Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

HERŞEY YİĞİDOLAR İÇİN
Alt 15.09.2005, 19:47   #131
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Reden HERŞEY YİĞİDOLAR İÇİN

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
SIVASSPOR/Trabzonspor Maci Tahmin ve Yorumlarini Lütfen buraya yaziniz.

Tahminim :
Sivasspor : 2
Trabzonspor:1

BU MAÇ BİZİM OLACAK İNŞALLAH BU MAÇI ALACAĞIZ.BÜTÜN TARAFTARLARI OLİMPİYAT STADINA BEKLİYORUZ.BENCE SİVAS YENERSE BÖYLE RAKAMLA KALMAMALI EN AZINDAN

TAHMİNİM:

SİVASSPOR:3
TRABZONSPOR:0
Alt 15.09.2005, 21:05   #132
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BİZ YARIN BENCE DEPLASMANDA OYNARMIS GİBİ OYNUYACAGIZ ÇÜNKÜ TRABZONUN TARAFTARI DAHA ÇOK OLACAK BENCE İNSALLAH 3PUAN BİZİM OLUR 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
petkoviçten geçmezzzz
Alt 15.09.2005, 21:09   #133
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

26 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogukan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart petkoviçten geçmezzzz

bence petkoviç gol yemeyecek sivasspor 2 trabzon lazı 0
Alt 15.09.2005, 22:07   #134
cağrı
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cağrı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivas1 ts:0
cağrı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 02:26   #135
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Pfeil

ALINTI A.BIRCAN DAN
ARKADAŞIM YAVUZ YAKLAŞIK 6 AYDIR ARASIRA BURADA 4. BÜYÜK VURGUSUNU BEN YAPIYORUM BUNUN İÇİN 4. BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE TOPİC AÇTIM, BUNU BİLİNÇLİ OLARAK YAPTIM, SPOR BASINI VE KAMUOYUNDA HAKETTİĞMİZ YERİ DAHA ÇABUK ALABİLMEK İÇİN TSLİLERLE TATLI BİR POLEMİĞE GİRMENİN BİZE KISA ZAMANDA YOLADIRACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR YOLA BAŞVURDUM, AĞIR İFADENDE HİCAP DUYDUM, SANA YAKIŞTIRAMADIM BİR YİĞİDO BİR YİĞİDOYA BÖYLE SÖYLEMEMELİ.
SİVASIM ELBETTE 4. BÜYÜK OLACAK HATTA VE HATTA BEŞİKTAŞTAN BİLE FAZLA POTANSİYELİMİZ VAR BUDA ZAMANLA OLUŞACAK ZAMNA BENİ HAKLI ÇIKARACAK YAŞAYIP HEP BERABER GÖRECEĞİZ.
SİVAS 7 MİLYONLUK POTANSİYELİYLE DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN MAÇINA TARAFTAR ÇEKEBİLECEK ENDER TAKIMLARDAN BİRİ OLACAK BUNU ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA GÖRECEĞİZ, BAŞKALARINA YALTAKLANMA ZAMANI DEĞİL BUNU SENİN İÇİN SÖYLEMİYORUM, SİVAS VE SİVASLILAR ARTIK O ÖZ GÜVENİ DUYMALI KAZANMALI VE HER ALANDA BİRİNCİ LİGE ÇIKMALIYIZ, ŞEHİR OLARAK EKONOMİK VE SOSYAL HAYATIMIZ VE BAŞARILARIMIZLA , ATIK GÜNEŞİ ZAPT EDECEĞİZ GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN DİYEBİLENLERİN ŞEHRİNİN VE TAKIMININ TARAFTARLARI OLACAĞIZ, PİR SULTAN TORUNU OLARAK DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN DİYORUM, ŞİMDİLİK 4. BÜYÜK BİZİZ DİYORUM
SAYGILARIMLA
A. BİRCAN

Sevgili A.Bircan
Burada polemik yapmaya calismak aklimdan gececek en son seydir.Hickimseye de sirin gorunmeye calismiyorum.Sadece bildigim dogrulari soyluyorum.Sirf seviyeli tartisma platformu yaratmak icinde bildigim gercekleri saptirmaya gerek bile duymuyorum.Sakin uzerine alinma sevgili Bircan, ama soyle bir elimizi vicdanimizin ustune koyup dusunursek Trabzonsporla rekabete girisimiz sence cok hayalperestlik ve asiri iyimserlik olmazmi.Kendimizi asla kucuk gormuyorum ama buyumek adim adim olusan bir olgudur.Hepimiz biraz nacizane haddimizi bilmek zorunda degilmiyiz.Ben 1970 dogumluyum.Trabzonsporun her turlu basarisina sahit oldum.
Bizans Hegamonyasina ragmen elde edilen 6 sampiyonluk dile kolay.Turkiye Kupalari.Sayisiz Avrupa kupasi maclari.Yillarca 3 buyuklere deplasman olan TEK deplasman.Bunlari acik acik dile getirmek sence yalakalikmi?. Bunlari soyluyorsam ben TRABZONSPOR YALAKASI miyim?
Benim soylemek istedigim gelin Samsunla,Diyarbakirla,Erciyesl e,Malatyayla cekiselim.SIMDILIK!!
Eger Trabzonsporlu taraftarlarla buyukluk tartismasina girersek,uzun surmez tikaniriz.Onlara basarilariniz nedir diye sorduklarinda Samsun Kadikoysporu, Gumushane Dogansporu deplasmanda nasil yendigimizi mi anlatacagiz? Yoksa Batman Petrole Pazarspora ve Keciorengucune Artvin Hopaspora nasil 4 eylulde fark attigimizi mi anlatacagiz.Trabzonspor amator takimi zamaninda lige alinmadigi icin sansimizla ikinci lige alinmistik.Aksi halde simdi yine Cankiri gibi Kastamonu gibi amator liglerde surunecektik. Gecen yil 2A da bile elimizdeki sampiyonlugu kac defa riske sokmadikmi?
Sevgili kardesim Bircan,
Sundan emin olki Sivassporumuzu senin kadar seviyorum ve basarili olmasini herkesten cok istiyorum.
Gelin hepberaber Super Lig coskusunu sindire sindire yasayalim.Sonra Allah Korusun erken oten horoz konumuna duseriz.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 07:36   #136
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gönül isterki bugün yenelim.Ama nerde bu futbolla yenmemiz münkün değil.Bunu neden göremiyorsunuz bizim trabzonu yenme ihtimalimiz sıfır beraberlik süper sonuç olur.İnşallah yanılırım.

sivas 0
trabzon 3
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 07:41   #137
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor 1 - Trabzonspor 1
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 10:17   #138
BaMBaM_00
Yeni Yiğido

BaMBaM_00 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BaMBaM_00 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR 3

TRABZON 0
BaMBaM_00 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 10:37   #139
ELTURCO
Acemi Yiğido

ELTURCO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ELTURCO isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Galatasary maçında olduğu gibi aciz bir futbol oynarsak işimiz zor. Böyle oynarsak gol falan atamayız. Ancak taraftarımız maça ilgi gösterirse taraftar desteği ile birşeyler yapabiliriz. Tek isteğim takımdan CESUR FUTBOL OYNAMALARI. 90 DK DEFANS YAPMAYALIM BU MAÇTA ATAK OYNAYALIM.

Tahmin,

SİVAS :1
trabzon: 1
ELTURCO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 13:34   #140
GuNaY
Gast

SİTE OLARAK BATI TRİBÜNÜ FUTBOLCU CIKIS TÜNELİNİN YANINDA OLACAĞIZ.... EN ALT TARAF!!!

Konu Kapatılmıştır