Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 27.09.2009, 00:18   #141
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

bnce Bulent hoca yonetım ve oyuncuların tek sucu her sene basarılı olmalarıydı. bunları alıstırdılar hersene üstlere oynamaya 1 sene kotu olunca kotu oldular ne gerek var. her sene düşmemeyi son hafta garantılesek böyle olmazdı. önce bi düşünün taraftar olarak ne hak ettık pardon taraftar dedım seyırcı olarak. kac mac ful cektınız. takım ıyıyken Sivassporluyuz kotuyken ıst. takımlarına donun sonra Bulent istifaymıs oyuncun oynamasa bulent napsın oda bızım kadar Sivaslı Sivassporlu. takım kötü durumda evet ama sen bi stadı doldur takımını destekle yıne kotu olursa ozaman bişey isteme hakkın olur. 5 ytl macta stadı doldurama sonra bulent ıstifa olur ne guzel
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yigido_furkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 00:18   #142
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Şu an çektiğim ızdırabın milyonda birini futbolcular çekse,7'de 7 yapmıştık ama nerdee!!!Ya sabır!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:19   #143
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne yapıyım 7 maçta 1 puan sen koruduğun için dedim bülent uygun takımı bu hala soktu biraz bizide anlamaya çalış
Hemşerim ben Bülenti korumuyorum ya da yönetimi.. Benim amacım birlik bozulmasın ben bunun için çabalıyorum.. Neyse arkadaşlar ben daha yorum yazmayacağım.. Nede olsa sitede mangalda kül bırakmayan adam çok.. Onlar daha iyisini bilir..Selametle..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:19   #144
58zarali
Yiğido

58zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58zarali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tek korktuğum şey sivasporun antipatik bir takım olmasıydı sağolsun bülent baa onuda etti
58zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:21   #145
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58zarali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tek korktuğum şey sivasporun antipatik bir takım olmasıydı sağolsun bülent baa onuda etti
Haklısın Sivaslı olmayanlar iyi olmuş diyorlar bunu kim yaptı bülent uygun bu yüzden korumayın diyorum.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 00:24   #146
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

ulen daha 25 yaşındayım kedereden ölcem yeter artık bunalıma girecem artık yaa dersim var bi türlü çalışamıyom 1.5 saat zamanımı çaldı maç zehir zıkkım olsun verdiğim paralarda harcadığım zamanlarda ahirette iki elim yakasında olsun o bülent....
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:25   #147
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı yaptığım kişinin sorusu mantıklı mı?Size gelince siz ve sizin gibiler iyi gün taraftarıdır.Geçen yılla bu yılın ne alakası var diyerek ıspat etmiş oldunuz.
Sevgili kardeşim yada ağabeyim...evet bülent hoca geçen sene istifasını verseydi tabiki karşı çıkardım.Hatta istifa dedikoduları çıkınca ben de kalmasından yanaydım.Ben şu anda "Bülent Uygun istifa" naraları atmıyorum.Bülent Hoca kendini ispatlamış bir teknik direktör.Eğer geçen sene ve ondan önceki seneki başarıları olmasa yönetim onu çoktaaaan yollamıştı.bakın Pecze örneğine: Bu adamla Sivasspor 12 lig maçında 3 galibiyet,6 mağlubiyet ve 6 beraberlik almış.adamın gözünün yaşına bakmadılar.Neden?Çünkü olamadı da ondan.Benim kızdığım tek nokta şu: Bülent Uygun bizi Bank Asyaya götürse bile arkasındayız denmesi.Yok böyle birşey!!! Duygusallığı bir kenara bırakıp biraz profesyonel düşünmeye çalışalım.Bu takım Bank asyaya düşerse bir daha yükselemez.Bunun örneği çok.Erzurumspor,Yozgatspor,Mal atyaspor,Vanspor ve ismini sayamadığım birçok klüp bugün kimbilir hangi liglerde.Ben bu takımı kanserli hastanın her geçen gün eriye eriye ölüme yaklaşmasını seyreder gibi görmeyi hazmedemiyorum.Geçmişin başarısı geleceğe ışık tutamıyorsa ne yapmamızı tavsiye ediyorsunuz?Bülent Uygun'a yine şans verilmeli ama Bank Asya yolu görünene kadar değil!
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 00:26   #148
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Uygun istifasını hazırladı!
01 Nisan 2008 Salı 09:10
Kasımpaşa'ya 4 gol atan Cvetkov'un cezalı olduğu halde forma giydiği anlaşıldı.
Şampiyonluk yolunda keskin virajlara giren Sivasspor"da büyük şok. Ligin 28. haftasında Kasımpaşa"yı İstanbul"da 4-0 yenen Sivasspor kadrosunda cezalı futbolcuyu oynattığı için 3 puanı silinecek. Maçta 4 gol atan ve yıldızlaşan Bulgar futbolcu Cvetkov"un 4 sarı kartı olduğu ve Kasımpaşa maçında cezalı olması gerektiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Tümspor"un ortaya çıkardığı sarı kart olayı için gece boyu görüştüğümüz Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Kasımpaşa maçında Cvetkov"u sadece 3 sarı olduğu için oynattığı söylerken, Başkan Mecnun Otyakmaz bu durumun tarihi bir hata olabileceğini kaydetti. Sivas cephesinde yönetimin erken saatlerde toplanıp şok durumu masaya yatıracağı ve sorumluların cezalalandırılacağı öğrenilirken zirvedeki puan kaybının hesabının nasıl verileceği de araştırılıyor. 4-0 yenilmesine karşın 3 puanı hanesine yazdıracak olan son sıradaki Kasımpaşa cephesinde ise sevinç hakim.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Ben böyle bir utancı kaldıramam. istifamı hazırladım" dedi.

Sivasspor"un 3 puan kaybedecek olması hem Galatasaray hem de Beşiktaş camiasını heyecanlandırdı. Son iki haftadır yenilen ve liderken 5 puan geriye düşen Beşiktaş"ın Yiğidolar"ın puan kaybetmesiyle hem 2. lik hem de şampiyonluk yolunda ümitlendiği Ümraniye"den gelen haberler arasında.

Zira benzer durum Galatasaray"da da var. Gaziantepspor"la golsüz berabere kalan Sarı Kırmızılılar her ne kadar averajla ikinci sırada olmasına rağmen 2. koltuğuna puan farkıyla oturacak olmanın heyecanı içinde…

Sivasspor"da Cvetkov"un Kasımpaşa maçından önce 27. haftada Konya, 25. haftada Ankaragücü, 24. haftada Bursaspor ve 22. haftada Oftaş maçlarında sarı kart gördüğü ve Bursa maçındaki kartın Kırmızı Beyazlı sorumlular tarafından kayıt edilmediği ilk gelen bilgiler arasında.

BU ŞAKAYI HATIRLIYOR MUSUNUZ KEŞKE GERÇEK OLSAYDI
http://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=114409
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.09.2009, 00:28   #149
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burro58

bak güzel kardeşim herkesin sinirleri grgin öyle allengirli yorum yazınca ister istemez tepki veriyoruz.amacım kimsenin kalbini kırmak değil,böyle bişey huyumda değil zaten.ama o türden sulu şakaları genellikle tra(vesti)bzonlular yapıyor,tepkim ondandı kalbini kırdıysam hakkını helal et.
Alt 27.09.2009, 00:36   #150
burro58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 burro58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun kardeş ne demek bizimde moralimiz bozuk ama bişeyler yolunda gütmiyor bunu değişik bi şekilde anlatmak istedim
burro58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda burro58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina