--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
yusuf09 Nickli Üyeden Alıntı
Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Bence bu sene süper lig'de verdikleri mücadele örneği ve azmi ile Sivasspor gönüllerin şampiyonu olmuştur. Sivasspor'un başkanı fenerbahçe başkanını bu kritik maç öncesi niye ziyaret ediyor? yada bülent hoca fenerbahçeliliğini ön plana çıkaran demeçler vermekten niye kaçınmıyor? yoksa bülent hoca fenerin başına mı geçmek arzusu içinde? Sivasspor bu hafta sonu oynanacak maçı Fenerbahçeyi şampiyon yapmak için değil, Sivas'ın ve tüm Anadolu'nun gururu olduğu için oynasın. Sivasspor'un yürekli ve mert oyuncularını, taraftarını kutluyorum, başkanını ve bülent uygun'u şiddetle kınıyorum. Ayrıca galatasaray'ı şöyle yapacaz, böyle yapacağız diye gaz verip duran taraftara da bir çift lafım var; fener'den dört yerken nerede idiniz? yoksa sizide mi bülent hoca ayarttı? neyse.. böylesine gurur duyduğum bir anadolu takımının sitesinde kimseyi kırmak istemiyorum. Hafta sonu iyi oynayan, iyi mücadele eden kazanacaktır. Başarılar daima sizinle olsun.
Skor Tahminim
Sivasspor: 0 Galatasaray: 2
|
Arkadaşım fb maçından sonra forumlarda olsaydin, bulent hocamıza haklı haksız ne eleştiriler yapıldığını görürdün. Laf altında fenerbahcenin stepnesi olduğumuzu ima etme.
Bu nedir arkadaşlar yav.. girin bakalim gs in forumlarına iki çift laf yazdırıyorlar mı ? Bu kadar hoşgörü fazla..