ben hem sivassporlu hemde glatasaralı olarak sivassporun yenmesini istiyorum fakat gs geçen hafta berabera kalması bu maçı mutlak kazanmak zorunda olmasını gerektirdi bu yüzden gs karşısında zorlanacaz ama benin tahminim ya fark yeriz yada yeneriz
galata saray :5
sivasspor :1
veyada
galatasaray:1
sivasspor: 3 ve ya 2
bu sitede fenerbahçenin veya galata sarayın reklamını yapmıyoruz tamam mı lütfen herkes sivassporla ilgilensin aslanterbiyesi fener bostan falan filan yooooooook burda
burada sadece SİVASSPOR VAR TAMAM MI? BENDE SİKOR TAHMINIMI
GS:4
SS:1 DİYE yapıyorum
KARDEŞİM SEN KİMSİN NECİSİN YA YENECEK BE YENECEK SİVASSPOR 6SARAYI YENECEK VARMI ÖTESİ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR O 6S BİZİM POZİSYON VERMEDİĞİMİZ TAKIMLARA ÇUVALLA POZİSYON VERDİ 2 ŞER TANEDE GOL YEDİ ASIL SEN GERÇEKÇİ OL VE EZBERE KONUŞMA SAHADA BÜYÜK KÜÇÜK TAKIM YOKTUR YÜREKTEN OYNAYAN NE YAPTIĞIN BİLEN TAKIM VARDIR O DA ALLAH'A ŞÜKÜR SİVASIMIZDA VAR PAZAR GECESİ ALNIMIZIN AKIYLA SAMİYENDEN ÇIKACAĞIZ BUNA HİÇ ŞÜPHEM YOK
atıyosan destekli at kardes bizde herkes gibi sivaslıyız allah'a sukur
senin kadar olmasa da biz destekli sıkarız..!
6-0 mıs bana hikaye okumayın allah askına...
mantıklı dusunun mantıklı..
Gönlümüz tabiki Sivassporun kazanması yönünde...Ama Galatasaray Ali samiyen stadında kolay kolay kaybetmiyor..Tabiki bu maçıda kesin kazanacak anlamına gelmez...Ama bence bu maç 1-1 berabere biter...Ama inşallah ben yanılırım ve maçı kazanırız..