Alıntı:
ShaLaLa Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler abi. forumdaki saçma sapan yorumlardan birisine daha imza attın.
adam futbolcu diye o zaman tesislerin yanına çadır kuralım orda yatsın. yemeğini oraya götürelim ne de olsa futbolcu bu adam başka bişey düşünmeyecek futboldan başka. karısı çocuğu da hiç önemli değil. adam futbolcuysa çocukları okuyacak değil ya!! ingilizce-fransızca eğitim veren kurum yoksa okumayacaklar tabi.. otursunlar evlerinde -pardon çadırlarında-babalarını izlesinler tv.den.
abi Allah aşkına. sosyal yaşam diye bişey var. ingiltere gibi bi ülkeden gelen hangi futbolcu sivas'ta yaşamak ister. tamam biz sivaslıyız sivas'ı seviyoruz. ama siz hiç empati kurmuyorsunuz. sivasspor'a "yanlış yapan" kişiyi vatan haini ilan edeceksiniz nerdeyse.
şu forumda 10 dakikadan fazla dayanamıyorum. bi konuya bakıyorum yorumları okuyorum.. resmen saçmalık. Biraz mantıklı cümleler kurun Allah aşkına
|
shalala futbol oynuyacaklar sivasa bakmaz oynuyanlar nasıl oynuyo foruma dayanamıyosan okuma yorumları mantıklı düşün neden gitmiş olablir sivasda bar yo kdisco yok karı kız yok o mu sivasın kötü yanı ????? oynuyan yiğido gibi oynar oynamayanda şehre alışamadım diyip defolur gider ama gerçek derdi o söylediklerim