Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Alt 26.08.2009, 23:51   #151
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...

He zaten Uygun'u sütten çıkardık bir köşeye koyduk ki kurusun. Ak kaşık o; biz tu kaka.

Niye?

Uygun'a; 'sen Sivasspor'dan üstün değilsin; sen olmayınca Sivasspor bitmez; ama Sivasspor olmayınca sen bitersin; ayakların yere bassın, abuk sabuk konuşma' dedik diye!

Varsın benim gibi düşünenler yan sanayi olsun; Uygun'a naat yazanlar hakiki Sivaslı olsun.

Kimse kimsenin burada taraftarlığını ölçmesin, memlekete düşgünlüğü hakkında atıp tutmasın. Elinizde icat ettiğiniz taraftarlık ölçer diye bir alet mi var da insanların taraftarlığı hakkında kırık Türkçe'nizle yorum yapıyorsunuz.

İtli, kervanlı ata sözlerini de sahiplerine iade ediyorum.

Bülent Uygun içindeki febe aşkını yenip; Sivasspor'u layıkıyla benimseyene dek
onu sevmiyor, konuşmalarını tasvip etmiyorum.

Duruşunun felan olduğuna da inanmıyorum. İşi gücü poz vermek.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı emre41'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2009, 23:52   #152
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
OPERASYON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
S.A..Sevgili Bulent gardas bir insanin 99 tane hatasi olsa bir guzeligi varsa,o guzeligine bakilir.Kisi dilinin altinda gizlidir.konusmaya basladiginda ben buyum der.yani icinde guzelik varsa guzel konusur pislik veya sadir varsa oyle konusur.Ne olursa olsun sen bu sehrin gururu ve davaranisi ile sevgilisisin...Birkere inanclisin inancta basariyi getirir.Hadisde buyurulmusturki:Bir insanin hep seveni olursa muhafiktit ,sevmeyenide olacak.delikanli ,onurlu ,serefli bir okadarda beyefendi durusun herif gibi hefir olusun bu sehrin cocuguna yeter bu sehrin takimina teknik patronluk sana yakisiyor.Cennet mekan Abdulhamit han buyurmuski:Yikmakata gosterdigimiz basariyi yapmakata gosterseydik bu hallere dusmezdik.Bu takim ne halde olursa olsun biz senden memunuz.Allah ve resulu ve buyukler senden razi olsun.Gonlun neseyle dolsun,Tum guzelikler seninle olsun,Bahtin guzel olsun,Hersey gonlunce olsun.Sivas sivas sivas diye candan desetekleyenlerde var yandan desdekliyenlerde var herekes elini nekadar dasin altina koymusta konusuyor kuru kuruya kurbanin olayaimla olmuyor.isadamlari ve varliklilar bu takima ne kadar yardim etemis basain nekadar yardim etemiste azgi olan konusuyor babasinin hayrina annesinin canina degsin misali.Seni bizler Allah icin seven gardaslariniz.Selam ve dua ile...S.A
arkadas yorummu yapmısın duamı okumusun yazdıklarından hıcbırsey anlamadımmmmm
Alt 26.08.2009, 23:53   #153
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben ancak iki yada üç doğru transferle düzleğe çıkabileceğimize inanıyorum...yoksa küme düşmeme mücadelesi yaparız..buna emin ol...iyi bir stoper ve iki orta saha şart...forvette ve kanatlarda sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum...asıl sıkıntı kanatları ve forveti çalıştırabilecek, pas atacak, oyunu yönlendirecek oyuncumuz yok...bir de tek santfora dönüp iki ön libero oynarsak ve bu kişiler ibrahimle onur olursa daha zor gol yiyeceğimizi düşünüyorum...
TARANSEFER SEZONU AYIN 31 DE SON ARTIK COK ZOR, STADI SAMPIYONLAR LIGINE HAZIRLAYALIM DERKEN TARNSFERLERI AKSATTIK BUNU BASKAN KENDISI DE ITIRAF ETTI
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2009, 23:55   #154
