Cevap: Maçın Ardından
bülent hocam olur böyle futbol kazaları, bu hafta da beşiktaş kaza yapacak ankaragücü çatır çatır yener beşiktaşı aha göreceğiz.yoksa küme düşüyor ankaragücü küme...
beşiktaş şampiyon olacak diye ankaragücü maç mı verecek . vay yavrum vay.
denizli bundan sonra liderliği kimseye vermeyiz diyor , he canım babasından miras tapulu malı liderlik koltuğu . hadi ordan denizli hadi hadi.
seni de bu hafta nasıl ikinciliğe itecekler hep birlikte göreceğiz.Ben bu ligde birbirine üstün takım göremiyorum.
denizli maç yapacağı takımların kalesini heralde yolgeçen hanı sanıyor.
Biz şu iki maçı alalım şampiyonun kim olacağını herkes görecek.
Bülent hocam sen ve talebelerine sonuna kadar güveniyoruz.
Aslında bir hesaba göre istanbul belediyeye yenilmemizde de hayır olabilir , çünki düşecek 3. takım da belli olmuş olacak ve ankaragücü denizlispor rahat olacaklar belki de rahatça beşiktaşa yenileceklerdi. bunda bence bir hayır var.
son hafta diyeceğiz ki belki de iyi ki yenilmişiz. ben öyle tahmin ediyorum. belediyenin bizden puan almasıyla ligin altında kıyamet kopar duruma geldi.bu dezavantajımız avantaj gibi de görünmüyor değil, akıllı olmak lazım.
Bundan sonra şampiyon olursak bir sevineceğimiz yerde şimdi iki sevineceğiz herhalde herşeyde bir hayır aramak gerekiyor...
|