Ismail Kartaldan Carpici Aciklamalar
Bügün Lig tv de yayinlanan Spor programinda Fenerbahcenin Oynadigi Süperkupayi Yorumladilar. Fenerbahcenin Arti Eksikleri nelerdir. Programda Ismail Kartal,Cem Pamiroglu, Özcan Hoca. Konu Dönüp Dolanip Fenerbahceni Cok iyi bir Santrafora Gerek oldugunu Son haftalarda Devid in göstedigi performansdan Yönetimin kararsiz kaldigi ve Ziconun Tv de devid den yaralanacagini Bildirmesinden sonra , Ismail Kartalin Fenerbahcenin Avrupada Hic bosuna Santrafor aramaya gerek olmadigini ve fenerbahcenin Aradigi santraforun Sivassporlu Mehmet yildiz oldugunu acikladi. Mehmet yildizli Bir fenerbahcenin Santraforda hic bir problemi kalmayacagini Ve sahada Bitmek ve Tükenmek Bilmeyen bir Enerjisinin oldugunu,ileride pres yapan defansi yipratan süper bir futbolcu dedi Serkan Abiyle konustum ve Mehmet yildizin isinin bitirilmesi gerektigini söyledim dedi Mehmet yildiz Fenerbahceye alinirsa kezmanin takima daha faydali olacagini bildirdi. Devid le Kezmanin ayni stilde futbol oynadigi icin Fenerbahce ileride Top tutamiyor top saklayamiyor bu isi Türkiyede en iyi yapan futbolculardan birinin Mehmet yildiz oldugunu söyledi Fenerbahce Ve Sivassporun Dostlugu cok uzun yillara dayandigini ve kesinlikle bu isi bitirilmesi gerektigini bildirdi. Mehmet yildizin pesinde cok takimin oldugunu biliyorum dedi...!!!!!!!!!!!