Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 16.09.2005, 14:57   #141
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR:1-TRABZONSPOR:1 YADA BİZ ALIRIZ
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.09.2005, 15:06   #142
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
SİTE OLARAK BATI TRİBÜNÜ FUTBOLCU CIKIS TÜNELİNİN YANINDA OLACAĞIZ.... EN ALT TARAF!!!
malesef ben yokum gardas
kalbim kulagim Olmpiyata olacak
Alt 16.09.2005, 15:19   #143
GuNaY
Gast

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
malesef ben yokum gardas
kalbim kulagim Olmpiyata olacak
EL SALLARIZ SANA GARDAS İYİ İZLE MACI

Alt 16.09.2005, 15:25   #144
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 980 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
EL SALLARIZ SANA GARDAS İYİ İZLE MACI
gardas sagol
sana zahmet benim icinde bagr canini yegrim buda elbeyli58 den diye
maci alinda gelin bize 3 puan lasim
90 dak. hic susmayin hep destek verin Sivassporumu´zzza
Alt 16.09.2005, 23:09   #145
bordomavili
Yeni Yiğido

bordomavili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordomavili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor'u tebrik ediyorum.
Alt 16.09.2005, 23:15   #146
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Standart Rekor ........

Bu haftanin tahmini bilen arkadaslar tbr.
ElbeyLi58, GeCeVeMaVi58pRf, twity_58, mehmet34, erdalguler,
abircan, acakislalimahoni, serkan20m, Ben_Ozgurum, emin58,
Dağcı, puar, sevde58, harunciftci, SchumacheR_58, ayhan_58,
eyv.
Alt 16.09.2005, 23:24   #147
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Standart eyv.

Alıntı:
bordomavili Nickli Üyeden Alıntı
sagol gardas sizede gelecek maclar icin kolay gelsin
Alt 17.09.2005, 00:59   #148
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

„Sivasspor iyi yolda ilerliyor”

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, takımının Trabzonspor karşısında çok iyi bir oyun sergilediğini belirterek, "Futbolcularım çok büyük bir disiplin içinde oynadılar...

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasının açılış maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan karşılaşmada Sivasspor Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederken, bordo-mavililer bu sonuçla sezonun ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, takımının Trabzonspor karşısında çok iyi bir oyun sergilediğini belirterek, "Futbolcularım çok büyük bir disiplin içinde oynadılar. Mağlup duruma düşmelerine rağmen aldıkları galibiyet dolayısıyla takımımı tebrik ediyorum. Sivasspor iyi yolda ilerliyor. Ancak daha da çok çalışmamız gerekiyor. Bu arada takımlarını yalnız bırakmayan Sivasspor taraftarına da teşekkür ediyorum. Takımımın her zaman onların yardımına ihtiyacı var" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise kendilerine yakışmayan bir futbol oynadıklarını ifade ederek, "Kazanmayı rakibimizden daha çok istedik. Bunun için mücadele ettik. 1-0 öne geçmemize rağmen oyun anlayışı olarak rakibimizin gerisinde kaldık" dedi.

Güneş, Szymkowiak ve Gökdeniz'in kadroda olmamasının alınan sonuçla ilgisinin olup olmadığının sorulması üzerine ise şunları söyledi:
"Bu günkü maç için herhangi bir eksikliğe sığınarak mazeret üretmeyi doğru bulmuyorum. Bugün oynadığımız futbol bize yakışmadı. Bu bir hayal kırıklığı. Bunu hep beraber oyuncuyla, yöneticiyle konuşup çözüm yolu üretmeye çalışacağız"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz da geçen hafta Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetin kendilerine ders olduğunu kaydederek, "Hocamız büyük takımlara karşı nasıl oynamamız gerektiğini futbolculara anlatıyordu. Ancak uygulamada sıkıntı yaşıyorduk. Futbolcularımız bu hafta hocanın verdiği taktiği sahada uygulayarak ne kadar disiplinli bir takım olduğumuzu tüm Türkiye'ye gösterdi. Maçı kazandığımız için çok mutluyum. Her iki takımın taraftarına takımlarını centilmence destekledikleri, oyuncularına da bize güzel bir maç izlettikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftalarda daha güzel futbol, daha güzel net galibiyetler alacağımızı umuyorum" şeklinde konuştu.

Çok kötü oynadıklarını söyleyen Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke, Sivasspor'un iyi mücadele ettiğini dile getirerek, "Rakibimiz kazanmayı hak etti. Biz aynı başarıyı gösteremedik. Bu anlamda çok üzgünüz. Belki 3 yılın en kötü maçını oynadık. Ama bu düzelmek zorunda. Szymkowiak ve Gökdeniz'in yerine görev yapan arkadaşlar da ellerinden geleni yaptılar. Ama oyunun geneline bakıldığında takımın yüzde 99'u daha form düzeyini yakalayamamış. Bu hepimiz için geçerli. Bu Trabzonspor'a yakışmıyor. Kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Serdar Tatlı da Sivasspor'un attığı ilk golü yardımcısının ikazı sonrasında vermesiyle ilgili olarak şunları söyledi:
"O pozisyonda Sivassporlu futbolcu Trabzonspor kalecisiyle beraber kafa topuna yükseldiğinde topa eliyle dokunduğunu algıladım. Fakat daha sonra bu futbolcunun mimiklerinden beni aldattığına dair bir tavır hissetmedim. Bu nedenle şüphelenerek yardımcı hakemime baktım. Kesinlikle temiz bir gol olduğunu söyleyince ben de gol kararını verdim"

İHA
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 01:03   #149
GuNaY
Gast

Alıntı:
bordomavili Nickli Üyeden Alıntı
ligdeki diğer maçlarda başarılar dilerim...

4. BÜYÜK KİMMİŞ İSPATI YAPILDI
Alt 17.09.2005, 01:23   #150
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch 4. BÜYÜK KİMMİŞ İSPATI YAPILDI

ONAYLANDI TESCİLLENDİ VE BURADA YAZDIKLARIMA TRABZONA LAF SÖYLETMEYEN YİĞİDOLARA KIZMIYORUM ZAMANLA SİVAS AŞKINI ONLARDA BENİM GİBİ YÜREKLERİNİN EN İNCE TELLERİNDE HİSSEDECEKLER, BURADA BENİMLE POLEMİĞE GİREN TS LİLERE HİÇ BİR SÖZ SÖYLEMİYORUM YİĞİDOM SAHADA CEVABINI VERDİ, ARKADAŞLAR KENDİNİZE İNANIN GÜVENİN BİZ 4. BÜYÜK OLACAĞIZ BUNU EN KISA ZAMANDA HERKES GÖRECEK, BİR İKİ YILDA 3. BÜYÜK OLACAĞIMIZIDA İDDİA ETMEYE BAŞLAYACAĞIM İSPATINI TARİH ŞAHİDİMİZ OLACAK İNŞALLAH
HAYDİ YİĞİDOM KENDİNE GÜVEN ONA BUNA YALTAKLANMANIN ZAMANI DEĞİL
SİVASININ GURURUNU ONURUNU YÜKSELTMENİN ZAMANI
SAYGIYLA SEVGİYLE TÜM YİĞİDOLARA SELAM OLSUN, EFSANE YOLA ÇIKTI TAKIL PEŞİNE KEYFİNİ SÜR GURURUNU YAŞA
A BİRCAN
Konu Kapatılmıştır