Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
Alt 25.08.2009, 11:45   #151
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme

Alıntı:
ShaLaLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
teşekkürler abi. forumdaki saçma sapan yorumlardan birisine daha imza attın.
adam futbolcu diye o zaman tesislerin yanına çadır kuralım orda yatsın. yemeğini oraya götürelim ne de olsa futbolcu bu adam başka bişey düşünmeyecek futboldan başka. karısı çocuğu da hiç önemli değil. adam futbolcuysa çocukları okuyacak değil ya!! ingilizce-fransızca eğitim veren kurum yoksa okumayacaklar tabi.. otursunlar evlerinde -pardon çadırlarında-babalarını izlesinler tv.den.

abi Allah aşkına. sosyal yaşam diye bişey var. ingiltere gibi bi ülkeden gelen hangi futbolcu sivas'ta yaşamak ister. tamam biz sivaslıyız sivas'ı seviyoruz. ama siz hiç empati kurmuyorsunuz. sivasspor'a "yanlış yapan" kişiyi vatan haini ilan edeceksiniz nerdeyse.

şu forumda 10 dakikadan fazla dayanamıyorum. bi konuya bakıyorum yorumları okuyorum.. resmen saçmalık. Biraz mantıklı cümleler kurun Allah aşkına
shalala futbol oynuyacaklar sivasa bakmaz oynuyanlar nasıl oynuyo foruma dayanamıyosan okuma yorumları mantıklı düşün neden gitmiş olablir sivasda bar yo kdisco yok karı kız yok o mu sivasın kötü yanı ????? oynuyan yiğido gibi oynar oynamayanda şehre alışamadım diyip defolur gider ama gerçek derdi o söylediklerim
ozbss07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 11:58   #152
babysever
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 babysever FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Simdi resmi aciklama olmadan tabiki her habere dogru olabilecegi üzerine yorum yapiyoruz. simdi bu haber dogru ise bir kac vahim durum var.

1.Bu haberin dogrulugunu var sayarak.Gazeteci Abdullah Yigit arkadasimiz üstlendigi görev Gazetecilik etigine yakismayacak bir sekilde ele almistir. Burada sayin Yigidin yaptigi teknik heyetin ve yönetimin yanlisini perdeleyip taraftari yanlis yönlendirmektir.Sayin Yigit taraftardan birilerini koruma gayreti verecegine SivasSporun basarisi nasil saglanir bu noktaya kafa yorsun bu noktadan öneri ve yazilarini bir iki kisiyi koruma gayreti ile degil tüm camianin basari ve cikarina göre yapsin.

2. Demekki Bouazza dün gece degil bu gün gitmis.yada gönderilmis. Sözlesmeli bir futbolcu olan Bouazza nin ben kendisinin gittigine inanmiyorum gönderildigini düsünüyorum taraftarin tepkisinden korkuldugu icinde Provakatif ortam yaratilip yok kacti yok sitemizi bastilar.derken adami sepetlediler.
yükleri hafifletiyorlar.Bir taraftdan biz bu kadro ile ilk devreyi götürecegiz diger taraftan istedik olmadi görüntüsüne bürün bukadar piskinlige pes dogrusu.iki gün sonrada cikar yine taraftar bize destek vermedi köstek oldu piskiliginide yaparsiniz.Herkesin verdigi kadar almaya hakki var. Taraftar size vermesi gerekeni her konuda tahammül de dahil fazlasi ile verdi artik birseyler görmek istiyor ayak oyunlari provakasyonlar degil.

3.öyle görünüyorki kimse yeni takviye beklemesin. masrafli seyler artik yük sadece kar getirecek isler olmali Tüccarlik mantigi ama bunda da böyle giderse tökezliyecekler cünkü zarar eden kötü tüccarlik yapiyorlar. basarinin olmadigi yerde getiri ve karda olmaz kimsenin basariyi öncelik olarak aldigi yok. onun icin benim artik bu sezondan umudum yok

Yazdığın yazının her satırına her cümlesine her kelimesine imzamı atıyorum ve seni tebrik ediyorum arkadaşım bu yazından dolayı..
babysever isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda babysever'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2009, 14:00   #153
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hameur Bouazza may not be a household football name, but he's now set to become known as the man who quit after just one match for his new club.

The former Fulham winger signed for Turkish outfit Sivasspor last week and duly made his debut in the 0-3 defeat against Shakhtar Donetsk. Bouazza has since informed Sivasspor officials that he no longer wishes to remain in Turkey and the club has agreed to terminate his contract. So much for Turkish delight!

Kaynak: Daily Mirror
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 14:42   #154
GAZİANTEPTEN
Acemi Yiğido

GAZİANTEPTEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZİANTEPTEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu adama bağlayıcı birşey imzalatmadınızmı. Bakkalmı bura pahalı almıyorum eyvallah..
GAZİANTEPTEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2009, 19:12   #155
ShaLaLa
Acemi Yiğido

ShaLaLa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ShaLaLa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ozbss07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
shalala futbol oynuyacaklar sivasa bakmaz oynuyanlar nasıl oynuyo foruma dayanamıyosan okuma yorumları mantıklı düşün neden gitmiş olablir sivasda bar yo kdisco yok karı kız yok o mu sivasın kötü yanı ????? oynuyan yiğido gibi oynar oynamayanda şehre alışamadım diyip defolur gider ama gerçek derdi o söylediklerim
abicim niye anlamaya çalışmıyosun. bi futbolcuyu başka şehri kabul etmesindeki sebepler arasında sadece futbol oynamak yok ki. sivasta disco karı kız yok ddemişsin. herkes senin gibi olamaz ki. belki de senin bahsettiğin nedenden dolayı gitti belli olmaz.. bu arada dikkat ettim forumda 1-2 gün takılınca yorumlarım da değişmeye başladı. bulaşıcı heralde
ShaLaLa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bouazzada, gelişme, şok