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporda yakaladigi basariyi aktif futbol döneminde yakalayamadi,su an sivassporda calistirmis olmasa idi bülent hocayi kac kisi taniyor olacakti!!! Padisah tabirleriyle karda kista,güneste yagmurda stadyumu dolduran taraftarla, tezahürat yapmasini bilmiyor böyle taraftarmi olur diye bizle dalga gecip süperligin en centilmen sivasspor taraftarini BJK ve GS taraftarlari ile karsi karsiya getirip, fenerbahcenin Amigolugunu yapmasi Affedilmez, Fb GS,BJK bizi hic mi hic ilgilendirmiyor sen sivassporun hocasisin ben türkiye 1.ci profesyonel liginde daha Böyle bir Antröner görmedim kendi takimi ile ilgilenecegi yere baska takimlarri bize karsi düsman ediyor sonra fair play den dem vuruyor. ben sivassporu seviyorum sahislar gelip gecicidir daima kalici Sivasspor ve taraftarlardir....
Alt 27.08.2009, 00:02   #155
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporda yakaladigi basariyi aktif futbol döneminde yakalayamadi,su an sivassporda calistirmis olmasa idi bülent hocayi kac kisi taniyor olacakti!!! Padisah tabirleriyle karda kista,güneste yagmurda stadyumu dolduran taraftarla, tezahürat yapmasini bilmiyor böyle taraftarmi olur diye bizle dalga gecip süperligin en centilmen sivasspor taraftarini BJK ve GS taraftarlari ile karsi karsiya getirip, fenerbahcenin Amigolugunu yapmasi Affedilmez, Fb GS,BJK bizi hic mi hic ilgilendirmiyor sen sivassporun hocasisin ben türkiye 1.ci profesyonel liginde daha Böyle bir Antröner görmedim kendi takimi ile ilgilenecegi yere baska takimlarri bize karsi düsman ediyor sonra fair play den dem vuruyor. ben sivassporu seviyorum sahislar gelip gecicidir daima kalici Sivasspor ve taraftarlardir....
ZATEN BULEN HOCA TAKIMIN BASINA GELINCE TAKIMDA BI TAKIM OYUNU VARDI YOKSA BULENT HOCANIN KAC YILLIIK MAZISI VAR, GOZU SIVASTA AMA AKLI DAIMA FENERDE IDI SIVASIN BASARILARINDAN SONRA FENERE GIDERMIYIM DIYE BI DUSUNCESI VARDI, TABI SAYGI DUYMAK GEREK AMA INSAN TARANSFER YAPMADAN ELINDEKI FUTBOLCULARI VEREN TEK BIR INSAN GORDUM ODA BULENT UYGUN YAANI RESMEN GIDEN ARKADASLARA HAKARET ETMIS OLDU, YAANI BEN SIZIN IKINCI OLMANIZI BEKLMEIYORDUM EEE ACIK ARA SAMPIYON OLMANIZI BEKLIYORDUM O YUZDEN SIZINLE YOLA DEVAM EDEMEYECEGIZ ARKADASLAR DEDI VE SIRASIYLA YOLLADI VE BUNU GOREN LES KARGALARI SIVASSPORLU FUTBOLCULARA SALDIRDILAR RESMEN HER BIRINI BIRI ALDI GITTI
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.08.2009, 00:10   #156
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ZATEN BULEN HOCA TAKIMIN BASINA GELINCE TAKIMDA BI TAKIM OYUNU VARDI YOKSA BULENT HOCANIN KAC YILLIIK MAZISI VAR, GOZU SIVASTA AMA AKLI DAIMA FENERDE IDI SIVASIN BASARILARINDAN SONRA FENERE GIDERMIYIM DIYE BI DUSUNCESI VARDI, TABI SAYGI DUYMAK GEREK AMA INSAN TARANSFER YAPMADAN ELINDEKI FUTBOLCULARI VEREN TEK BIR INSAN GORDUM ODA BULENT UYGUN YAANI RESMEN GIDEN ARKADASLARA HAKARET ETMIS OLDU, YAANI BEN SIZIN IKINCI OLMANIZI BEKLMEIYORDUM EEE ACIK ARA SAMPIYON OLMANIZI BEKLIYORDUM O YUZDEN SIZINLE YOLA DEVAM EDEMEYECEGIZ ARKADASLAR DEDI VE SIRASIYLA YOLLADI VE BUNU GOREN LES KARGALARI SIVASSPORLU FUTBOLCULARA SALDIRDILAR RESMEN HER BIRINI BIRI ALDI GITTI
arkadasım o dort buyuk dedıklerı takımlarda top oynayıpta futbolu bıraktıktan sonra anadolu takımlarında hocalık yapan butun hocalar aynını dusunuyor ama bızler suan sivassporumuzun ve yonetımımıze destek olmalıyız tamam elestırı yapalım ama bukadar agır degıl
Alt 27.08.2009, 00:17   #157
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

B. UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ UYAYAN DEVI SİVASI UYANDIRDI

B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ ADIMIZI AVRUPAYA DUYURDU

B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ KORKAN DEGIL KORKUTAN Bİ SİVAS OLDU
Alt 27.08.2009, 00:20   #158
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

SİVASSPORUMUZ SEVİYORUZ !!! .
Alt 27.08.2009, 00:20   #159
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ TÜRKIYEDE İLKLERE İMZA ATTI

B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ SİVASLILAR SİVAS SPORA ONUNLA İNANDI

B.UYGUNU SEVIYORUZ CÜNKİ ANADOLUDAN BİR TAKIMIN ŞAMPIYON OLACAGINI HERKESE İNANDIRDI

B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ BAŞARI KUPA GETIRMEDEN ŞURDAN ŞURAYA GİTEMM DEDİ

B.UYGUNU ÇOK SEVIYORUZ ÇÜNKİ MECNUN BAŞKANLA BİR BÜTÜN OLDU

B.UYGUNU SEVIYORUZ ÇÜNKİ O ARTIK BİZDEN BİRİ

VE B.UYGUNU SEVMEMEK SAGLIKLI BİR KARAR VERMEMEKTIR SENI VE BAŞKANI ÇOK SEVIYORUZ SİVAS TÜRKIYEDE BİR MARKA DIR
Alt 27.08.2009, 00:29   #160
Rallim58
Gast

Lige talihsiz fikstür sonrası yaptığımız iki karşılaşmadan puan çıkaramayışımız ne kadar yankı bulduğu aşikar. Ancak, bu karşılaşmaları ileriki haftalarda oynayıp aynı sonuçları alsaydık, sezonada ilk karşılaşmaları dişimize göre rakiplerle oynayıp 6 puan alsaydık, bugünkü yorumlar yapılırmıydı doğrusu merak konusu..

Hiç kimse Sivas'ımızın ve Sivassporumuzun üzerinde değildir... Hiç kimse tartışılamaz da değildir... Ancak üslubunca ve hakaret içermediği ölçülerde yapılırsa herkes tarafından da destek görür... Ne varki bazı yorumlar incitici hatta aşağılayıcı niteliklerde olması ne Sivas'lıya yakışır nede yiğidoya...

Sezonun henüz başındayız, iki mağlubiyetle yerden yere vurulacak kadar da yorumların yazılmaması gerektiğini düşünüyorum...

Yanlış transfer politikası izlenildiği tartışılabilir ama hakaret içerikli yorumlara da lütfen dikkat edelim... Bize yakışmayanı yapmayalım... Taraftar olarak bizler her zaman 4 Eylülde yanyana olmaya mahkumuz, mecburuz...Nice Teknik heyetler gelir nice yöneticiler geçer...

Heyetler geçicidir, baki olan Sivasspordur... Kaş yapalım derken gözden olmayalım...

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bülent, Çünkü, seviyoruz, sevİyoruz, uygun`u