Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı
Keşke şaka olsaydı nasıl bi maçtı hala anlamış değilim takımı tanıyamaz oldum ,ilk yarı yedek ağırlıklı gözüksekte 4 gol ilk yarı için fazla geldi, ilk yarıda atılan gollerin ikisi sağdan ikisi soldan geldi.İlk yarı bitsede ikinci yarı yapılacak değişiklikle farkı azaltalım diye düşünürken yapılan beş değişiklikte fayda etmedi, ilk yarının başlangıcında yenen beşinci golle bunu anladım, ikinci yarıya değişikliklerle başlar farkı azaltırız derken on dakika içinde iki gol yer farkı 6-0 a getirirsen fark babayı kapanır...
Gençler taraftarına 06 Ankara çektiren futbolcularımızı tebrik ederim.
Yağmur gibi goller peşpeşe gelmesine rağmen yerinden hiç kalkmayan Rıza hocamızı tebrik ederim.
9 yaşında içi Sivasspor aşkıyla dolu çocuğu maç bitimi böyle yenilgide olurmu diye hüngür hüngür ağlatan buna vesile olan tüm futbolcularımızı ayrı ayrı tebrik ederim.
Hiç kimse bu hazırlık maçı turnova maçı deyip geçmesin bir takım bukadar isteksiz bukadar laubali bukadar başıboş olamaz olmamalı..Hangi futbolcularımız hata yaptı hangi futbolcularımız isteksizdi ayrı ayrı belirtmeme gerek yok takım olarak berbattık demek yeterli.
İnşallah yaptığımız tüm hazırlık maçlarındaki hatalarımız ligde tekrarlanmaz, Sivassporum layık olduğu yerlere gelirde bizlerde gurur duyarız..
|
9 yasindaki cocugun ,Sivasspor´un farkli yenilgisi karsisindaki bosalimi gercekten üzücü,umarim bu bir daha tekrarlanmaz.Aglayan gözlerin yerine mac bitiminde tebessümler yer alir.
Genclerbirligi simdiden Gaziantepspor´un deplasmanda oyniyacagamiz mac icin istahini kabartti bile.Bu kadar hazirlik macinda alinan farkli yenilgilerden sonra hala Riza hoca bu maclar eksiklerimizi görmek icin iyi oldu diyebiliyormudur onu merak ediyorum.Artik o takimda kimin oynayip ,kimin oynayamiyacagini sokaktaki cocukta biliyorda,o halde dünyayi yeniden kesfetmeye gerek yok.Cikart ilk 11´ini sahaya Eneramo gelincede onu zaten banko oynatacaksin,senin görmek istedigin,bizim ise seyirci olarak görmek istedigimiz Grosicki´nin hattinda degisiklik yap,Ugur´u Erhan´la degistir ,Korcan´i ,Borjan´la degistir ama ilk onbir´i kur artik.Hayrettin´in bu takimda ne isi var artik Riza hoca sen yaslaniyormusun nedir?RIZA HOCA SAYET SIVASSPOR´U FELAKETE SÜRÜKLERSEN SUNU BILESINKI NE SENDEN BIR ESER KALIR ;NEDE MECNUN´DAN.Biz Sivasspor´la oynanmaya müsade etmeyiz.Biz Yozgat degiliz ,biz Sakarya degiliz.Bu sehrin bu takima ihtiyaci var,kendine gel Riza hoca bu takim iyi iken sen Sivas´da carsida ,pazar´da sayginlik görürsün ,bu yönetim icinde gecerli .Bu seyirci bir patlarsa ,dikkat edin seyircinin hismina ugramayin.Buda madalyo´nun gercek yüzü tabiki.