Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: B.UYGUN İSTİFA ETTİ!..
Alt 04.10.2009, 17:21   #151
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: B.UYGUN İSTİFA ETTİ!..

SİTE YÖNETİCİLERİ SİZLERE SESLENİYORUM.LÜTFEN YENİ HABER AÇIN VE HOCAMIZI İSTİYORUZ BAŞLIĞINI ATIN.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 17:21   #152
koyulhisar
Acemi Yiğido

koyulhisar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyulhisar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yanlış yapıyor bence istifasını geri almayacak ama sivas halkı bunu kabul etmeycek. Yoksa seneye maçları d smartta seyrederiz!!!!!
koyulhisar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 17:21   #153
arif1959
Acemi Yiğido

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 arif1959 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

teşekkürler bülent hoca bu kısa zamanda bize bu heyacanı yaşattığın için bazıları anlamaz bunu bu zamanda büyük lerle aynı kulvarda koştun sana karşı her türlü entrika çevirdiler en basiti antep beşiktaş ortaklığı seni şampiyonluktan etti hakkını helal et yolun açık olsun sen bizim herzaman asker bülentimizsin
arif1959 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda arif1959'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2009, 17:22   #154
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazi arkadaslar haddini asarak konusuyo kimse kimseye hakaret etmesin seviyemizi bozmayalim hepimiz sivasliyiz ve sivas icin en iyisini istiyoruz görüslere saygili olalim

bülent gitti diyede dünyanin sonu degil bu kulüp sahipsiz kalmaz merak etmeyin mecnun baskan en iyisini getirir
herkesin görüşüne saygı duymak lazım hoca gitti diye takım düşecek veya ligden çekilecek hali yok
Alt 04.10.2009, 17:25   #155
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent Hoca yapması gerekeni yapmıştır ve bırakmıştır.Zaten bu saatten sonra takımın başında kalmasının hiçbir önemi kalmamıştır.

Bülent Hoca teknik direktör olarak sivassporda bu sezonu da sayarsak 3 yıl görev yaptı.Bu takımı son iki senede zirvede oynattı ancak son haftalardaki konsantrasyon eksikliğinden, stresten ve tecrübesizlikten takım şampiyon olamadı.Bu işin olumlu tarafı.İşin olumsuz tarafına gelirsek; Sivasspor teknik direktörü olduğu süre içinde bazı fb derneklerini ziyaret etti, fb takımı yönünde sayısını ben bile unuttum onlarca demeç verdi.Yaklaşık 2-2,5 sene önce bizim dahi şampiyon olma iddiamız devam ederken "fb nin şampiyon olmasını istiyorum" gibi anlaşılması güç bir demeç ve bir o kadar da gerçek profosyonel bir sivasspor taraftarı tarafından hemen istifasının beklenilmesini isteyecek derecede çok ileri derecede ve talihsiz adımlar da attı.Ne yazık ki bunları Bülent Hoca yaptı.

Ben bu konuda şunları söylemek istiyorum.Bir hoca sivassporu içinde özümsemiyorsa kendi kariyerini ve geleceğini düşünüp bunun için çalıştırdığı takımda elinden geleni yapıyorsa o hoca bu takımı bırak lig şampiyonluğu isterse şampiyonlar ligi şampiyonu dahi yapsın o hocanın bu takımda kesinlikle görev yapmamasını düşünürüm.Yine bir hoca bu takımda sivassporumuzu içinde özümseyip takımına müthiş bağlanıp bu takımı sahiplenip ve yine bu takımı küme düşürürse veya amatörde de oynatsa yine bu takımın başında kalmasını düşünürüm.

Yani işin özeti kısaca şudur:Bu takımı sevecek sayacak ve onun tüm değerlerini özümseyecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var.Yani baş aktör sivasspordur, kişiler değildir.

Zaten Bülent Hoca kendi yaptığı hatalarla geçen seneki takımı ne hale getirip şimdi de yolun ortasında bu takımı bırakıp gitmekle de kendisinden beklenileni fazlasıyla yapmıştır.7 sene boyunca bu takım bülent Hocaya ekmek verdi.Bülent Hoca bir hiçken bu camia onu bülnet hoca yaptı ve herkes tanıdı.Şimdi de vefasını çok iyi ödedi.Bravo Bülent Hoca seni ve seni göklere çıkaran bu taraftarlara da bravo.

