Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı
Evt sanlada destekleyin Rıza hocanızı Trübünde olan cefakar vefalı SİVASSPOR taraftarı olması gerekeni yaptı. Küfürler hariç istifaya seslemeleriyle gurur duydum. Bundan sonra herkes bilsinki SİVASSPOR sahipsiz degildir vede kimse SİVASSPORUN üstünde degildir. Sanal alemin sanal taraftarları yapın yalakalıgınızı.
|
senin yasin kac bilmiyorum cvp yazmak istemiyorum sana ama zorla kasiniyorsun.burasi sanal alem degilmi kendini nerde zannediyorsun sen, burasi sivasspor tribunumu. kendin diyorsun maclara gidemiyorum diye benim zorla terbiyemi bozma sakin bir daha bana istinaden yorum mesaj yazma.terbiyeni takin saygisizlik etme.senin bu davranisin kimsenin gözünde seni sirin göstermez.terbiyeli seviyeli yazarsan sana terbiyeli cvp yazilir.seviyen neyse o sekilde cvp alirsin.senden baska birilerine bulasmaya calisan yalakalik yapan varmi bir oku kendini degerlendir bakalim.sonra, illaki ikili tartismak istiyorsan yasini görünür yapta ona göre bir cevap verlim madem kasiniyorsun.burada sen gibi birisi daha vardi o da sürtündü sürtündü sonra bir cvp yazmak zorunda kaldim.dediki amca ben senin evladin yerindeyim bu nasil söz.hadi bakalim kim utansin simdi.benim 21 yasinda oglum var.belki sen yasindadir.sen kendi seviyeni begeniyormusun.avukatligini yaptigin deniz beyi cok iyi tanirim,bak o cevap yazmadan sen zipliyorsun.illaki birilerine bulasmak istiyorsan burada görünür olmaya gerek yok.sana telefon numarami yazayim özelden ara konusalim. yok ben düsüncelerimi paylasmak istiyorum diyorsan seviyeli ol terbiyeli ol.kimse ne riza hocayi ne de baskani sevmek zorunda.nede kimse birileriyle ayni düsünmek zorunda.ama bunda ölcüyü bilirse kendini bilirse B.DUMANLI gibi mesela kabul görür saygi görürsün.ama sen gibi aykiri hareket ederse küfür ve bela bulur.bunu bir tavsiye olarak kabul et.ben 2005 yilindan beri buradayim su an yasakli uyeyim benim nickimi herkes bilir burada,benim dev bir KANGAL KÖPEGIM var adi arkia simdilik onun nickiyle yaziyorum. ha köpek deyip gecme onun sivassporlulugunu alem bilir. dün aksam yazdigin seyleri görmedim okumadim sayiyorum,