Cevap: B.UYGUN İSTİFA ETTİ!..
Bülent Hoca yapması gerekeni yapmıştır ve bırakmıştır.Zaten bu saatten sonra takımın başında kalmasının hiçbir önemi kalmamıştır.
Bülent Hoca teknik direktör olarak sivassporda bu sezonu da sayarsak 3 yıl görev yaptı.Bu takımı son iki senede zirvede oynattı ancak son haftalardaki konsantrasyon eksikliğinden, stresten ve tecrübesizlikten takım şampiyon olamadı.Bu işin olumlu tarafı.İşin olumsuz tarafına gelirsek; Sivasspor teknik direktörü olduğu süre içinde bazı fb derneklerini ziyaret etti, fb takımı yönünde sayısını ben bile unuttum onlarca demeç verdi.Yaklaşık 2-2,5 sene önce bizim dahi şampiyon olma iddiamız devam ederken "fb nin şampiyon olmasını istiyorum" gibi anlaşılması güç bir demeç ve bir o kadar da gerçek profosyonel bir sivasspor taraftarı tarafından hemen istifasının beklenilmesini isteyecek derecede çok ileri derecede ve talihsiz adımlar da attı.Ne yazık ki bunları Bülent Hoca yaptı.
Ben bu konuda şunları söylemek istiyorum.Bir hoca sivassporu içinde özümsemiyorsa kendi kariyerini ve geleceğini düşünüp bunun için çalıştırdığı takımda elinden geleni yapıyorsa o hoca bu takımı bırak lig şampiyonluğu isterse şampiyonlar ligi şampiyonu dahi yapsın o hocanın bu takımda kesinlikle görev yapmamasını düşünürüm.Yine bir hoca bu takımda sivassporumuzu içinde özümseyip takımına müthiş bağlanıp bu takımı sahiplenip ve yine bu takımı küme düşürürse veya amatörde de oynatsa yine bu takımın başında kalmasını düşünürüm.
Yani işin özeti kısaca şudur:Bu takımı sevecek sayacak ve onun tüm değerlerini özümseyecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var.Yani baş aktör sivasspordur, kişiler değildir.
Zaten Bülent Hoca kendi yaptığı hatalarla geçen seneki takımı ne hale getirip şimdi de yolun ortasında bu takımı bırakıp gitmekle de kendisinden beklenileni fazlasıyla yapmıştır.7 sene boyunca bu takım bülent Hocaya ekmek verdi.Bülent Hoca bir hiçken bu camia onu bülnet hoca yaptı ve herkes tanıdı.Şimdi de vefasını çok iyi ödedi.Bravo Bülent Hoca seni ve seni göklere çıkaran bu taraftarlara da bravo.
Biz bu takımı bülentler için sevmedik ki bülentler için bırakalım...!
|