Biz bu takımı bülentler için sevmedik ki bülentler için bırakalım...!
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kasko'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2009, 17:26   #156
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

SİTE YÖNETİCİLERİ SİZLERE SESLENİYORUM.LÜTFEN YENİ HABER AÇIN VE HOCAMIZI İSTİYORUZ BAŞLIĞINI ATIN.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 17:28   #157
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

haftalardır arkadasından atıp tutan bıze gosterdıgı onca basarıyı gormemezlıkden gelıp bır kac maglubıyetten sonra hakaret edenler kına yakar artık...buyuk ıhtımal yonetım kabl etmez gerı dondururler ama ona yapılan haksızlıklar ıcıne oturmusdur ne olursa olsun kolay kolay cıkmaz...

ben de cok kızdım gecen sene dahil ama cıkıp hakaret etmedım...Sivasspor kımseye muhtac degıldır fakat bulent hoca gıbı hem süper lıgın en genc hocası hemde en ıstıkrarlı hocasına bu yapılmamalıydı...Hakaret edenler onun sayesınde Sivasspor a dondu onun sayesınde memleketlerınde sampıyonlar lıgı maci izledı ki bu Anadoluda tekdir...

kısacası besle kargayı oysun gozunu...sımdı gıderse eger yerıne gelecek hoca ne yapabılır cok buyuk bır muamma ama ıstıkrarlı olmayacagı da kesın gibi birsey...
Alt 04.10.2009, 17:28   #158
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

biz bülent hocadan başka iyi hoca bulamayız korktuğum başa geldi bu başarısızlıkla ilgili bi şey değil diye düşünüyorum sanırım yapılan hakaretler hatta küfürler yuzunden oldugunu düşünüyorum bulent uygun gıtsın dıyenler umarım pişman olmazlar çünkü çok zor bir dönemin içine gireceğiz hem kim gelecek ? gelen hoca sanki alıp şampiyon yapacak çok zor günler olabilir yazık oldu umarım geri alır istifasını sanmıyorum ama allah yolunu bahtını açık etsin bizlere yaşattıgı sevinçler içinde sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009, 17:30   #159
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

haftalardır arkadasından atıp tutan bıze gosterdıgı onca basarıyı gormemezlıkden gelıp bır kac maglubıyetten sonra hakaret edenler kına yakar artık...buyuk ıhtımal yonetım kabl etmez gerı dondururler ama ona yapılan haksızlıklar ıcıne oturmusdur ne olursa olsun kolay kolay cıkmaz...

ben de cok kızdım gecen sene dahil ama cıkıp hakaret etmedım...Sivasspor kımseye muhtac degıldır fakat bulent hoca gıbı hem süper lıgın en genc hocası hemde en ıstıkrarlı hocasına bu yapılmamalıydı...Hakaret edenler onun sayesınde Sivasspor a dondu onun sayesınde memleketlerınde sampıyonlar lıgı maci izledı ki bu Anadoluda tekdir...

kısacası besle kargayı oysun gozunu...sımdı gıderse eger yerıne gelecek hoca ne yapabılır cok buyuk bır muamma ama ıstıkrarlı olmayacagı da kesın gibi birsey...
Alt 04.10.2009, 17:30   #160
GAZİANTEPTEN
Acemi Yiğido

GAZİANTEPTEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZİANTEPTEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Şu sivasspor herşeyin önünde gelir onu herşeyden çok seviyorum nameleri okuyanlara bi sormalı.
İnsan sevdiğinin iyiliğini istemezmi..
Nasıl sevgi bu..
Klüb binasınıda yıkın 4 eylülüde kapatın ama sivassporu sevin
İyi Valla
Bu nasıl bi sevgi anlamadım
GAZİANTEPTEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
buygun, bülent, bırakıyor, ettİ, flaŞ, uygun, İstİfa