ALINTI A.BIRCAN DAN
ARKADAŞIM YAVUZ YAKLAŞIK 6 AYDIR ARASIRA BURADA 4. BÜYÜK VURGUSUNU BEN YAPIYORUM BUNUN İÇİN 4. BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE TOPİC AÇTIM, BUNU BİLİNÇLİ OLARAK YAPTIM, SPOR BASINI VE KAMUOYUNDA HAKETTİĞMİZ YERİ DAHA ÇABUK ALABİLMEK İÇİN TSLİLERLE TATLI BİR POLEMİĞE GİRMENİN BİZE KISA ZAMANDA YOLADIRACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR YOLA BAŞVURDUM, AĞIR İFADENDE HİCAP DUYDUM, SANA YAKIŞTIRAMADIM BİR YİĞİDO BİR YİĞİDOYA BÖYLE SÖYLEMEMELİ.
SİVASIM ELBETTE 4. BÜYÜK OLACAK HATTA VE HATTA BEŞİKTAŞTAN BİLE FAZLA POTANSİYELİMİZ VAR BUDA ZAMANLA OLUŞACAK ZAMNA BENİ HAKLI ÇIKARACAK YAŞAYIP HEP BERABER GÖRECEĞİZ.
SİVAS 7 MİLYONLUK POTANSİYELİYLE DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN MAÇINA TARAFTAR ÇEKEBİLECEK ENDER TAKIMLARDAN BİRİ OLACAK BUNU ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA GÖRECEĞİZ, BAŞKALARINA YALTAKLANMA ZAMANI DEĞİL BUNU SENİN İÇİN SÖYLEMİYORUM, SİVAS VE SİVASLILAR ARTIK O ÖZ GÜVENİ DUYMALI KAZANMALI VE HER ALANDA BİRİNCİ LİGE ÇIKMALIYIZ, ŞEHİR OLARAK EKONOMİK VE SOSYAL HAYATIMIZ VE BAŞARILARIMIZLA , ATIK GÜNEŞİ ZAPT EDECEĞİZ GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN DİYEBİLENLERİN ŞEHRİNİN VE TAKIMININ TARAFTARLARI OLACAĞIZ, PİR SULTAN TORUNU OLARAK DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN DİYORUM, ŞİMDİLİK 4. BÜYÜK BİZİZ DİYORUM
SAYGILARIMLA
A. BİRCAN
Sevgili A.Bircan
Burada polemik yapmaya calismak aklimdan gececek en son seydir.Hickimseye de sirin gorunmeye calismiyorum.Sadece bildigim dogrulari soyluyorum.Sirf seviyeli tartisma platformu yaratmak icinde bildigim gercekleri saptirmaya gerek bile duymuyorum.Sakin uzerine alinma sevgili Bircan, ama soyle bir elimizi vicdanimizin ustune koyup dusunursek Trabzonsporla rekabete girisimiz sence cok hayalperestlik ve asiri iyimserlik olmazmi.Kendimizi asla kucuk gormuyorum ama buyumek adim adim olusan bir olgudur.Hepimiz biraz nacizane haddimizi bilmek zorunda degilmiyiz.Ben 1970 dogumluyum.Trabzonsporun her turlu basarisina sahit oldum.
Bizans Hegamonyasina ragmen elde edilen 6 sampiyonluk dile kolay.Turkiye Kupalari.Sayisiz Avrupa kupasi maclari.Yillarca 3 buyuklere deplasman olan TEK deplasman.Bunlari acik acik dile getirmek sence yalakalikmi?. Bunlari soyluyorsam ben TRABZONSPOR YALAKASI miyim?
Benim soylemek istedigim gelin Samsunla,Diyarbakirla,Erciyesl e,Malatyayla cekiselim.SIMDILIK!!
Eger Trabzonsporlu taraftarlarla buyukluk tartismasina girersek,uzun surmez tikaniriz.Onlara basarilariniz nedir diye sorduklarinda Samsun Kadikoysporu, Gumushane Dogansporu deplasmanda nasil yendigimizi mi anlatacagiz? Yoksa Batman Petrole Pazarspora ve Keciorengucune Artvin Hopaspora nasil 4 eylulde fark attigimizi mi anlatacagiz.Trabzonspor amator takimi zamaninda lige alinmadigi icin sansimizla ikinci lige alinmistik.Aksi halde simdi yine Cankiri gibi Kastamonu gibi amator liglerde surunecektik. Gecen yil 2A da bile elimizdeki sampiyonlugu kac defa riske sokmadikmi?
Sevgili kardesim Bircan,
Sundan emin olki Sivassporumuzu senin kadar seviyorum ve basarili olmasini herkesten cok istiyorum.
Gelin hepberaber Super Lig coskusunu sindire sindire yasayalim.Sonra Allah Korusun erken oten horoz konumuna duseriz.
|