Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 16:37   #151
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Evt sanlada destekleyin Rıza hocanızı Trübünde olan cefakar vefalı SİVASSPOR taraftarı olması gerekeni yaptı. Küfürler hariç istifaya seslemeleriyle gurur duydum. Bundan sonra herkes bilsinki SİVASSPOR sahipsiz degildir vede kimse SİVASSPORUN üstünde degildir. Sanal alemin sanal taraftarları yapın yalakalıgınızı.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 17:21   #152
arkia
YASAKLI ÜYE

16 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arkia FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evt sanlada destekleyin Rıza hocanızı Trübünde olan cefakar vefalı SİVASSPOR taraftarı olması gerekeni yaptı. Küfürler hariç istifaya seslemeleriyle gurur duydum. Bundan sonra herkes bilsinki SİVASSPOR sahipsiz degildir vede kimse SİVASSPORUN üstünde degildir. Sanal alemin sanal taraftarları yapın yalakalıgınızı.
senin yasin kac bilmiyorum cvp yazmak istemiyorum sana ama zorla kasiniyorsun.burasi sanal alem degilmi kendini nerde zannediyorsun sen, burasi sivasspor tribunumu. kendin diyorsun maclara gidemiyorum diye benim zorla terbiyemi bozma sakin bir daha bana istinaden yorum mesaj yazma.terbiyeni takin saygisizlik etme.senin bu davranisin kimsenin gözünde seni sirin göstermez.terbiyeli seviyeli yazarsan sana terbiyeli cvp yazilir.seviyen neyse o sekilde cvp alirsin.senden baska birilerine bulasmaya calisan yalakalik yapan varmi bir oku kendini degerlendir bakalim.sonra, illaki ikili tartismak istiyorsan yasini görünür yapta ona göre bir cevap verlim madem kasiniyorsun.burada sen gibi birisi daha vardi o da sürtündü sürtündü sonra bir cvp yazmak zorunda kaldim.dediki amca ben senin evladin yerindeyim bu nasil söz.hadi bakalim kim utansin simdi.benim 21 yasinda oglum var.belki sen yasindadir.sen kendi seviyeni begeniyormusun.avukatligini yaptigin deniz beyi cok iyi tanirim,bak o cevap yazmadan sen zipliyorsun.illaki birilerine bulasmak istiyorsan burada görünür olmaya gerek yok.sana telefon numarami yazayim özelden ara konusalim. yok ben düsüncelerimi paylasmak istiyorum diyorsan seviyeli ol terbiyeli ol.kimse ne riza hocayi ne de baskani sevmek zorunda.nede kimse birileriyle ayni düsünmek zorunda.ama bunda ölcüyü bilirse kendini bilirse B.DUMANLI gibi mesela kabul görür saygi görürsün.ama sen gibi aykiri hareket ederse küfür ve bela bulur.bunu bir tavsiye olarak kabul et.ben 2005 yilindan beri buradayim su an yasakli uyeyim benim nickimi herkes bilir burada,benim dev bir KANGAL KÖPEGIM var adi arkia simdilik onun nickiyle yaziyorum. ha köpek deyip gecme onun sivassporlulugunu alem bilir. dün aksam yazdigin seyleri görmedim okumadim sayiyorum,
arkia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 17:22   #153
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sivasspor´u bekleyen en büyük tehlike malesef kapimizda.Riza hoca´nin düsünmeden yaptigi istifa aciklamasi ve baskanin bu aciklamaya istinaden yaptigi aciklama basimizi oldukca agritacaga benziyor.

Zaten maclara gelmeyen bu azinligida en sonunda küstürmeyi basardilar.Protesto eden hakli taraftarlari küstürmüs oldular.Onlarda caniniz cehenneme mutlaka diyecektir.Yani taraftarin arkasinda olmayan bir baskan ve onun yönetimi Genclerbirligi ile oynanacak ilk saha macinda gereken cevabi alacaktir.Taraftarmi güclü yoksa ,yönetimmi GENCLERBIRLIGI ve diger ic saha maclarinda bunun faturasini agir ödiyecektir.

Iste kapimizdaki TEHLIKE.Hadi baskan bunun cevabini bulda televizyon ekranlarinda acikla.Bir insan dogdugu sehrin taraftarina siz kimsinizki,bizim icin hocamiz önemli o yoksa ,bizde yokuz dermi?Yoksa bunlar önceden konusulan ve mac sonunda hayata gecirilen planlarmiydi?Bunu taraftar bilmek istiyor...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 17:29   #154
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

