOLUYUZ !!!!!

SEVGİLİ KARDEŞİM O TARİHİ LİSE DEDİĞİN YER CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KONGRE LİSESİ. ORADA SENİN BENİM KENDİNİ TÜRK OLARAK KABUL EDEN HERKESİN SAYGIYLA ,GURURLA TAŞIDIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERDİR.ORASI HAKKINDA KONUŞURKEN BİRAZ DAHA DİKKAT VE SAYGI GÖSTERİN.
KENDİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORSAN , BİRŞEYLER YAZARKEN ALAYCI TAVIRLA YAZMA.BU ÜLKE HEPİMİZİN ... TAHMİN EDİYORUM ÇOK GENÇBİR KARDEŞİMİZSİN BU SÖYLEDİKLERİM KULAĞINA KÜPE OLUR.
Eklenen Resim Ön İzlemesi

BOSS_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
KONYA
Alt 08.12.2005, 13:20   #138
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart KONYA

ARAMIZ A HOŞ GELDİNİZ TABİ BU BİR MAC DOSLUK KAZANSIN ÖNCE SONRA HAK EDEN KAZANSIN

TABİ CANIM TABİKİ BİZ KAZANALIM
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2005, 13:33   #139
fantastick
Acemi Yiğido

fantastick - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 fantastick ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Etemtemizkan Nickli Üyeden Alıntı
ARAMIZ A HOŞ GELDİNİZ TABİ BU BİR MAC DOSLUK KAZANSIN ÖNCE SONRA HAK EDEN KAZANSIN

TABİ CANIM TABİKİ BİZ KAZANALIM

niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ?

TÜRBÜNDEhepDİLDEbuSEVDAbitmezG ÖNÜLLERDEdarağcındaOLSAKbileSO NsözümüzFENERBAHCE
fantastick isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2005, 13:34   #140
GuNaY
Gast

Alıntı:
fantastick Nickli Üyeden Alıntı
niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ?
aaa valla olma bu sefer biz kazanalım sonra sizin orda da berabere kalırız

Konu Kapatılmıştır