Alıntı:
SivasZara585858 Nickli Üyeden Alıntı
Trabzonlu gardaşım sana bir şey söyliyimmi sizin taraftar forumu yöneticileriniz bizi konuşturmadan kapı dışarı ediyor lütfen şu sivas düşmanlığını bırakın yazık ediyorsunuz biz misafirperverliğimizi gösteriyoruz iyi niyetle yaklaşıyoruz yemediğimiz küfür kalmıyor 3 kere üye oldum dostluk mesajları verdim 2 dk sürmedi kapı dışarı neden Sivaslıyım çok yazık kardeşim çok kendinizi en büyük zannediyonuz sizle maç yaptığımızda merak ediyorum sizin yorumlarınızı bakıyorum hep küfür hep küfür ARTIK SON VERİN !
|
Hocam çok iyi hatırlıyorum Sivassporlu bir arkadaş vardı bizim forumda uzun zamanlar yazdı yorumlarda bulundu en son bir hakaret ortamı oluştu ligin ilk yarısındaki maçtan sonra , daha sonra banladılar. Kimseye ceza kesmiyorlar bizim forumda sadece istanbul takımını tutanlar giremez o kadar.
Ben burayı karıştırmaya gelmedim zaman zaman TS-Sivasspor maçları olduğunda girer yorumları okur yorum yapar maç bitince de giderim.
Sizde buyurun gelin forumlarımıza. Kimse size hakaret etmez ama her insan bir değil olabiliryor arada.