Alıntı:
arkia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin yasin kac bilmiyorum cvp yazmak istemiyorum sana ama zorla kasiniyorsun.burasi sanal alem degilmi kendini nerde zannediyorsun sen, burasi sivasspor tribunumu. kendin diyorsun maclara gidemiyorum diye benim zorla terbiyemi bozma sakin bir daha bana istinaden yorum mesaj yazma.terbiyeni takin saygisizlik etme.senin bu davranisin kimsenin gözünde seni sirin göstermez.terbiyeli seviyeli yazarsan sana terbiyeli cvp yazilir.seviyen neyse o sekilde cvp alirsin.senden baska birilerine bulasmaya calisan yalakalik yapan varmi bir oku kendini degerlendir bakalim.sonra, illaki ikili tartismak istiyorsan yasini görünür yapta ona göre bir cevap verlim madem kasiniyorsun.burada sen gibi birisi daha vardi o da sürtündü sürtündü sonra bir cvp yazmak zorunda kaldim.dediki amca ben senin evladin yerindeyim bu nasil söz.hadi bakalim kim utansin simdi.benim 21 yasinda oglum var.belki sen yasindadir.sen kendi seviyeni begeniyormusun.avukatligini yaptigin deniz beyi cok iyi tanirim,bak o cevap yazmadan sen zipliyorsun.illaki birilerine bulasmak istiyorsan burada görünür olmaya gerek yok.sana telefon numarami yazayim özelden ara konusalim. yok ben düsüncelerimi paylasmak istiyorum diyorsan seviyeli ol terbiyeli ol.kimse ne riza hocayi ne de baskani sevmek zorunda.nede kimse birileriyle ayni düsünmek zorunda.ama bunda ölcüyü bilirse kendini bilirse B.DUMANLI gibi mesela kabul görür saygi görürsün.ama sen gibi aykiri hareket ederse küfür ve bela bulur.bunu bir tavsiye olarak kabul et.ben 2005 yilindan beri buradayim su an yasakli uyeyim benim nickimi herkes bilir burada,benim dev bir KANGAL KÖPEGIM var adi arkia simdilik onun nickiyle yaziyorum. ha köpek deyip gecme onun sivassporlulugunu alem bilir. dün aksam yazdigin seyleri görmedim okumadim sayiyorum,
Benim yasımın bir önemi yok. Buna su sözle cevap vereyim o zaman AKIL YAŞTA DEGİL BAŞTADIR. Gelelim diger konuya. SEN ne biçim bir insansınki terbiyeden sundan bundan bahsediyorsun. Yazılarında Yavsaklar, Soytarılar, Serefs..ler gibi kelimler kullanıpta ahlak dersi vermeye kalkısıyorsun. Ben maca gelemiyorsam gurbet oldugumdan. Tayinim baska sehre cıktıgındadır. Ama sen ve senin gibiler maca bile gitmezler gelirler burda avukatlık yaparlar. Önce sen konusmalarına dikkat edeceksin sonra saygı bekleyeceksin. İsminde tam isabet olmus Arkia. Dünkü söylediklerim burdaki insanlardan özür dilemedikce gecerlidir. Gerekirse daha agırlarıda olur. Bunların olup olmamasıda senin elinde. Baska kimseye bişey demiyoruzda neden sana diyoruz birde bunu düsün istersen.

Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 20:14   #155
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Romantik katil seni Allah'a havale ediyorum ne büyük tanıyorsun ne küçük yazık be bi spor uğruna Abi'n yaşıtı ,baban yaşıtı insanlara saygısızlık yapıyorsun
Alt 31.03.2013, 20:21   #156
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Romantik katil seni Allah'a havale ediyorum ne büyük tanıyorsun ne küçük yazık be bi spor uğruna Abi'n yaşıtı ,baban yaşıtı insanlara saygısızlık yapıyorsun
Saygısızlıgı yapan sizlersiniz. Bizlere demediginiz kalmadı. Ne serefimiz ne soytarılıgımız, ne cakallıgımız, nede beyinsizligimiz kaldı. Bunları gelin burada bizlere karsı söyleyin birde saygı bekleyin. Utanmadan halen laf söyleyebiliyorsunuz. Sizler kadar pişkin ve yüzsüz insanlar görmedim. Saygı bekliyosan bana bu hakaretleri edemezsin arkadasım. Bu nasıl birsey anlamadım.

Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 20:22   #157
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konuyu site yönetimi kaldırsın derim..reklamın iyisi kötüsü olmazmış rıza çalımbay yeterince reklam yaptı..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 20:33   #158
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim fikrimde hangi hoca olursa olsun doğru dürüst adamların istediği oyuncuların neden alınmadığıdır.
Yönetim bence bu takımda en çok eleştiri alması gereken birimdir
Alt 31.03.2013, 21:10   #159
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

Showunu yaptı ama SİVASSPOR taraftarı bunu yemez. Artık sezon sonuna yollarımızı ayırmalıyız. Mümkünse ısrar edilmesin yönetim tarafındanda. Yoksa SİVASSPOR taraftarsız kalır. Zaten düzenli bir taraftar toplugumuz yok. Eldekilerdende olmayalım. Rıza hocanın yerini Mecnun baskan rahatlıkla doldurur ben buna inanıyorum.

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 22:36   #160
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hocam futboldan anlamiyanlar konusuyor sana kurban olsunlar hocam seni seviyoruz biyere gitme hocam sen cok iyi bir hocasin serci ne biliyor ki allahin seversen sen iyisin hocam cok sor günler geciyriyor sivasim sivassporum ben seni hersaman seviyorum ne olursa olsun insallah kalirsin

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa