Cevap: Maçı Değerlendirelim
1.si dediğim gibi eskişehirin kemal unakıtandan aldıgı tek yardım..gaziantepbelediyeli 2 futbolcunun eskişehire gelmesi oldu..antepbelediye ile ikili ilişkileri sayesinde..sergenin gelmsine ikna etti birde..sergeni aldı demiyorum ikna etti sadece yoksa parasını gene eskişehirspor verdi.direk bir para yardımı almadı..alamazda zaten..ben maliye mezunuyum..siz ne sanıyorsunuz bu kadar kolaymı koskoca ülkenin parasının bir kulube verilmesi...bunu bir hesabı kaydı var..kuruşuna dokunamazsınız..sadece ilişkilerde yardımı olmuştur..konu kemal unakıtan olunca iticiliğinden dolayı çok dikkat çekiyor..oysa diğer bakanlar,m.ali şahin antalyaya, faruk özak bursaya ismini hatırlayamadığım bir bakanda trabzona unakıtanın yardımının misli mislini yapıyolar..ayrıca arkadaslar yasal olmamasına ragmen bir çok belediye takımlarına yardım ederken, bizim belediyenin tek kuruş yardımı olmamıştır..zaten belediye yardımımız olsa idi biz emin olun hiç kimseye muhtaç olmadan bir çok kulupten daha zengin olurduk..çünkü bizde onlarda olmayan bir çok imkan var..taraftar geliri, reklam v.s diğer külüplerden çok fazladır..meselaa bir kayserinin tüm sezon boyunca yaptıgı tribün hasılatını biz 2 yada 3 maçta yapabiliriz..sadece febe maçındaki hasılat yaklasık bir buçuk trilyondur arkadaslar..ayrıca etinin eskişehirspora yardım ettiğini söyleyen kardesim...eti yıllar önce bize takımın adının eskişehireti olarak değiştirilirse yardım edeceğini söylemiştir..ama bizim için eskişehirsporun manevi bir değeri vardır ve paradan daha önemlidir ve biz kabul etmedik.şu anki yardımı sadece reklam geliridir..oda diğer turkcell formalı takımlardan daha azdır..fakat geçen senede bizi sahipsiz bırakmadığı için vefa adına bu senede onlara verilmiştir..baska bir desteği oldugunu söyleyen varsa yalan söylemiştir..ikinci konu tekrar söylüyorum..biz daha önceki maçlardada isyan ettik..istanbulda federasyon binasına kadar gittik..karanfiller bıraktık..bizim sivasa özel bir kinimiz yok..ama dediğim gibi özellikle trabzon ve sivas maçındakiler basit bir hakem hatası ile geçiştirelemez..su ana kadar hakem hatası dedik tesadüf dedik..ama bu bardağı tasırdı ve işin rengini değiştirdi..şu ana kadar bir çok takım haketmeden şampiyon oldu..ve biz zaten bunun için yasasın anadolu dedik..yoksa biz anadolu istanbul derken ikisini ayıran sey kesinlikle marmara denizi değildi..şaibeli şampiyonluklarıydı..bunu iyi ayırmanız gerekir yani..tekrar söylüyorum elbette taraftarlarınızdan bazıları hakkımızı teslim etmiştir..ama bu iş sadece taraftarla olmuyo..önemli olan baskanınızın hakederek kazandık demsi dir bizi kızdıran..halbuki ne sadri şener nede ali koç bile bunu söylemedi sanırım daha net anlasılmıstır...tekrar size şampiyonluk yolunda basarılar..ama hakederek..
|